سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ترکیب شگفت انگیز لیمو ترش و نعناع تازه برای سلامتی

    نعناع تازه دارای خواص زیادی است و اگر با لیمو مصرف شود، خواصش چندین برابر شده و اثرات شگفت آوری بر سلامت و بهبود بیماری‌ها خواهد داشت.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۹, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید چای سبز با لیمو ترش

    به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،نعناع تازه که به خاطر بو، طعم و تازگی آن مورد علاقه همه است، دارای خواص زیادی نیز است. اگر این سبزی تازه با لیمو مصرف شود، خواص آن چندین برابر شده و اثرات شگفت آوری بر سلامت و بهبود بیماری‌ها خواهد داشت.

    به این ترتیب که لیمو و آب را روی نعناع ریخته و سپس میل کنید.

    خواص کلی نعناع

    نعناع از نظر ویتامین A بسیار غنی است. علاوه بر این، حاوی مقدار زیادی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فولات و چربی‌های امگا ۳ است.

    نعناع به دلیل تسریع متابولیسم، تنظیم سیستم گوارشی، از بین بردن بوی بد دهان و درمان بسیاری از بیماری‌ها شناخته شده است. زمانی که به صورت روزانه مصرف شود، معجزه می‌کند.

    فواید افزودن چند قطره لیمو روی برگ‌های نعناع تازه، اغلب توسط علاقه‌مندان به طب جایگزین در حال بررسی است.

    نعناع تازه سرشار از اسید سالیسیلیک و ویتامین A است که سبوم پوست را کنترل می‌کند.

    چند قطره لیمو را روی برگ‌های نعناع بچکانید و بخورید

    به لطف خواص ضد التهابی قوی، برگ‌های نعناع به التیام زخم ها، بریدگی‌ها و نیش پشه کمک می‌کنند. مصرف نعناع باعث ترمیم سریع زخم‌ها می‌شود. مخلوط نعناع و لیمو، این خاصیت را چندین برابر می‌کند.

    نعناع سرشار از خواص ضد عفونی کننده است که از ایجاد لک و قرمزی روی پوست جلوگیری می‌کند. مصرف برگ‌های تازه نعناع می‌تواند از پوست در برابر ایجاد لکه‌ها محافظت کند. وقتی نعناع با لیمو ترکیب می‌شود، این خاصیت تا ده برابر افزایش می‌یابد.

    ماده رزمانیریک اسید موجود در نعناع اثری طراوت بخش دارد. به این ترتیب نعناع تازه هم مجاری تنفسی را تمیز می‌کند. همچنین از التهاب در بیماری‌های تنفسی تجربه شده در تمام فصول جلوگیری می‌کند. لیمو و نعناع در کنار هم برای مشکلات تنفسی معجزه می‌کنند.

    تحقیقات بالینی نشان داده اند که ترکیب لیمو و نعناع به صورت دمنوش در بهبودی بیماران مبتلا به امیکرون و کرونا موثر بوده است.

    دیگر خواص درمانی لیمو ترش و نعناع تازه:

    از سیستم گوارشی حمایت می‌کند.

    برای کاهش گاز معده مفید است.

    اثر تب‌بر دارد.

    استرس را از بین می‌برد.

    موثر در برابر سرماخوردگی و آنفلوانزا

    موثر بر اختلالات مجاری تنفسی

    موثرترین دمنوش گیاهی برای احتقان بینی و سرفه است.

    برای دردهای قاعدگی مفید است. مصرف لیمو و نعناع در دوران قاعدگی باعث تسکین درد می‌شود.

    برای کبد و کیسه صفرا مفید است.

    یکی از موثرترین نوشیدنی‌ها برای کاهش وزن است. در صورت مصرف منظم به کاهش وزن کمک می‌کند.

    برای حالت تهوع و استفراغ مفید است.

    در برابر سرطان پروستات موثر است.

    مصرف لیمو و نعناع کیفیت خواب شبانه را بهبود می‌بخشد.

    رفع سردرد

    برای دردهای روماتیسمی مفید است.

    لیمو و نعناع برای چیست؟

    لیمو و نعناع سرشار از مواد معدنی و ویتامین است. نوشیدنی عالی برای تب و گلودرد مخصوصا در فصل زمستان است. مصرف لیمو و نعناع اثرات ابتلا به آنفلوانزا را کاهش می‌دهد.

    نعناع حاوی منتول است، رایحه‌ای طبیعی که اغلب در پزشکی استفاده می‌شود. منتول احتقان بینی و راه هوایی فرد بیمار را باز می‌کند و به او اجازه می‌دهد راحت نفس بکشد. نعناع که از تعریق حمایت می‌کند، در صورت تب بالا به کاهش تب کمک می‌کند.

    طرز تهیه چای لیمو و نعناع

    نیم لیتر آب

    یک عدد لیمو

    یک دسته برگ نعناع تازه

    ابتدا آب را می‌جوشانیم.

    لیموها را پوست بگیرید و رنده کنید. پوست لیمو رنده شده و برگ نعناع را به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید ۲ دقیقه بجوشد. می‌توانید چای لیمو و نعناع را که آماده کردید، صاف کرده و مصرف کنید. در صورت تمایل می‌توانید شکر هم اضافه کنید.

    دمنوش لیمو و نعناع برای سرماخوردگی و آنفلوانزا

    یک عدد لیمو

    ۲ یا ۳ شاخه برگ نعناع تازه

    مقدار کمی آب زنجبیل

    یک لیوان آب

    یک عدد نارنگی

    یک قاشق چایخوری عسل

    مواد فوق را با هم مخلوط کرده و سرد مصرف می‌کنیم. اگر دیابت ندارید، می‌توانید با افزودن عسل آن را مصرف کنید.

    لیمو و نعناع برای گلودرد و تب بالا

    یک عدد لیمو

    ۴ شاخه نعناع خرد شده

    ۳ برگ بادرنجبویه تازه خرد شده

    ۴ قاشق چایخوری عسل

    ۲ لیوان آب

    برگ نعناع و بادرنجبویه را به آب در حال جوش و سپس آبلیمو را اضافه کنید. در آخر عسل را اضافه کرده و گرم مصرف کنید.

    عوارض جانبی ترکیب لیمو ترش و نعناع تازه

    کسانی که بیماری رفلاکس دارند، قطعا نباید آن را مصرف کنند. اثر محرکی بر رفلاکس دارد.

    منتول در صورت مصرف بیش از حد می‌تواند سمی باشد.

    وقتی چای لیمو و نعناع بیش از حد مصرف شود، باعث تحریک می‌شود.

    نباید بیش از یک لیوان یا بیشتر در روز مصرف شود. مصرف بیش از حد آن باعث تهوع، استفراغ، سردرد و بی اشتهایی می‌شود.

    توصیه می‌شود کودکان هرگز مصرف نکنند.

    اگر دارو مصرف می‌کنید، بدون مشورت با پزشک خود ننوشید.

    پرسش‌های مهم درباره خواص درمانی لیمو ترش و نعناع تازه

    آیا چای لیمو و نعناع در دوران بارداری مصرف می‌شود؟

    قطعا برای زنان باردار یا مشکوک به بارداری توصیه نمی‌شود. چای نعناع می‌تواند باعث سقط جنین شود، اگرچه بعید است.

    آیا چای لیمو و نعناع برای معده مفید است؟

    مصرف چای لیمو و نعناع برای درد معده مفید است.

    آیا چای لیمو و نعناع فشار خون را افزایش می‌دهد؟

    مصرف زیاد نعناع و لیمو در طول روز می‌تواند باعث افزایش فشار خون شود.

    آیا لیمو و نعناع برای ورم فارنژیت مفید است؟

    حتی زمانی که نعناع و لیمو به طور جداگانه مصرف شوند، برای فارنژیت خوب است. علاوه بر این، نوشیدن آب لیمو در بهبود سریعتر فارنژیت موثر است.

    آیا لیمو و نعناع باعث ایجاد گاز می‌شود؟

    لیمو و نعناع گاز ایجاد نمی‌کند. اثر ضد عفونی کننده دارد.

    چند بار در روز لیمو و نعناع بنوشیم؟

    از آن جایی که زیاده روی در مصرف آن عوارضی ایجاد می‌کند، مصرف یک یا ۲ لیوان در روز کافی است.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینلیمو ترشنعنا
    پست قبلی

    چرا نباید روغن جامد مصرف کنیم؟

    پست بعدی

    توسعه کشت «کاملینا» در آذربایجان‌شرقی

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفتند سلول‌های مغزی که آنها شناسایی کرده‌اند و خاطرات وعده‌های غذایی را ایجاد می‌کنند، می‌توانند توضیح...

    بیشتر بخوانید
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ایران در مسیر خودکفایی دانه های روغنی/ضرورت وارد شدن “کاملینا” به الگوی کشت کشور

    توسعه کشت «کاملینا» در آذربایجان‌شرقی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    اقدامات وزارت جهاد برای توسعه کشت فراسرزمینی/ ۴محصول تحت پوشش‌اند

    محدودیت کشت تابستانه اعمال می‌شود

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.