سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین نوشیدنی برای کمبود آب بدن

    نوشیدنی‌های مختلفی وجود دارند که می‌توانند به شما در آبرسانی سریع بدن کمک کنند و هر کدام از آنها خواص خاص خود را دارند که این خواص، در تمام آنها یکسان نیست. اما همان‌طور که همه ما می‌دانیم، بسیاری از متخصصان و پزشکان آب را به عنوان تنها نوشیدنی سالم برای جبران کم آبی در بدن معرفی کردند و شاید به همین خاطر است که کمی از خواص دیگر نوشیدنی‌ها غافل شدیم.

    توسط فاطمه خداویردی
    آذر ۲۲, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید چای سبز با لیمو ترش

    در این مقاله قصد داریم تا درباره بهترین نوشیدنی ها برای کمبود آب در بدن صحبت کنیم و شما را با طیف گسترده‌تری از انتخاب‌ها برای کم آبی آشنا کنیم.

    آب

    جای تعجب ندارد که آب در صدر فهرست ما قرار داشته باشد. آب ساده‌ترین انتخاب و روش برای هیدراته نگه داشتن بدن است و همچنین سالم‌ترین گزینه نیز به شمار می‌آید.

    برای اینکه بدن خود را در بهترین حالت هیدراته نگه دارید، همیشه یک بطری آب کنار خود داشته باشید تا نوشیدن آب را فراموش نکنید. انجام این کار اغلب ساده‌تر از نشستن و تلاش برای نوشیدن یک یا چند لیوان آب در یک زمان است.

    آب تصفیه شده و آب قلیایی هر دو برای آبرسانی بدن مناسب هستند، چرا که مواد معدنی موجود در آب در هر دوی آنها وجود دارند.

    عمدتا، هیچ ماده معدنی را نمی‌توان به آب اضافه کرد و این را می‌توان در مورد آب معدنی در نظر داشت. تمام مواد معدنی موجود باید به طور طبیعی در آب وجود داشته باشد که هنگام عبور از زمین به طور طبیعی در آب حل شوند. این مواد که در آب تصفیه شده و قلیایی وجود دارند عبارت‌اند از:

    • کلسیم (Ca2 +)
    • منیزیم (Mg2 +)
    • سدیم (Na2 +)
    • فلوراید (F-)

    آب لیمو

    آب لیمو یکی از نوشیدنی‌های شگفت انگیز است که به خصوص اگر آن را در اول صبح بنوشید، معجزه می‌کند. با اضافه کردن کمی آب لیمو به آب آشامیدنی خود، می‌توانید ترکیبی عالی برای جبران کم آبی بدن آماده کنید. آب لیمو، ویتامین C و انواع مواد مغذی دیگر را در خود دارد و طعم خوبی نیز به آب می‌دهد. بزرگترین مزیت آب لیمو طعم آن است. آب لیمو یک راه آسان برای خوش طعم کردن آب بدون استفاده از شیرین کننده‌ها است.

    آب میوه

    آب میوه حاوی حدود 85 درصد آب است، که آن را به نوشیدنی فوق العاده برای جبران کمبود آب تبدیل می‌کند (فقط باید مطمئن باشید که آب میوه‌ای که می‌نوشید کاملا طبیعی است و هیچ ماده افزودنی و یا شکر ندارد). ویتامین‌های موجود در میوه‌های طبیعی نیز برای سلامت بدن مفید هستند. برای نوشیدن آب میوه‌های طبیعی به میزان قند موجود در میوه دقت کنید،‌ چرا که میزان قند بالا در میوه‌ای می‌تواند آبرسانی بدن را با مشکل مواجه کند. اگر آب میوه زیادی می‌نوشید، میزان نوشیدن آب در طول روز را کاهش دهید. حتی می‌توانید میوه‌ها را در فریزر نگه دارید و در زمان گرما از آنها اسموتی بسازید و بدن خود را هیدراته نگه دارید.

    دتاکس واتر

    تهیه دتاکس واتر کار بسیار آسانی است. مقداری میوه و یا سبزیجات دلخواه خود را تکه تکه کنید و آنها را به آب اضافه کنید و سپس اجازه می‌دهید این مخلوط حداقل برای چند ساعت بماند. بسیاری از مردم حتی اجازه می‌دهند تا دتاکس یک شب بماند و میوه‌ها و سبزیجات طعم خود را به آب بدهند.

    برای درست کردن دتاکس واتر، انتخاب بسیار گسترده‌ای از میان میوه‌ها و سبزیجات دارید، مانند آناناس، لیموترش و نارگیل، شاه توت، زنجبیل و پرتقال. شما می‌توانید این میوه‌ها و سبزیجات را به صورت ترکیبی داخل آب بریزید و یا اینکه آنها را به تنهایی استفاده کنید.

    افرادی که علاقه زیادی به طعم و بوی آب ندارند، این ترکیب می‌تواند انتخاب بسیار عالی‌ای برای جبران کم آبی بدن آنها باشد.

    شیر

    با کمال تعجب، شیر یکی دیگر از نوشیدنی‌های عالی برای جبران کم آبی بدن است. به دلیل ترکیبات مغذی‌ای که در شیر وجود دارد، در بسیاری از شرایط از آب نیز بهتر است.

    ترکیب چربی، پروتئین و قند موجود در شیر به کاهش سرعت تخلیه مایعات از معده کمک می‌کند، در حالی که نمک موجود در شیر نیز به بدن کمک می‌کند تا مایعات را درون خود طولانی مدت نگه دارد.

    برای اینکه از مزیت شیر به میزان بالا بهره ببرید، سراغ شیرهای کم چرب بروید چرا که میزان آب و مواد مغذی در این نوع شیر بیشتر از مدل چرب آن است. اما با این حال، شیر پرچرب نیز در هیدراته نگه داشتن شما موثر است.

    آب نارگیل

    آب نارگیل کمی شبیه یک نوشیدنی‌های ورزشی است، زیرا در آن الکترولیت‌های کلیدی و قند وجود دارد. اما برخلاف نوشیدنی‌های ورزشی، آب نارگیل یک محصول طبیعی است.

    آب نارگیل میزان سدیم کمتری دارد و به جای آن سرشار از گلوکز و فروکتوز طبیعی است (در حالی که بیشتر نوشیدنی‌های ورزشی به جای گلوکز و فروکتوز طبیعی از شربت ذرت با فروکتوز بالا، برای شیرین شدن استفاده می‌کنند). این ترکیب به این معنی است که آب نارگیل سالم‌تر از نوشیدنی‌های ورزشی است و می‌تواند انتخابی ایده‌آل برای جبران کم آبی بدن باشد.

    چای داغ و چای سرد

    چای نیز یک نوشیدنی ایده‌آل برای جبران کم آبی بدن است، چرا که بخش عمده‌ی این نوشیدنی را آب تشکیل داده است و دانه‌های چای به آن طعم و مزه داده‌اند.

    دمنوش‌های گیاهی نیز می‌توانند برای این منظور عالی باشند، زیرا فاقد کافئین هستند. از آنجایی که کافئین باعث تکرر ادرار می‌شود، می‌توانید دمنوش‌ها را جایگزین چای و قهوه کنید. اما همچنان نیز می‌توانید از یک لیوان چای در روز لذت ببرید و علاوه بر کمبود آب، کمبود کافئین در بدن خود را نیز جبران کنید.

    نوشیدنی آلوئه ورا

    کسی نیست که از خواص آلوئه ورا خبر نداشته باشد و مکرر درباره خواص این خوراکی برای پوست و بدن شنیده‌ایم. برای اینکه بتوانید از مزیت این خوراکی برای جبران کم آبی بهره ببرید، می‌توانید تکه‌های آلوئه ورا را به آب اضافه کنید تا یک نوشیدنی خوش طعم درست کنید.

    همچنین می‌توانید آب آلوئه ورا بخرید. این نوشیدنی قطعا خاصیت آلوئه وار تازه را نخواهد داشت، اما می‌توانید به آن به عنوان نوشیدنی‌ای برای کم آبی بدن نگاه کنید.

    کمبود آب بدن علائم مختلفی دارد که با مشاهده آنها می‌توانید برای جبران و درمان آن اقدام کنید. کمبود آب بدن همچنین می‌تواند در اثر ورزش، گرما یا حتی مسافرت نیز ناشی شود. برخی از علائم کمبود آب بدن عبارت‌اند از:

    • سرگیجه
    • سردرد
    • خستگی
    • دهان خشکه
    • کج خلقی
    • یبوست
    • تپش قلب
    • ادرار تیره رنگ
    • خشکی پوست

    اگر این علائم را در خود مشاهده کردید، یکی از نوشیدنی‌های فوق را مهیا کنید تا بدن خود را هیدراته کنید و سلامت را به آن برگردانید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آب نارگیلصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینکمبود آب بدننوشیدن آبنوشیدنی
    پست قبلی

    رئیس جهاد کشاورزی بوشهر: پنج هزار هکتار اراضی بوشهر زیر پوشش کشاورزی قراردادی رفت

    پست بعدی

    صرفه‌جویی ۷۰۰ میلیون یورو در تأمین گندم کشور

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ آرد ایرانی به کشورهای همسایه قاچاق می شود

    صرفه‌جویی ۷۰۰ میلیون یورو در تأمین گندم کشور

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    محدودیت صادرات سیب زمینی رفع شد

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    گسترش صنعت و تجارت غذای حلال با 1.5 میلیارد نفر مسلمان / گردش 800 میلیارد دلار صنعت غذای حلال

    سهم یک دهم درصدی ایران از بازار ۸ هزار میلیارد دلاری برند حلال

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.