سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    بیشتر نانوایان از قیمت‌های مصوب پیروی نمی‌کنند

    با وجود اینکه هنوز یک ماه از افزایش قیمت مصوب نان در استان تهران نگذشته است شکایت‌های مردمی نسبت به افزایش قیمت این کالا بیش از نرخ‌های مصوب بالا گرفته است؛ شواهد نشان می‌دهد بیشتر نانوایان از قیمت‌های مصوب تبعیت نمی‌کنند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۱۸, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    پیش از این نانوایان علت گران‌فروشی نان را پایین بودن قیمت این محصول و ناکافی بودن درآمدهای ماهانه برای تداوم فعالیت عنوان می‌کردند اما اخیرا با افزایش قیمت نان توسط دولت و تعیین نرخ‌های جدید برای نانوایانی که آرد یارانه‌ای دریافت می‌کنند بازهم مردم با گران فروشی نان روبرو هستند.

    نان به عنوان قوت غالب مردم ایران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، بنابراین انتظار شهروندان از صنف نانوایان تهیه نان با کیفیت، با قیمت‌های مناسب دولتی و در دسترس است در حالی که گزارش‌های مردمی نشان می‌دهد مردم هر روز که به نانوایی‌ها مراجعه می‌کنند با قیمت‌های جدید، نان‌های بی‌کیفیت، کاهش وزن چانه نان و بی‌برنامگی ساعات کار روبرو هستند.

    به گفته برخی از شهروندان با وجود کارت خوان‌های هوشمند نانوایان با ترفندهای مختلف از قیمت‌های مصوب جدید تخطی کرده و این کالا را با رقم‌های بالاتری به مردم می فروشند به طوری که برخی نانوایان نان بربری دولتی را به جای دو هزار و ۵۰۰ تومان و سه هزار و ۵۰۰ تومان، آن را سه هزار و ۷۰۰ تا چهار هزار تومان، نان سنگک معمولی را به جای پنج هزارتومان بین هشت تا ۱۰ هزار تومان و نان تافتون ماشینی را به جای هر عدد یک هزار و ۲۰۰ تومان آن را یک هزار و ۳۰۰ تا یک هزار و ۴۰۰ تومان می‌فروشند و نایلون را در کارتخوان هوشمند دو عدد قرص نان محاسبه می‌کنند، که منصفانه نیست.

    البته ناگفته نماند که با وجود افزایش قیمت مصوب نان دراستان تهران، نانوایان از پایین بودن قیمت‌ها، سامانه نانینو و وجود کارتخوان‌های هوشمند ناراضی هستند.

    طبق مصوبه جدید در شهریورماه ۱۴۰۳ قیمت نان سنگک ساده پنج هزار تومان، نان بربری ساده با آرد نوع (یک) دو هزار و ۵۰۰ تومان و بربری ساده با آرد نوع (دو) سه هزار و ۵۰۰ تومان، نان لواش با آرد نوع یک ۷۰۰ تومان و لواش با آرد نوع دو ۹۰۰ تومان، نان سنتی تافتون با آرد نوع یک، یکهزار و 260 تومان و تافتون با آرد نوع دو را یک هزار و 500 تومان، قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک ۸۵۰ تومان و با آرد نوع دو را یکهزار تا یکهزار و 200 تومان تعیین و ابلاغ شد.

    بر اساس این ابلاغیه با موافقت وزارت کشور، علاوه بر تغییرات قیمت، گزینه کنجد به کارتخوان‌های هوشمند عرضه نان اضافه شد بنابراین مشتریان می‌توانند در این قسمت به ازای هر نان بین ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و قیمت هر واحد ۱۰ گرمی کنجد یک هزار و 500 تومان تعیین شده که نانوایان می‌توانند از این کنجد در پخت نان مشتریان استفاده کنند.

    مردم گزارش تخلفات نانوایان را به اتحادیه و دستگاه های نظارتی اعلام کنند

    «محمد سلیمانی» رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران گفت: دولت در حمایت از صنف نانوایان در اواسط شهریور ماه امسال قیمت جدید نان دولتی تهران را تعیین و ابلاغ کرد اما همچنان برخی واحدها اقدام به گران فروشی می‌کنند که تاکنون با برخی از این واحدها برخورد قانونی صورت گرفته است.

    وی افزود: آنچه که توسط آزادپزها تهیه و به فروش می‌رسد از آرد نوع شش است و شامل قیمت‌های یارانه‌ای دولت نمی‌شود، زیرا این گروه آرد را با قیمت‌های بالاتری از نرخ دولتی تهیه می‌کنند.

    سلیمانی اظهار داشت: اکنون بحث نظارت بر تخلف نانوایی‌ها برعهده سازمان تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و اتحادیه نانوایان است.

    رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران تصریح کرد: طبق مصوبه جدید، قیمت هر عدد قرص نان سنگک معمولی پنج هزار تومان و نان سنگک کنجدی ۱۰ هزار تومان است و نرخ‌هایی بیش از این تخلف محسوب می شود.

    سلیمانی گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفی با شماره تلفن ۸۸۴۳۱۵۸۳ اتحادیه نانوایان سنگک تماس بگیرند.

    نظارت بر نانوایی‌ها برعهده سازمان حمایت از مصرف کنندگان است

    با توجه به پیگیری از «مسعود امرالهی» مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالای اساسی وزارت جهاد کشاورزی درباره اقدامات نظارتی در بحث تخلف نانوایی‌ها، گفت: نظارت نانوایی‌ها از ۲۳ بهمن ماه سال ۱۴۰۲ طی جلسه‌ای در شورای ملی آرد و نان کشور از وزارت جهاد کشاورزی منفک و به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان واگذار شد.

    وی اظهارداشت: براساس تصمیم گیری در جلسه شورای ملی آرد و نان مقرر شد در صورت نیاز سازمان حمایت، مجموعه نظارتی وزارت جهاد کشاورزی وارد عمل شود و به این مجموعه کمک کند.

    با توجه به اینکه بخش بیشتری از گلایه‌های هموطنان مربوط به گران‌فروشی نانوایان بربری بود، برغم پیگیری‌های خبرنگار ایرنا، «فاطمه نظری» رئیس اتحادیه نانوایان سنتی (بربری) پاسخگوی تماس‌ها نبود.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمتناننانوایی
    پست قبلی

    حفاظت از ذخایر ژنتیکی دام وطیور تضمین‌کننده امنیت غذای پایدار است

    پست بعدی

    سطح زیرکشت زعفران به ۱۲۷ هزار هکتار افزایش یافت

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    0

    قیمت عمده محصولات کشاورزی (میوه و صیفی‌جات) برای هفته جاری ۱۲ تا ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ از سوی میدان بزرگ میوه...

    بیشتر بخوانید
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    سطح زیرکشت زعفران به ۱۲۷ هزار هکتار افزایش یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم با قیمت مصوب ۲۰۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم در سمنان

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    چهار رقم جدید گندم و سورگوم معرفی شد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.