مسلم محمودیان روز چهارشنبه افزود: این مبلغ به کشاورزان خسارت دیده ناشی از خشکسالی، سرما و سایر عوامل قهری و در زیربخش های دام و طیور و عمدتا محصولات زراعی و باغی پرداخت شده است .
وی بیان کرد: از این میزان خسارت ۲۴ میلیاردو ۷۰۰ میلیون ریال در بخش کشاورزی، ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال باغداری و پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به دامداران گچسارانی پرداخت شد.
محمودیان ادامه داد: ۲ هزار و ۷۷۹ نفر از بهره برداران گچسارانی سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (مهرماه ۹۹ تا آخر شهریور۱۴۰۰) اقدام به خرید بیمه نامه کشاورزی کرده اند که یکهزارو ۵۲۳ نفر در بخش زراعت و باغبانی بوده است.
مسئول صندوق بیمه محصولات کشاورزی گچساران گفت: سرما زدگی، خشکسالی، باد شدید و گرد و خاک، توفان و بیماری ها مهمترین خسارت را در این سال زراعی به کشاورزان گچسارانی وارد کرد.
محمودیان اظهار داشت: کشاورزان بیش از هفت میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال به ستاد صندوق کشاورزی کشور جهت بیمه نامه محصولات خود در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (مهرماه ۹۹ تا آخر شهریور۱۴۰۰) واریز کرده اند.
وی ادامه داد: کشاورزان اقدام به بیمه یکهزارو ۸۱۰ هکتار اراضی دیم و آبی شامل گلزا، گندم و جو ، ۳۳۴ هکتار باغات مرکبات و ۷۴ هزار راس دام کرده بودند.
محمودیان با بیان اینکه در سال زراعی جاری غرامت اراضی کشاورزی ۲ برابر شده ، گفت: غرامت هر هکتار اراضی کشاورزی در سال زراعی جاری ۲۰ میلیون ریال می باشد در حالی که در سال گذشته بیش ۱۰ میلیون ریال بوده است.
وی تصریح کرد: حق بیمه محصولات کشاورزی در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ بیش از ۱۵ درصد افزایش داشته و به ۲ میلیون ریال در هر هکتار رسیده است.
۳۵ هزار هکتار زمین کشاورزی قابل کشت در گچساران وجود دارد.
شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.