جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    تاثیر امنیت غذایی بر حفظ امنیت در سایر حوزه‌ها

    عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: اهمیت امنیت غذایی به قدری زیاد است که با به خطر افتادن آن، سایر امنیت‌ها هم تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۱, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دو دلیل افزایش قیمت کالاهای اساسی در بازارهای جهانی/ آیا رشد قیمت‌ها در سال جدید ادامه دارد

    علیرضا دهناد گفت: مهم‌ترین راهکارها برای تأمین امنیت غذایی در سطح کشور توسعه پایدار کشاورزی و افزایش تولید غذا، مدیریت منابع طبیعی، مقابله با تغییرات اقلیمی، بهبود نظام توزیع و کاهش ضایعات غذایی، حمایت از کشاورزان و مشاغل مرتبط با تولید غذا و گسترش تحقیقات و فناوری‌های مرتبط با امنیت غذایی است.

    وی افزود: برای تأمین امنیت غذایی در سطح کشور، دولت‌ و نهادهای مربوطه باید اقدامات جامعی را در زمینه‌های کشاورزی، اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی انجام دهند.

    وی با بیان اینکه امنیت غذایی یعنی دسترسی فیزیکی، اقتصادی و عادلانه همه مردم در طول زندگی به غذای کافی، سالم، مغذی و حلال، ادامه داد: این دسترسی جهت رفع نیازهای یک رژیم تغذیه‌ای سازگار باسلیقه‌ها و ترجیحات آن‌هاست برای برخورداری از یک زندگی سالم و فعال که دارای چهار رکن فراهمی، دسترسی، سلامت مصرف و تاب‌آوری است.

    دهناد با بیان اینکه امنیت غذایی تضمین‌کننده سلامت عمومی و رفاه اجتماعی است و به توسعه پایدار جوامع کمک می‌کند، گفت: در شرایطی که امنیت غذایی تهدید شود، خطراتی نظیر سوءتغذیه، افزایش بیماری‌ها و بی‌ثباتی‌های اجتماعی و اقتصادی به وجود می‌آید که می‌تواند اثرات منفی طولانی‌مدت بر رشد اقتصادی و ثبات سیاسی داشته باشد.

    وی تهدیدهای امنیت غذایی را به عوامل اقتصادی، اجتماعی، محیطی، سیاسی و فرهنگی وابسته دانست و افزود: یکی از تهدیدها، تغییرات اقلیمی مانند خشکسالی، سیلاب‌ها، تغییرات دما و کاهش تنوع زیستی است که می‌توانند موجب کاهش تولید محصولات کشاورزی شوند.

    عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی اظهار کرد: بی‌ثباتی سیاسی از جمله جنگ‌ها، انقلاب‌ها می‌توانند بر تولید و توزیع غذا تأثیر منفی بگذارند.

    وی سومین تهدید را بیکاری و فقر دانست و افزود: فقر و بیکاری می‌توانند موجب دسترسی محدود افراد به غذا شوند. توزیع نامناسب منابع نیز یکی دیگر از تهدیدها است، حتی اگر منابع غذایی به مقدار کافی وجود داشته باشد، توزیع نابرابر آن‌ها می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی در تأمین غذا در مناطق مختلف شود.

    وی افزایش جمعیت، آلودگی و بیماری‌ها، تغییرات در الگوهای مصرف و بحران‌های اقتصادی را از دیگر تهدیدها عنوان کرد.

    وی با بیان اینکه تغییرات اقلیمی تأثیر جدی بر امنیت غذایی دارند، یادآور شد: افزایش دما، کاهش بارندگی، سیلاب‌ها و طوفان‌ها باعث کاهش تولید محصولات کشاورزی، از بین رفتن منابع آبی و کاهش کیفیت خاک می‌شوند که همه‌ی این عوامل باعث کاهش دسترسی به غذا، افزایش قیمت‌ها و گسترش سوءتغذیه می‌شود.

    دهناد ادامه داد: شیوع آفات و بیماری‌های گیاهی و دامی در اثر تغییرات آب‌وهوایی می‌تواند تولیدات کشاورزی را تهدید کند. برای مقابله با این چالش، باید کشاورزی پایدار، مدیریت بهینه منابع آب و توسعه بذرهای مقاوم به تغییرات اقلیمی مورد توجه قرار گیرد.

    وی بیان کرد: برای مقابله با کمبود منابع غذایی در آینده، باید سیاست‌هایی نظیر افزایش بهره‌وری کشاورزی با فناوری‌های نوین، کاهش ضایعات غذایی، تنوع‌بخشی به منابع غذایی و مدیریت پایدار منابع طبیعی اجرا شود.

    عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: حمایت اقتصادی از کشاورزان، کنترل نوسانات قیمت غذا و توسعه همکاری‌های بین‌المللی از اقدامات کلیدی هستند. این سیاست‌ها می‌توانند امنیت غذایی را حفظ کرده و از بحران‌های آینده جلوگیری کنند.

    وی با بیان اینکه برای تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی در زنجیره تأمین، باید استانداردهای بهداشتی و نظارتی دقیق اجرا شوند، افزود: کنترل کیفیت از مرحله تولید با کاهش مصرف سموم و بهبود شرایط کشاورزی و دامداری آغاز شده و با فرآوری، بسته‌بندی مناسب، حمل‌ونقل ایمن و نظارت‌های مستمر ادامه می‌یابد.

    دهناد ادامه داد: استفاده از فناوری‌های نوین برای ردیابی و کنترل دما، کاهش آلودگی و جلوگیری از فساد مواد غذایی نیز ضروری است و آموزش تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان و اجرای قوانین سختگیرانه می‌تواند نقش مهمی در حفظ سلامت مواد غذایی ایفا کند.

    وی با بیان اینکه تکنولوژی‌های نوین می‌توانند به تأمین امنیت غذایی کمک کنند، گفت: تکنولوژی‌های نوین نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی دارند. کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و داده‌کاوی بهره‌وری را افزایش داده و مصرف منابع را بهینه می‌کند. زیست‌فناوری و اصلاح ژنتیکی موجب تولید بذرهای مقاوم به خشکسالی و آفات می‌شود و فناوری‌های نوین آبیاری مانند آبیاری قطره‌ای و بازیافت آب، هدررفت منابع را هم کاهش می‌دهد.

    وی با اشاره به اینکه موانع تأمین امنیت غذایی در کشورهای در حال توسعه فراتر از چالش‌های معمول مانند تغییرات اقلیمی و فقر است، گفت: یکی از موانع کلیدی، وابستگی به واردات مواد غذایی اساسی است که کشورها را در برابر نوسانات بازارهای جهانی و تحریم‌های اقتصادی آسیب‌پذیر می‌کند. ضعف در زنجیره ارزش کشاورزی نیز باعث می‌شود که کشاورزان محلی نتوانند به بازارهای بزرگتر دسترسی داشته باشند، در حالی‌که واسطه‌گری گسترده، قیمت‌ها را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، بی‌ثباتی مالکیت زمین و نبود قوانین حمایتی برای کشاورزان کوچک، مانع سرمایه‌گذاری در تولید پایدار می‌شود.

    عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی بیان کرد: باید ذخایر استراتژیک مواد غذایی ایجاد کرد و زیرساخت‌های مقاوم تولید و توزیع تقویت شوند.

    دهناد با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی و ماهواره‌ها برای نظارت و پیش‌بینی بحران‌ها ضروری است، گفت: ترویج کشاورزی مقاوم به بحران، مانند کشت شهری و آبیاری هوشمند، و تقویت شبکه‌های اجتماعی محلی برای توزیع غذا در مواقع بحران می‌تواند کمک‌کننده باشد.

    وی خاطرنشان کرد: رژیم‌های ناپایدار، مانند وابستگی زیاد به مواد غذایی وارداتی یا محصولات پرمصرف منابع، باعث افزایش فشار بر تولیدات کشاورزی و منابع طبیعی می‌شود. این موضوع می‌تواند منجر به کاهش تنوع زیستی، فرسایش خاک و کاهش کیفیت آب شود.

    دهناد ادامه داد: مصرف بی‌رویه منابع طبیعی مانند آب و زمین برای تولید غذا، موجب کاهش ظرفیت تولید در بلندمدت و افزایش نوسانات قیمت‌ها می‌شود.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

     

    منبع: ایسنا

    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیمحصولات غذایی
    پست قبلی

    خشکسالی، تهدیدی برای امنیت غذایی

    پست بعدی

    بیش از ۱۴۰ هزار تن تخم مرغ صادر شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    بیش از ۱۴۰ هزار تن تخم مرغ صادر شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ارتقای کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه‌های نانویی ایرانی

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.