جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین زمان ناهار خوردن

    در حالت ایده آل، باید چهار تا پنج ساعت بعد از خوردن صبحانه ناهار بخورید تا قند خون خود را ثابت نگه دارید.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۲۹, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    وقت ناهار باید فرصتی برای دریافت انرژی و تجدید قوا باشد؛ در برخی از کشورها، مردم حتی از محل کار خارج می شوند و به خانه باز می گردند تا برای صرف وعده غذایی به خانواده بپیوندند.

    بعد از یک نیم روز سخت و طاقت فرسا گذراندن زمان با خانواده و یا دوستان و میل کردن یک ناهار دلچسب می تواند بسیار لذت بخش باشد؛ اما بهترین زمان برای ناهار خوردن چه وقتی است؟

    آئودرا ویلسون، متخصص در Northwestern Medicine، می گوید: «تعیین بهترین زمان برای ناهار با درک اهمیت صبحانه در برنامه روزانه شما آغاز می شود.» ویلسون تاکید می کند که چه بخواهید وزن کم کنید یا فقط بخواهید در طول روز انرژی بیشتری داشته باشید، صبحانه برای دفع گرسنگی شدید و تثبیت خلق و خوی شما در طول روز حیاتی است. خوردن صبحانه اندکی پس از بیدار شدن به شما کمک می کند تا انرژی بیشتری داشته باشید و عادات غذایی سالم تری را ترویج دهید.

    یک صبحانه کوچک و پر پروتئین مانند یک تخم مرغ کامل، ماست ترکیب شده با میوه یا نان غلات کامل با کره آجیل روی آن را امتحان کنید. نان تست می تواند نشانه های طبیعی گرسنگی بدن شما را دوباره احیا کند.

     

    چه زمانی بهتر است ناهار بخوریم؟

    در حالت ایده آل، باید چهار تا پنج ساعت بعد از خوردن صبحانه ناهار بخورید تا قند خون خود را ثابت نگه دارید.

    ویلسون توضیح می‌دهد: «اگر ساعت هفت صبح صبحانه می‌خورید، ناهار را بین ساعت ۱۱ صبح تا ظهر هدف قرار دهید».

    یک میان وعده ساده و کوچک و مفید می تواند شما را تا آن زمان نگه دارد. میان‌وعده‌های ایده‌آل ترکیبی از پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌های سالم هستند، مانند یک سیب با یک مشت آجیل یا سبزیجات همراه با هوموس.

    پروتئین، چربی و فیبر سالم، سیستم بدنی شما را متعادل نگه می‌دارد تا دفعه بعد که غذا می‌خورید احساس گرسنگی شدید نکنید. برای وعده ناهار اصلی، وعده های غذایی غنی از همین مواد مغذی را انتخاب کنید تا رسیدن زمان شام احساس گرسنگی نداشته باشید.

    و اگر در مورد شام متعجب هستید، سعی کنید از همان قانون سرانگشتی پیروی کنید: شام را چهار تا پنج ساعت بعد از ناهار بخورید.

    این کار به جلوگیری از افراط در وعده عصر کمک می کند. اگر شام زودهنگام امکان پذیر نیست، یک میان وعده سبک و مغذی در بعد از ظهر می تواند به کنترل گرسنگی شما تا زمان صرف غذا کمک کند. برخی از کارشناسان می گویند اگر سه ساعت قبل از خواب غذا بخورید و دیگر چیزی میل نکنید، این کار به شما کمک می کند هم وزن سالمی داشته باشید و هم قند خون خود را ثابت نگه دارید.

     

     

    چرا زمان خوردن ناهار اهمیت دارد؟

    مطالعات همچنان بر اهمیت زمان وعده های غذایی ما تأیید می کنند.

    یک مطالعه در سال 2023 از دانشگاه نورث وسترن، غذا خوردن در یک محدود زمانی را در کانون توجه قرار داد و نشان داد که این کار می تواند به اندازه کالری شماری برای مدیریت رژیم غذایی موثر باشد. غذا خوردن با محدودیت زمانی روشی است برای برنامه ریزی وعده های غذایی خود؛ به گونه ای که تمام غذای روزانه خود را در یک بازه زمانی معین بخورید. این محدوده اغلب در بازه زمانی 8 تا 12 ساعته قرار دارد.

    دکتر شاینا الکساندریا، استادیار پزشکی پیشگیرانه در بخش آمار زیستی در دانشگاه نورث وسترن، خاطرنشان می‌کند که شمارش کالری اغلب منجر به خستگی از یک رژیم غذایی می‌شود، در حالی که غذا خوردن در یک محدوده زمانی ساده‌تر است.

    در اصل همه چیز به زمان وعده‌های غذایی شما بستگی دارد. با تمرکز بر زمان غذا خوردن، به جای شمارش هر کالری، پایبندی به یک برنامه غذایی سالم می تواند بسیار آسان تر شود.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتنهار
    پست قبلی

    چرا کره بادام زمینی بخوریم

    پست بعدی

    وزیر جهاد کشاورزی: توزیع مناسب، تولید و رضایت مصرف‌کننده را افزایش می‌دهد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    خواص هلو برای سلامتی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا باید هلو بخوریم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    0

    یکی از میوه‌های پرطرفدار فصل تابستان، علاوه بر طعم شیرین و آبدارش، خواص دارویی و سلامتی‌بخش فراوانی دارد. از تقویت...

    بیشتر بخوانید
    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    وزیر جهاد کشاورزی: توزیع مناسب، تولید و رضایت مصرف‌کننده را افزایش می‌دهد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.