چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین جایگزین‌های طبیعی قند برای دیابتی‌ها

    کنترل نوسانات قند خون از مهم ترین چالش های افراد دیابتی است و یافتن جایگزین های قند که دیابت را کنترل کنند، مورد توجه است.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۱۹, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    به نقل از ایسکانیوز، در طب سنتی در خصوص حفظ و ارتقا سلامت بدن توجه ویژه ای به مصرف محصولات ارگانیک می شود. قند و شکر ترکیبات زیان آوری هستند که سلامت بدن را به مخاطره می اندازند. ما در این مقاله قصد داریم بهترین جایگزین های قند در طب سنتی را بیان کنیم.

    تأثیر منفی مصرف قند در بدن

    در یک رژیم غذایی مضر ترین ترکیبات شامل قند و شکر می شود. بهره گیری از این ترکیبات مشکلات گسترده ای را اعم از دیابت، سرطان، افزایش وزن مزمن و بیماری های قلبی را به ارمغان می آورند.
    برخلاف باور عموم شکر فاقد مواد معدنی، ویتامین های مفید، پروتئین و چربی سالم است. این ماده شیرین با اختلال در عملکرد هورمون های بدن سبب شکل گیری احساس سیری در فرد می شود و به صورت مستقیم در رژیم غذایی تداخل ایجاد می کند.

    در سطح جهان نرخ چاقی در سیر افزایشی قرار دارد. بر اساس تحقیقات مختلف دانشمندان، منشأ چاقی مزمن افراد به بهره گیری افراطی قند و شکر باز می گردد. بیشترین درصد قند غیر طبیعی به آب میوه های مصنوعی و نوشابه های گاز دار اختصاص دارد.

    مطالعات حاکی از آن دارند که در کشور های آسیایی مصرف قند و شکر در مقادیر بالایی قرار دارد. این ماده در کنار افزایش وزن، از پیشروی خون به پوست جلوگیری می کند و مانع تنفس پوست می گردد.

    بهترین جایگزین های قند در طب سنتی

    عسل طبیعی
    عسل طبیعی منبع غنی آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی است. فعالیت آنتی اکسیدانی عسل در پیشگیری از شکل گیری التهاب، سرطان، بیماری های قلبی و دیابت مؤثر است. مسئولیت فعالیت آنتی اکسیدانی عسل طبیعی بر عهده اسید های فلاونوئید و فنولیک می باشد.

    در هر ۱۰۰ گرم عسل طبیعی بالغ بر ۸۰ گرم قند وجود دارد. لذا عسل طبیعی جایگزین مناسبی برای قند های معمولی به شمار می رود.

    بهتر است بدانید به موجب عدم خالص بودن کامل عسل و مصرف شکر به جای شیره گل توسط زنبور بهتر است افراد مبتلا به دیابت از مصرف بی رویه عسل پرهیز نمایند.

    انجیر خشک
    یکی از جایگزین های مناسب برای قند در طب سنتی، انجیر خشک است. انجیر خشک مزیت های گسترده ای برای بدن دارد. در هر ۱۰۰ گرم انجیر خشک حدود ۴۵ گرم قند طبیعی وجود دارد.  مهم ترین مزیت های انجیر خشک برای بدن شامل خاصیت ضد سرطانی، تقویت کننده حافظه، مؤثر در درمان لاغری، تقویت ریشه مو، خاصیت آنتی اکسیدانی و تأمین کننده ویتامین های مفید می شود.

    کشمش

    در دوره قرون وسطی از کشمش به عنوان شیرین کننده طبیعی استفاده می کرده اند. کشمش حاصل خشک شدن میوه انگور است و از خواص گسترده ای بهره مند می باشد.

    کشمش در تقویت بدن، ارتقا سیستم ایمنی و تنظیم قند خون مفید واقع است. در هر ۱۰۰ گرم کشمش، حدود ۵۸ گرم قند طبیعی وجود دارد. بنابراین کشمش یک جایگزین مناسب برای قند تلقی می شود.

    خرما
    مقوی ترین میوه در خصوص تقویت عملکرد مغز، ارتقا سیستم ایمنی بدن و تنظیم کلسترول خون، خرما است. خرما به عنوان منبع طبیعی قند جایگزین مناسبی برای قند و شکر محسوب می شود. این میوه شامل ۲۵% ساکارز و ۵۰% گلوکز است.

    شکر سرخ

    به طور کلی انواع شکر شامل شکر سرخ، شکر سفید و سکر قهوه ای می شود. در راستای تهیه شکر های گوناگون از نی شکر بهره گرفته می شود. شکر قهوه ای و شکر سفید به روش مدرن در کارخانه جات به تولید می رسند. این در حالی است که شکر سرخ به صورت طبیعی و سنتی تهیه می گردد.  در شکر سرخ ترکیباتی نظیر منگنز، آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، ویتامین B۶، سلنیوم، منیزیم یافت می شود. این شکر از طبع گرم و تر بهره مند است.

    بهتر است بدانید به موجب تهیه شکر سرخ به روش سنتی، این نوع شکر کاملا ارگانیک است و مصرف متعادل آن آسیبی به بدن وارد نمی کند.

    شکر سرخ در راستای تهیه انواع شربت، پخت حلوا، تهیه مربا و تهیه تمام مواد خوراکی کاربرد دارد.

    مویز
    مویز یک میوه خشک است که از انگور شاهانی تهیه می گردد. این میوه خشک به موجب برخورداری از ویتامین های گروه E، B، A، فسفر و کلسیم در افزایش انرژی بدن نقش چشمگیری دارد. مویز با خاصیت ضد آلرژی و ضد باکتری در تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می کند. قند موجود در میوه خشک شده مویز، یک قند طبیعی است که در راستای جذب شدن در بدن به انسولین نیازی ندارد.
    مویز به دلیل اثر گذاری مثبت در درمان دیابت، کاهش قند خون، سردرد های میگرنی، پیری زودرس و تقویت دستگاه گوارش جایگزین مناسبی برای قند به شمار می رود.

    توت خشک

    بهترین قند طبیعی، توت خشک است. توت یک میوه بومی کشور چین است که به موجب مزیت های گسترده در اقصی نقاط جهان کشت می شود. در حالت طبیعی توت در درمان روماتیسم، کم خونی، سرفه، آسم، فشار خون بالا و فقر آهن مؤثر است.

    برای خشک کردن توت می بایست از روش طبیعی بهره گرفت و راستای خشک کردن آن از مواد شیمیایی پرهیز کرد. در هر ۱۰۰ گرم توت خشک، بالغ بر ۷ گرم قند طبیعی وجود دارد. همچنین توت خشک دارای آهن و فیبر می باشد که با خاصیت ملین در کاهش وزن نقش چشمگیری ایفا می کند.

    توت خشک کاهش دهنده کلسترول بد خون است و خاصیت ضد استرس، ضد سرطانی دارد. علاوه بر این، توت خشک سبب بهبود عملکرد قلب می گردد.

    شیره افرا

    شیره یا شربت افرا ماده ای کاملا ارگانیک است که از صمغ کهربایی درخت افرا تهیه می شود. این ماده محبوب ترین شیرین کننده در جهان تلقی می شود که به موجب طبیعی بودن، جایگزین مناسب قند است.  شیره افرا از منظر طعم به مثابه ی عسل طبیعی می ماند. این شیره متشکل از پتاسیم، کلسیم، اسید مالیک، اسید های ارگانیک، روی، منگنز و آمینو اسید است.

     شکر نارگیل

    شکر نارگیل سرشار از مواد مغذی استو اعم از پتاسیم، کلسیم و آهن است. این شکر طبیعی از طریق شیره نخل نارگیل تهیه می گردد و نسبت به شکر معمولی مزیت های مختلفی برای سلامت بدن دارد.  بهتر است بدانید شکر نارگیل در راستای تولید تصفیه می شود و از کالری بالایی برخوردار است.

    شیرین کننده های طبیعی

    استویا
    استویا به عنوان یک شیرین کننده طبیعی، متشکل از یک برگ بومی در آمریکای جنوبی است. این گیاه به موجب عدم برخورداری از کالری، در شکل گیری افزایش وزن تداخلی ایجاد نمی کند. به طور کلی طبیعت استویا گرم و خشک است. این ماده به عنوان یک مکمل گیاهی و یک شیرین کننده مفید کاربرد دارد. علاوه بر این جایگزین مناسبی برای قند های تصفیه شده محسوب می شود.

    استویا یک گیاه طبیعی است که با عنوان رقیب دیابت شناخته می شود. این گیاه قادر است سطح انسولین را در بدن کاهش دهد و میزان قند خون را کنترل سازد. از سری مزیت های چشمگیر استویا می توان به پیشگیری از سرطان، کاهش فشار خون، ارتقا سلامت دهان و دندان، کاهش وزن و مؤثر برای پوکی استخوان اشاره کرد.

    نام دیگر استویا، شیرین برگ است. بهتر است بدانید شیرین برگ از تیره کاسنیان می باشد. علاوه بر این از شیرین برگ به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در تهیه صنایع غذایی استفاده می شود.

    شربت یاکون
    شربت یاکون ماده ای به رنگ سبز، غلیظ و شیرین است. قند موجود در شربت باکون به صراحت از بدن دفع نمی گردد و با کالری ۱.۳ سبب کاهش میل به غذا در فرد می شود.  شربت یاکون در ارتقا سیستم ایمنی بدن نقش دارد.

    زایلیتول
    زایلیتول نوعی الکل قند به شمار می رود که در میوه ها  سبزیجات به وفور وجود دارد. این ماده حاصل گیاه ذرت یا توس است. نسبت ضررهای زایلیتول در برابر قند حدود ۴۰ درصد کمتر می باشد. علاوه بر این، زایلیتول در میزان افزایش انسولین خون نقشی ندارد و در کاهش احتمال فرسودگی دندان مفید واقع است.  برجسته ترین عوارض جانبی بهره گیری مکرر از زایلیتول، اسهال و تورم می باشد.

    اریتریتول

    یکی از جایگزین های مفید قند، اریتریتول است. اریتریتول نوعی الکل قندی با کالری کم است که طعم آن به مثابه ی شکر می ماند.  بدن انسان با اریتریتول سازگاری دارد و قادر است از طریق مجرای ادرار آن را دفع نماید. مهم ترین مزیت های بهره گیری از اریتریتول شامل کنترل سطح کلسترول، میزان انسولین و قند خون می شود.

    شربت مالت جو

    شربت مالت جو عصاره ای شیرین از گیاه جو و مالت خوراکی است. این عصاره به رنگ قهوه ای و غلیظ یافت می شود و متشکل از ۳ % پروتئین، ۳۰% کربوهیدرات و ۶۵% مالتوز می باشد.

    شربت برنج قهوه ای

    شربت برنج قهوه ای شیرین کننده ای طبیعی است که حاصل افزودن آنزیم به برنج قهوه ای می باشد. شربت برنج قهوه ای به موجب برخورداری از ۳% گلوکز، ۴۵ % مالتوز و ۵۲% مالتوتریوز در بدن به گلوکز مبدل می گردد.

    شهد آگاو

    شهد آگاو، یک جایگزین طبیعی برای قند و شکر است. طبق تحقیقات صورت گرفته، شهد آگاو نسبت به شکر بسیار شیرین تر است. گیاه آگاو یا خنجری حدود ۱.۵ برابر شیرین تر از شکر معمولی می باشد. با این وجود شهد آگاو به موجب عدم افزایش سطح قند خون و فشار خون گزینه مناسبی برای جایگزین سازی قند محسوب می شود.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: دیابتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینقندقند طبیعی
    پست قبلی

    گفت‌وگو| گرانی گوشت و توقف صادرات توسط عرضه‌کنندگان نهایی گوشت/ صادرات دام ادامه‌دار باشد

    پست بعدی

    رئیس پژوهشکده پسته ایران: کم آبی قطب تولید پسته را تغییر می دهد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    رئیس پژوهشکده پسته ایران: کم آبی قطب تولید پسته را تغییر می دهد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.