پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مازندران، محور تقویت ذخایر استراتژیک روغن در کشور

    مازندران، محور تقویت ذخایر استراتژیک روغن در کشور

    زیست‌فناوری آبی؛ کلید توسعه اقتصاد دریامحور

    زیست‌فناوری آبی؛ کلید توسعه اقتصاد دریامحور

    بازار خشکبار در آستانه یلدا / افزایش ۵۰ درصدی قیمت آجیل در قم

    بازار خشکبار در آستانه یلدا / افزایش ۵۰ درصدی قیمت آجیل در قم

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    آغاز کشت گلرنگ در دهلران

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تأسیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده در دانشگاه تهران

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده دانشگاه تهران، از راه‌اندازی این مرکز در دانشگاه تهران خبر داد و در ادامه هدف از راه‌اندازی آن‌را راهبرد تحول تولید محصولات کشاورزی در کشور با مصرف حداقلی منابع برشمرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲۴, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نقش زیست‌فناوری در کشاورزی و دامداری از ارکان اقتصاد روستایی

    دکتر ساسان علی‌نیائی‌فرد در گفت‌وگو با بیان این‌که روند تولید محصولات در آینده پیش روی دنیا متفاوت از دهه‌های پیشین خواهد بود، اظهار کرد: نگاه به تولید محصولات کشاورزی به‌عنوان یک شغل پرزحمت و کم‌درآمد در دهه حاضر و دهه‌های پیش رو نخواهد بود.

    وی ادامه داد: گلخانه‌ها و کشت‌های عمودی در محیط‌های بسته با استفاده از روش‌های هوشمند جایگزین تولید محصولات به‌صورت سنتی خواهند شد.

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده دانشگاه تهران، افزود: با توجه به گسترش روزافزون کشت در محیط‌های کنترل‌شده به‌ویژه در گلخانه‌ها و سیاست وزارت کشاورزی مبنی بر افزایش سطح کشت گلخانه‌ها تا ۱۵۰ هزار هکتار اهمیت وجود مرکزی که به‌صورت هدفمند تولید محصول، فناوری‌های مرتبط، طراحی و الگوهای مناسب توسعه کشت در گلخانه را هدف‌گذاری کرده باشد، به‌صورت قابل ملاحظه‌ای احساس می‌شد.

    علی‌نیائی‌فرد خاطرنشان کرد: از طرفی بروز فناوری‌های نوین برای پرورش گیاهان از جمله کشت‌های طبقاتی، عمودی (Vertical farming) و کشت در محیط‌های بسته و لزوم هدفمند کردن تحقیق و توسعه و آموزش کاربردی در این زمینه باعث شد که در نهایت مرکز فناوری کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده در اسفندماه ۱۴۰۱ در دانشگاه تهران به‌عنوان یک مرکز نوع یک مصوب شده و شروع به فعالیت کند.

    وی با بیان این‌که دانش‌آموخته مقطع دکتری رشته باغبانی گلخانه‌ای از دانشگاه واخنینگن هلند در سال ۱۳۹۳ است، تصریح کرد: هم‌اکنون در دانشگاه تهران مشغول به فعالیت و تحقیق و توسعه در زمینه تولید محصولات تحت‌نور مصنوعی و محیط‌های کنترل‌شده و کشت‌های عمودی هستم.

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده دانشگاه تهران، افزود: در سال ۱۳۹۶ آزمایشگاه فتوسنتز و واکنش‌های نوری را در دانشکده فناوری کشاورزی(ابوریحان سابق) تأسیس کردم که موفق به کسب عنوان آزمایشگاه نمونه دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۸ شد.

    علی‌نیائی‌فرد، افزود: نتایج این فعالیت‌ها به ثمر نشستن پروژه‌های مشترک بین‌الملل در قالب قرارداد، تفاهم‌نامه و پروژه با کشورهای هلند، چین، روسیه، آلمان، یونان، بلژیک، آمریکا، کانادا، دانمارک و لهستان بود که در قالب سه قرارداد، پنج تفاهم‌نامه و سه پروژه مشترک عملیاتی شد.

    وی ادامه داد: حاصل این موارد نیز انتشار ۸۲ مقاله در مجلات معتبر بین‌المللی، ۱۲ مقاله علمی و پژوهشی داخلی، ۳۵ سخنرانی در کنگره‌های بین‌المللی، ۲۵ سخنرانی در کنگره‌های داخلی و حضور به‌عنوان سخنران کلیدی در ۸ کنگره بین‌المللی و داخلی در سال‌های پس از بازگشت بود، به‌گونه‌ای که در ۸ سال اخیر در کمیته علمی کنگره گرین که معتبرترین کنگره گلخانه و محیط‌های کنترل شده است، به‌طور مستمر حضور داشته‌ام.

    رئیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده دانشگاه تهران، با بیان این‌که هم‌اکنون رئیس هیئت مدیره یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هستم که با سهامداری سازمان توسعه سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران در زمینه تولید محصول و ایجاد سازه‌های هیدروپونیک در محیط‌های بسته تحت‌نور مصنوعی ال‌ای‌دی مشغول فعالیت هستیم، افزود: پروپوزال تأسیس مرکز فناوری کشاورزی در محیط‌های کنترل‌شده در سال ۱۴۰۰ توسط من به دانشگاه تهران ارائه شد و سرانجام در اسفندماه ۱۴۰۱ به‌عنوان یک مرکز نوع یک در دانشگاه تهران مصوب شد.

    علی‌نیائی‌فرد، آموزش، پژوهش و تربیت کارشناس برای محیط‌های کنترل‌شده، تغییر الگوی تولید محصول از سبک سنتی کم‌درآمد به سبک پیشرفته درآمدزا و کشاورزی فناورانه به معنای فناوری‌های نوظهور و تحول‌آفرین نظیر استفاده از فناوری کشت‌های عمودی را از اهداف راه‌اندازی این مرکز برشمرد و افزود: از دیگر اهداف راه‌اندازی این مرکز می‌توان به تولید گسترده محصولات با مصرف حداقلی منابع، کشاورزی سبز/ پایدار، بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک، کاهش مصرف آب و افزایش تولید و سلامت مواد غذایی و کشاورزی ارگانیک اشاره کرد.
    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی
    منبع: ایسنا
    برچسب ها: دانشگاه تهرانصنایع تبدیلی و کشاورزیفناوری های نوین
    پست قبلی

    گزارش کمیسیون کشاورزی درباره مشکلات تامین نهاده‌های دامی در سال زراعی جدید

    پست بعدی

    ۵.۶ میلیون هکتار مراتع کشور احیا شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    عباس صوفی پنجشنبه ۲۷ آذر در آیین شکرگزاری دستاوردهای کشاورزی استان همدان، اظهار کرد: حدود ۴.۵ تا پنج درصد از...

    بیشتر بخوانید
    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    آغاز کشت گلرنگ در دهلران

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی: تامین پایدار امنیت غذایی، خط قرمز دولت چهاردهم است

    وزیر جهاد کشاورزی: تامین پایدار امنیت غذایی، خط قرمز دولت چهاردهم است

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    امسال در بیش از ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه رفع تداخل انجام شد

    ۵.۶ میلیون هکتار مراتع کشور احیا شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازار نهاده دامی طی ۲۰ روز آینده به آرامش می‌رسد

    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    مرغداران نگران تأمین نهاده نباشند

    آذر ۱۵, ۱۴۰۴
    پاسخ محققان برنج به بحران آب؛ ارقام جدید با مصرف کمتر معرفی شد

    پاسخ محققان برنج به بحران آب؛ ارقام جدید با مصرف کمتر معرفی شد

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد: حفاظت از خاک پیش‌نیاز توسعه پایدار سرزمین و افزایش تولید است

    فرسایش خاک با شدت ۱۶ تن در هکتار؛ تشکیل چرخه معیوب با کم‌آبی

    آذر ۱۸, ۱۴۰۴
    افزایش تقاضا برای خرید نان های فانتزی | قیمت نان های فانتزی افزایش می یابد؟

    چرا نان سبوس‌دار، انتخابی سالم‌تر است؟

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.