شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تشکیل اتحادیه‌های کشاورزی نسخه شفابخش است؟!

    هدف وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح تشکیل اتحادیه‌های کشاورزی برداشتن تولی‌گری امور از دولت و واگذای زمام صنعت کشاورزی بدست کشاورزان معرفی شده است. هرچند این طرح روی کاغذ کامل و کاربردی به‌نظر می‌آید اما قرار دادن مولفه‌های ایجاد اتحادیه‌های قدرتمند در کنار اقتصاد کشور، این پرسش را مطرح می‌کند که این طرح چقدر در مقام عمل موفق خواهد بود؟

    توسط فاطمه خداویردی
    بهمن ۱, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    بحث اتاق اصناف کشاورزی و تشکیل اتحادیه‌های کشاورزی که از یک الگوی بین‌المللی پیروی می‌کند، چند سالی است مطرح شده و به‌ویژه با شروع دولت سیزدهم در وزارت جهاد کشاورزی قوت گرفته است؛ این اقدام در جهت کمتر کردن وظایف دولت در تصدی و تولی‌گری صنعت کشاورزی کشور انجام گرفته و به بیان بهتر دولت به دنبال واگذاری امور کشاورزی به خود کشاورزان با تشکیل اتحادیه‌های متنوع است.

    این موضوع را در استان مازندران بررسی می‌کنیم چراکه به استناد آمار، مازندران ۷.۶ تا ۷.۷ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی را تولید کرده و در بین ۱۰ استان از نظر حجم تولیدات کشاورزی قرار دارد. همچنین ۱۰ درصد اقتصاد کشاورزی کشور متعلق به مازندران است و این استان با اختلاف رتبه نخست اقتصاد کشاورزی کشور را دارد که از این حیث مهمترین رکن اقتصاد کشور محسوب می‌شود.

    بابک مومنی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، ۲۰ مهرماه امسال، درست چند روز پس از انتصاب خویش، در نشست صمیمی با اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش کشاورزی مازندران گفت: دولت‌های پیشرفته، اتحادیه‌ها و تشکل‌های قدرتمند دارند، منشأ قدرت بخش کشاورزی اتحادیه‌ها هستند و تشکل‌ها به بخش کشاورزی قدرت می‌دهند. در واقع پل رسیدگی موفق حاکمیت به بخش کشاورزی و انتقال سیاست‌های دولت به کشاورزان، اتحادیه ها هستند.

    در این ارتباط و برای کسب اطلاعات بیشتر، بار دیگر به سراغ رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رفتیم؛ وی یقین دارد که راه‌حل چالش‌های بخش کشاورزی در تشکیل اتاق اصناف کشاورزی و اتحادیه‌ها است.

    بابک مومنی از راه‌اندازی اتاق اصناف کشاورزی مازندران تا پایان امسال خبر داد و گفت: در هر شهرستانی باید سه گروه صنفی تولیدات گیاهی، تولیدات دامی و صنایع و مکانیزاسیون کشاورزی تشکیل شود. در حقیقت این سه اتحادیه از سطح شهرستانی شروع و به سطوح استانی و ملی گسترش خواهند یافت.

    مومنی با تشریح یکی از گروه‌های فوق گفت: به عنوان نمونه، گروه صنفی تولیدات گیاهی دارای کانون‌های تخصصی نظیر کانون باغداران، شالیکاران، شالیکوبی‌داران، تولیدکنندگان سبزی و صیفی‌جات و غیره بوده که این‌ها در دل اتحادیه‌ها شکل گرفته و مدیریت تولید و عرضه محصولات را برعهده خواهند داشت و این امور از تصدی‌گری دولت خارج خواهد شد.

    وی با بیان اینکه نگهداشتن امور در دل دولت در سیاست هیچ دولت دلسوزی در هیچ جای دنیا نیست و رویکرد دولت سیزدهم هم که برپایه مردمی‌بودن بنا شده این‌گونه است، تصریح کرد: بر این اساس کشاورزان باید در انتخاب نمایندگان خود دقت بسیاری داشته باشند چراکه صدور مجوزها بر عهده خود کشاورزان خواهد بود و پیشه‌ها را کشاورزان هدایت می‌کنند؛ بنابراین ضروری است اتحادیه درست و توانمند تشکیل شود.

    سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اظهار این‌که در این حالت دولت نقش نظارتی خواهد داشت، گفت: به دنبال این هستیم در قالب تشکیل اتاق اصناف کشاورزی، تمام محصولات کشاورزی در بخش‌های مختلف زنجیره تامین اعم از تولید، فرآوری و صنایع تکمیلی و عرضه به بازار استان، ساماندهی شود به شکلی که منافع آن به شکل قابل‌قبول عاید تولیدکننده و هم مصرف‌کننده باشد.

    آنچه بابک مومنی به آن اشاره می‌کند با رویکرد کشورهای صاحب‌نام صنعت کشاورزی دنیا تطابق دارد؛ به واقع تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی همه کشورهای توسعه یافته به‌ویژه آنان که مسیر سنتی را به سمت صنعتی گذرانده‌اند، بر عهده اتحادیه‌های کشاورزی است و دولت‌ها نقش ابزار حمایتی و نَه تصمیم‌گیری را ایفا می‌کنند.

    تشکیل اتحادیه‌های کشاورزی نسخه شفابخش است؟!

    اما سوال اینجاست که این رویکرد در کشور ما نیز با توجه به این‌که اقتصاد روزهای خوبی را سپری نمی‌کند آیا قابلیت اجرا دارد و اگر شدنی‌است تابع چه مؤلفه‌هایی بوده و چه چالش‌هایی پیش روی اجرای این طرح است.

    برای پاسخ به این سوال به سراغ یک استاد دانشگاه و دکترای اقتصاد با گرایش سیاست و توسعه می‌روم. وی معتقد است که در تمام بخش‌های کشاورزی اعم از تولید و تدوین برنامه‌های تولیدی، حوزه حمایتی در بحث کود و بذر، تسهیلات و نیز حوزه مربوط به مقررات و واردات و غیره، دولت تعیین کننده بوده و ورود دولت در هر بخش متاسفانه فسادزاست و آنچه مدل‌ها پیش‌بینی می‌کنند، محقق نمی‌شود.

    مهدی بشارتده سلوطی ضمن اشاره به این‌که کشاورزی ما نیز همانند اقتصاد دولتی است، گفت: در درجه اول باید ساختار اتحادیه‌ها اصلاح شود؛ اتحادیه‌ها در کشور ما یک نهاد فرمایشی و صرفاً یک نام هستند و در هیچ جا تصمیم‌گیر نیستند.

    بشارتده تصریح کرد: اتحادیه زمانی می‌تواند تصمیم‌گیر باشد که نهاده را در اختیار داشته و بداند کشاورز چه اندازه تولید دارد و خود اتحادیه تعیین‌کننده قیمت باشد؛ وقتی به عنوان مثال من در اتحادیه نمی‌توانم قیمت تعیین کنم و نه فروشنده محصول هستم و نه بازار در اختیار من است، چه تاثیری می‌توانم داشته باشم.

    این کارشناس و پژوهشگر اقتصادی خاطرنشان کرد: وقتی اتحادیه‌ها هیچ نقشی در تصمیم‌گیری‌های دولت ندارند وجودشان مؤثر نخواهد بود. اگر بناست همه امور را دولت یا حاکمیت انجام دهد اما اجرای آن با اتحادیه ها باشد درک متقابل اتفاق نخواهد افتاد.

    وی با تاکید بر این‌که تاثیرگذاری اتحادیه‌ها باید در همه اجزای زنجیره تامین یعنی از آغاز پروسه تولید تا انتهای آن یعنی بازار و فروش محصول باشد، اظهار کرد: صرفاً طرح مسئله کردن و گفتن این‌که کشاورزی را به اتحادیه‌ها بسپاریم فقط در بیان، شدنی نیست و باید در عمل اتفاق افتاده که آن هم الزامات و ضوابط و مقدماتی دارد.

    استاد دانشگاه علم‌وفناوری مازندران تصریح کرد: بیش از ۴۰ سال قوانین را بر اساس دولتی نوشتیم، با قوانینی که با حضور دستگاه‌های دولتی نوشته شده و پس‌زمینه نگاه حاکمیتی و دولتی دارد، نباید انتظار داشته باشیم اتحادیه‌ها و NGOها تولی‌گری امور را داشته باشند.

    بشارتده مشکل اصلی بخش کشاورزی را معطوف به بالا بودن هزینه‌های تولید دانست و گفت: مهمترین چالش کشاورز بر این مبنا این است که آیا کشاورزی را ادامه دهد یا خیر؛ در حقیقت اگر قرار است که تولی‌گری بر عهده نهادهای برآمده از بخش کشاورزی باشد، باید این اقدام به سمتی برود که اتحادیه‌ها بتوانند هزینه تولید کشاورز را کاهش دهند.

    تشکیل اتحادیه‌های کشاورزی نسخه شفابخش است؟!

    وی واگذاری کلیه امور به اتحادیه‌ها را غیرممکن برشمرد و با بیان این‌که انتظار نداریم که اتحادیه نقش صفر تا صد را بازی کند، خاطرنشان کرد: در درجه نخست، انتظار اینست که اتحادیه‌ها گام‌هایی در جهت کاهش هزینه‌های تولید بردارند. اتحادیه‌ها باید گام‌به‌گام حضور پیدا کنند تا کشاورزان به اتحادیه‌ها اعتماد کنند.

    این محقق، مؤلف و پژوهشگر اقتصادی تصریح کرد: به دلیل اتفاقاتی که در حوزه مدیریتی اتحادیه‌ها افتاده و تخلفاتی نظیر رانت‌ها و نیز فسادهایی که بعضا رخ داده، ضروری است برای جلب اعتماد، اتحادیه‌ها در گام نخست با کاهش هزینه‌های تولیدی، کشاورز را به این باور برسانند که حضورشان تاثیر مثبت دارد تا کشاورزان اعتماد کنند و گام‌های بعدی برداشته شود.

    بشارتده با اظهار به این‌که هزینه تولید به سبب افزایش قیمت‌ها برای کشاورز قابل پیش‌بینی نیست، گفت: کاهش هزینه تولید یعنی نهاده‌ها مثل کود یا بذر، باید با کمترین هزینه در اختیار کشاورز قرار گیرد اما از آنجا که نرخ‌ها روزانه افزایش پیدا می‌کنند، نیاز به حضور اتحادیه‌های توانمند با توان مالی و اختیار در واردات نهاده است.

    وی افزود: اگر قرار است ارز به شرکت‌هایی تعلق گیرد که نهاده را وارد کرده و در نبود نظارت، نهاده در بازار آزاد به قیمت روز فروخته شود، آیا بهتر نیست که این کار به اتحادیه‌ها واگذار شود؟ یقینا تا این اندازه اتلاف سرمایه رخ نخواهد داد.

    استاد دانشگاه علم‌وفناوری مازندران تصریح کرد: کشاورزی یک بخش از اقتصاد کشور ماست و مشکلات اقتصاد ما دقیقا به کشاورزی منتقل شده است؛ در حقیقت مشکلات بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت، خدمات و غیره خارج از اقتصاد کشور نیست.

    بشارتده، در پایان با اشاره به این‌که ساختار نظام‌مندی لازم است تا تصمیم‌گیری‌ها مطابق با پیش‌بینی‌ها باشد، یادآور شد: صِرف تصمیم‌گیری و واگذاری و اجرای امور به اتحادیه‌ها بدون درک از واقعیت میسر نیست و این‌ها باید مکمل هم باشند، ضمن اینکه سیاست‌ها باید متناسب با هر بخش طراحی شود.

    به نظر می‌رسد طرح تشکیل اتحادیه‌های کشاورزی از سوی دولت بدون درنظر گرفتن شرایط، جوانب، الزامات و تمهیدات لازم، تنها به قصد انداختن توپ در زمین کشاورزان و خارج کردن دولت از پاسخگویی در قبال مشکلات، چالش‌ها و آسیب‌های این صنعت بزرگ کشور باشد، زیرا بر اساس آنچه در گزارش آمده است، اجرای درست این طرح نیازمند اصلاح تمامی ضوابط و قوانین و بازنگری کلی در  قواعد اقتصادی کشور است.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    چین صاحب زمین‌های آمریکا می‌شود؟

    پست بعدی

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران عنوان کرد راهکارهای پیشنهادی برای جلوگیری از قاچاق زعفران/ نظارت بر گمرگ‌ها باید تشدید شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    فواید خوردن توت فرنگی
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    مهندس ولید اتحادی، از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای، در شهرک گلخانه‌ای مهستان واقع در شهر جدید هشتگرد از سال ۱۴۰۰...

    بیشتر بخوانید
    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران عنوان کرد راهکارهای پیشنهادی برای جلوگیری از قاچاق زعفران/ نظارت بر گمرگ‌ها باید تشدید شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ارز مورد نیاز محموله های روغن خام تا پایان هفته به طور کامل تخصیص می یابد

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.