شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تحول صنعت لبنیات با شیر مصنوعی

    شیر مصنوعی در حال ظهور است و می‌تواند صنعت لبنیات را به‌شدت متحول کند.

    توسط فاطمه پاکزاد
    شهریور ۸, ۱۴۰۱
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ٣راهکار برای جلوگیری از کاهش مصرف لبنیات بعد از حذف ترجیحی

    صنعت جهانی لبنیات در حال تغییر با تحولات و رقابت با جایگزین‌های غذایی است که با استفاده از حیوانات تولید نمی‌شوند و چالش‌های احتمالی ناشی از شیر مصنوعی را شامل می‌شود.

    شیر مصنوعی نیازی به گاو یا حیوانات دیگر ندارد. این شیر می‌تواند همان ترکیب بیوشیمیایی شیر حیوانات را داشته باشد اما با استفاده از یک شیوه بیوتکنولوژی نوظهور به‌نام «تخمیر دقیق» با تولید زیست‌توده کشت‌شده از سلول‌ها رشد می‌کند.

    بیش از ۸۰ درصد از جمعیت جهان به‌طور منظم لبنیات مصرف می‌کنند. درخواست‌های فزاینده‌ای برای حرکت فراتر از سیستم‌های غذایی مبتنی بر حیوانات به‌سوی اشکال پایدارتر تولید مواد غذایی وجود دارد.

    شیرهای مصنوعی بدون نگرانی نظیر انتشار متان یا امنیت حیوانات، شیر لبنی را ارائه می‌دهند اما باید بر بسیاری از چالش‌ها و سختی‌ها غلبه کند تا به جایگزینی خوب، پایدار و قابل دوام برای شیر حیوانی تبدیل شود.

    شیر مصنوعی توهم علمی تخیلی نیست

    میلنا بویوویچ، دانشجوی دکترا، دانشگاه مک کواری استرالیا گفت: در تحقیقات اخیر من به بررسی روندهای بزرگ در بخش جهانی لبنیات پرداخته شده است. شیرهای گیاهی و به‌طور بالقوه شیرهای مصنوعی به‌عنوان یک اختلال کلیدی ظاهر شدند.

    برخلاف گوشت مصنوعی که برای مطابقت با پیچیدگی و بافت گوشت حیوانات می‌تواند چالش برانگیز باشد، شیر مصنوعی دارای طعم، ظاهر و حسی مشابه شیر لبنیات معمولی است.

    شیر مصنوعی پیش از این وجود داشته است. به‌عنوان مثال، در ایالات‌متحده، شرکت پرفکت دی پروتئین بدون حیوانات برای تهیه بستنی، پودر پروتئین و شیر استفاده می‌شود.

    در استرالیا، شرکت نوپای ادن برو (Eden Brew) مشغول توسعه شیر مصنوعی در وریبی ویکتوریاست. این شرکت مصرف‌کنندگانی را هدف قرار می‌دهد که به‌طور فزاینده‌ای نگران تغییرات آب‌وهوایی و به‌ویژه تولید متان از گاوهای شیری هستند.

    گزارش شده است که سازمان تحقیقات علمی و صنعتی مشترک المنافع سیسرو، فناوری در حمایت از محصول ادن برو (Eden Brew) را توسعه داده است. این فرآیند با مخمر شروع می‌شود و از «تخمیر دقیق» برای تولید همان پروتئین‌های موجود در شیر گاو استفاده می‌کند. این پروتئین‌ها بسیاری از خواص کلیدی شیر را ارائه می‌دهند و به بافت خامه‌ای و توانایی کف کردن آن کمک می‌کنند. مواد معدنی، قندها، چربی‌ها و طعم‌دهنده‌ها برای ایجاد محصول نهایی به پایه پروتئین اضافه می‌شوند.

    سیستم غذایی جدید

    در استرالیا، یک شرکت غذایی (All G Foods) در این ماه ۲۵ میلیون دلار استرالیا برای تسریع تولید شیر مصنوعی جمع‌آوری کرد. این شرکت می‌خواهد ظرف هفت سال شیر مصنوعی خودرا  ارزان‌تر از شیر گاو ارائه کند.

    اگر صنعت شیر مصنوعی بتواند به این هدف ارزشی دست یابد، پتانسیل ایجاد تحول در صنعت لبنیات زیاد است. این امر می‌تواند بشریت را از کشاورزی سنتی حیوانات به سمت سیستم‌های غذایی به‌طور کامل متفاوت هدایت کند.

    گزارش سال ۲۰۱۹ در مورد آینده لبنیات نشان داد که تا سال ۲۰۳۰، صنعت تخمیر دقیق ایالات‌متحده حداقل ۷۰۰ هزار شغل ایجاد خواهد کرد و اگر شیر مصنوعی بتواند جایگزین لبنیات به‌عنوان یک عنصر در بخش فرآوری مواد غذایی صنعتی شود می‌تواند چالش‌های مهمی را برای شرکت‌هایی ایجاد کند که پودر شیر را برای بازار مواد اولیه غذایی تولید می‌کنند.

    برخی از شرکت‌های لبنی سنتی در حال پیوستن به این صنعت هستند. برای مثال، تعاونی لبنیات استرالیا نورکو از پروژه ادن برو (Eden Brew) حمایت می‌کند و شرکت لبنی نیوزیلند فونترا (Fonterra) هفته گذشته برای توسعه و تجاری‌سازی «پروتئین‌های حاصل از تخمیر با خواص شبه لبنی» سرمایه‌گذاری مشترک کرد.

    صنعت شیر مصنوعی قبل از اینکه به تهدیدی قابل‌توجه برای شیر لبنیات حیوانی تبدیل شود باید به‌طور تصاعدی رشد کند. این امر مستلزم بودجه و سرمایه‌گذاری زیادی در تحقیق و توسعه و نیز زیرساخت‌های جدید تولیدی مانند مخازن تخمیر و راکتورهای زیستی است.

    در حال حاضر تولید شیر حیوانی سنتی در جنوب جهانی (مناطقی در آمریکای لاتین، آسیا، آفریقا و اقیانوسیه) از شمال جهانی پیشی گرفته است که بیشتر به‌دلیل رشد سریع در سراسر آسیاست. به‌طور حتم صنعت لبنیات سنتی به این زودی‌ها از بین نمی‌رود.

    شیر مصنوعی نوشدارو نیست. در حالی ‌که این فناوری دارای پتانسیل عظیمی برای دستاوردهای زیست محیطی و امنیت حیوانات است، با چالش‌ها و جنبه‌های منفی بالقوه‌ای همراه می‌شود. برای مثال، پروتئین‌های جایگزین، ناگزیر خصوصی‌سازی یا همگن‌سازی کشاورزی صنعتی متعارف را به چالش نمی‌کشند به این معنی که تولیدکنندگان بزرگ شیر مصنوعی ممکن است سیستم‌های لبنی با فناوری کم یا مقیاس کوچک و لبنیات جایگزین را کنار بگذارند.

    علاوه بر این، شیر مصنوعی می‌تواند باعث شود بسیاری از مردم شغل خود را از بخش جهانی لبنیات از دست بدهند. برای مثال، اگر شرکت‌های لبنی سنتی در استرالیا و نیوزیلند به سمت شیر مصنوعی حرکت ‌کنند، این کار دامداران تولیدکننده لبنیات را کجا می‌برد؟

    از آنجایی که شیر مصنوعی در سال‌های آینده جایگاه خود را به‌دست خواهد ‌آورد، ما باید از تکرار نابرابری‌های موجود در سیستم غذایی فعلی مراقبت کنیم و بخش سنتی لبنیات باید تشخیص دهد که در آستانه تغییر اساسی است. در مواجهه با تهدیدات متعدد، باید مزایای اجتماعی حاصل از لبنیات حیوانی و نیز به حداقل رساندن سهم آن در تغییرات آب و هوایی را به حداکثر رساند.

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    • بیشتر بخوانید:
    • استرالیا می‌تواند مشکلات عرضه جهانی گندم را کاهش دهد؟
    منبع: ایسنا
    برچسب ها: شیرصنایع تبدیلیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر: مشکلی برای جوجه مورد نیاز کشور نداریم/ مرغ آرین کاملاً ایرانی است

    پست بعدی

    کاهش ۴۰ درصدی قیمت برنج در شمال کشور/ برنج خارجی ۱۵ درصد ارزان‌تر شد

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    در جریان برگزاری همایش ملی"توسعه تجارت صنعت حلال در بازارهای جهانی" که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی استانداردهای حلال برگزار...

    بیشتر بخوانید
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    کاهش ۴۰ درصدی قیمت برنج در شمال کشور/ برنج خارجی ۱۵ درصد ارزان‌تر شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    تولید سالانه ۱۲.۸ میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    سطح زیرکشت زعفران ۱۲۷ هزارهکتار است

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    آغاز مرحله دوم هوشمندسازی یارانه نان

    افزایش قیمت نان‌های سنتی؛ منتظر ارزانی نان سنگک باشیم؟

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    کاهش چشمگیر قیمت برنج در ژاپن

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.