شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تعرفه صادرات پیاز ۱۰ درصد شد اما کشاورزان همچنان نگران

    بعد از کاهش تعرفه صادرات پیاز در چند مرحله از ۱۰۰ درصد به ۶۰ و ۴۰ درصد اکنون نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس از کاهش آن به ۱۰ درصد خبر می‌دهد ولی کشاورزان همچنان گلایه دارند و می‌گویند بر روی قیمت‌ها تاثیر نگذاشته و پایین است.

    توسط فاطمه خداویردی
    بهمن ۲, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    روزانه ۲۰۰۰ تن پیاز صادر می‌شد

    با اینکه تعرفه در چند مرحله کاهش یافته قیمت پیاز ۶۰ تا ۷۰ هزار ریال فروخته می‌شود و کشاورزان می گویند افزایش دما هم موجب تسریع در رشد پیاز و افزایش تولید شده که این خود بیشتر بازار را اشباع می‌کند.

    نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در این زمینه گفت: تعرفه پیاز به ۴۰ درصد و از شنبه هفته جاری به ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد اما این کاهش ۳۰ درصدی تا اعمال آن کمی زمان می برد که روز گذشته نامه آن هم به گمرک ابلاغ شده است.
    ذبیح الله اعظمی با بیان اینکه منتظر اعمال مصوبه کاهش تعرفه هستیم افزود: البته کاهش تعرفه به ۴۰ درصد هم روی قیمت پیاز تاثیر می‌گذاشت اما عوامل جانبی مانع این تاثیر شد.
    وی ادامه داد: دیشب جلسه‌ای با حضور معاون دیپلماسی وزیرامور خارجه و تعدادی از کشاورزان جنوب کرمان و چند استان دیگر تشکیل شد و در مورد رفع موانع صادرات سیب زمینی، پیاز و خیار خاردار گفت و گو شد.
    وی یادآور شد: مشکلاتی که برای پیاز وجود دارد با افزایش برداشت سیب زمینی ممکن است دامنگیر این محصول هم شود بنابراین یکی از موارد مطرح شده در این دیدار یافتن بازارهای هدف برای سیب زمینی بود.
    اعظمی با بیان اینکه معاون وزیر در این جلسه با سفرای کشورهای مدنظر کشاورزان تماس گرفت ادامه داد: با سفیر کشور روسیه برای صادرات خیار خاردار، سفرای ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان و عراق بویژه اقلیم کردستان برای رفع موانع صادرات سیب زمینی و پیاز تماس گرفته شد.
    وی اضافه کرد: معاون وزیر تاکید کرد کارهای انجام شده به وزارت امور خارجه گزارش شود.
    نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس افزود: هر بازرگان و صادرکننده محصولات کشاورزی به هر کشوری از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس، اتحادیه اوراسیا، پاکستان، افغانستان و عراق بلافاصله درخواست دهند و با سفرا مرتبط شوند تا خود به آن کشور سفر کنند و با بخش اقتصادی آن کشور گفت و گو داشته باشند و بتوانند زمینه صادرات را فراهم آورند.

    فرماندار جیرفت: کاهش تعرفه بر قیمت پیاز تاثیر نداشته
    فرماندار شهرستان جیرفت هم درباره تعرفه صادرات پیاز گفت: تعرفه پیاز ۱۰۰ صدی بود و پیاز صادر نمی شد، اکنون برداشت پیاز به اوج رسیده که با پیگیری های نماینده و استاندار این تعرفه به ۶۰ درصد کاهش یافت و سپس این تعرفه را به ۴۰ درصد رساندند اما هنوز بر قیمت پیاز تاثیری نداشته و قیمت آن حتی به ۶۰ هزار ریال کاهش یافته است.
    احمد بلندنظر با بیان اینکه کشاورزان کاملا ناراضی و نگران هستند اضافه کرد: تعرفه ها در اوج تولید باید برداشته شود و وقتی مصرف داخل افزایش یافت و میزان پیاز در داخل کاهش پیدا کرد آن زمان تعرفه افزایش یابد.

    یک کشاورز: وزارت جهاد بدقولی کرد
    یک کشاورز جیرفتی هم گفت: وزیر جهاد کشاورزی بدقولی کرد و با اینکه گفته بود صادرات را ممنوع نمی کند و کشور نیاز به ارزآوری دارد اما ناگهان تعرفه را ۱۰۰ درصد کرد.
    ولی محمد درینی افزود: وزارت جهاد کشاورزی می توانست تعرفه را پلکانی و به مرور افزایش دهد تا به کشاورزان فشاری وارد نشود.
    وی یادآور شد: روز ۲۰ آذر اعلام کردند که تعرفه ۱۰۰ درصدی در روز ۲۲ آذر اعمال می‌شود و هیچ فرصتی نبود اما وقتی می خواهند تعرفه را کاهش دهند پلکانی و با تاخیر آن را انجام می‌دهند.
    درینی با بیان اینکه شرایط آب و هوایی و دمای بالا موجب شده پیاز زودتر برسد و پیاز دپو شده است ادامه داد: اگر پیاز زیر ۱۰۰ هزار ریال فروخته شود کشاورز متضرر می شود؛ البته این میانگین است و برخی عملکرد بهتری داشته اند که ۹۰ هزار ریال و برخی عملکرد پایین تری دارند و تولیدشان کمتر است که اگر ۱۱۰ هزار ریال نفروشند متضرر می شوند.
    وی با اشاره به اینکه خودم پیاز را به قیمت ۷۰۰ هزار ریال به بازار تهران فروخته ام بیان کرد: تاجرهای ایرانی پیاز را از ازبکستان به کشورهای دیگر همچون امارات صادرات می کنند و رقبای دیگر همچون روسیه، ازبکستان و بخشی از ترکیه جای ما را گرفته‌اند.
    این کشاورز با بیان اینکه با حجم تولید فعلی تعرفه کاملا باید برداشته شود و حتی مشوق های صادراتی اعمال شود اضافه کرد: دولت می گوید روز پنجم همین کاهش تعرفه اجرایی می شود البته دفعه پیش هم گفتند بعد از تصویب باید ۱۵ روز بگذرد اما نمی دانیم چرا وقتی تعرفه را افزایش می‌دهند این مهلت را نمی دهند.
    درینی ادامه داد: می‌گویند الگوی کشت را پیش ببرید اما هیچ محصولی را به ما معرفی نمی کنند که معادل سیب زمینی و پیاز یا ۱۰ درصد کمتر هم سود داشته باشد.
    وی افزود: کشور هم نیاز به این محصولات دارد و نمی توان از کشورهای دیگر پیاز و سیب زمینی وارد کرد.
    درینی با اشاره به اینکه ما خلاء تولید مناطق سردسیر کشور را پر کرده‌ایم یادآور شد: کشاورز امنیت غذایی کشور را تامین می‌کند و محصول پاک و ارگانیک به جامعه می‌دهد که به شکل واردات این محصول وارد نمی‌شود.
    وی تاکید کرد: جنوب کرمان صنعتی نیست و ۹۰ درصد شغل مردم کشاورزی است که مسئولان باید بیشتر توجه کنند تا این مشاغل حفظ شود.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: پیازصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    رییس شورای ملی نخود ایران خبر داد: ایران نهمین تولیدکننده نخود جهان/ سرانه مصرف داخلی ۳ کیلوگرم

    پست بعدی

    مدیر جهاد کشاورزی میاندورود خبر داد صادرات 14 هزار تن مرکبات از میاندورود به خارج کشور

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران : ۷۰۰ هزار تن مرکبات مازندران برای بازار شب عید ذخیره شد

    مدیر جهاد کشاورزی میاندورود خبر داد صادرات 14 هزار تن مرکبات از میاندورود به خارج کشور

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    ایران در تولید دانه‌های روغنی ظرفیت خودکفایی دارد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    کمبودی در عرضه دام و گوشت قرمز نداریم

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.