به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران – ایفتاتی آی؛ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنا بر رسالت و اهداف خود در راستای ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D) و تولید ، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی کلاس ها و کارگاههای آموزشی را کما فی السابق برگزاری می نماید .
از سوی بنا بر مسئولیت اجتماعی به دلیل شیوع بیماری کرونا و شرایط پیش آمده برگزاری دوره های بازآموزی را در سطح تئوری – عملی به صورت آنلاین و مجازی به انجام میرساند .
دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی مورخ اول تا چهارم آذر ماه 99
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ،کلاس آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی مورخ اول تا چهارم آذر ماه 99 از ساعت 17 الی 19 به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم با تدریس آقای دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو برگزار می کند.
به نقل از این انجمن اهداف و سرفصل دوره آموزشی شامل مفاهيم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی ، كاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی ، اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی ، آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحي شبكه عصبي مصنوعي به زبان ساده ، انجام تمرينهای گوناگون جهت آشنايي با كاربردهای اين ابزار ، کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی خواهد بود .
همچنین لازم به ذکر است گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو به شرکت کننده ارائه خواهد شد.
سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت