جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    بلاتکلیفی یک هزار تن سیب درختی در سردخانه های خراسان شمالی

    در حالی کمتر از سه ماه به برداشت سیب به عنوان دومین محصول پربار سردرختی استان خراسان شمالی پس از انگور زمان باقی است که هنوز یک هزار تن سیب برداشتی سال گذشته در سردخانه های این خطه شمالشرق کشور به دلیل نبود مشتری در بلاتکلیفی قرار دارد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اعمال مقررات قرنطینه‌ای ۲۱ میلیون تن محموله وارداتی و صادراتی

    پایین بودن قیمت سیب درختی در زمان برداشت، نبود مشتری دست به نقد، نداشتن صنایع تبدیلی مناسب برای فراوری این محصول باعث شد تا باغداران  به امید یافتن مشتری و افزایش قیمت پس از فصل برداشت، دسترنج خود را در سردخانه های استان خراسان شمالی ذخیره کنند و حال با گذشت حدود هفت ماه، هزار تن سیب درختی همچنان به دلیل نبود مشتری در سردخانه در حال فاسد شدن است.
    سیب درختی پس از پیاز دومین محصول کشاورزان استان خراسان شمالی برای سال زراعی گذشته است که به دلایلی از جمله پایین بودن قیمت در فصل برداشت و نبود مشتری آن هم پس از ماه ها از زمان برداشت به سمت فاسد شدن می رود تا سال زراعی غمباری برای حوزه کشاورزی این خطه شمالشرق کشور به عنوان یکی از استان های با محور توسعه کشاورزی رقم بخورد.
    براساس آمار رسمی حدود سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغات ۴۴ هزار هکتاری  این استان را سیب تشکیل می دهد که با احتساب میانگین برداشت ۱۸ تن در هر هکتار سالانه حدود ۶۰ هزار تن سیب از باغات این استان برداشت می شود که کمتر از ۱.۵ درصد کل تولید سیب کشور  محسوب می شود.
    آمار رسمی نشان می دهد که با میانگین سرانه مصرف ۲۵ کیلوگرم سیب برای هر ایرانی سالانه ۳۰ هزار تن از این محصول سردرختی در داخل استان مصرف و مابقی مازاد بر مصرف استانی است که باید به خارج صادر شود که آماری دال بر صادرات سیب درختی این خطه شمالشرق کشور حداقل از گمرک استان گزارش نشد.
    در استان خراسان شمالی بیش از 10 رقم سیب برداشت می شود که شامل  ارقام زودرس شامل گلاب کهنز ،عباسی اواخر خرداد برداشت می شود و ارقام میان رس از قبیل شیخ امیری ،سیب ترش و دورنگ فرانسه اواسط تیر و ارقام دیررس نظیر لبنانی زرد ،لبنانی قرمز ،گالا، فوجی، برابرن و گران اسمیت اواخر شهریور برداشت می‌شوند.
    روزمرگی آفت کشاورزی خراسان شمالی 
    وجود ۳۴۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی و اشتغال حدود یک سوم از جمعیت حدود ۹۰۰ هزار نفری استان خراسان شمالی در این بخش موجب شد تا محور توسعه این خطه شمال شرق کشور در سند توسعه چشم انداز  بر محور کشاورزی قرار گیرد، اما بروز روزمرگی در دستگاههای متولی و حامی این بخش اعم از جهاد کشاورزی به عنوان متولی و حامی اصلی تا صنعت، معدن و تجارت به عنوان بازوی اقتصادی برای امر بازاریابی موجب شد تا هر ساله دسترنج کشاورزان به نوعی مورد تاراج این روزمرگی قرار بگیرد و نمونه این روزمرگی نیز در بی اطلاعی اکثر مسوولان دستگاههای فوق از وضعیت حاکم بر بازار محصول سیب باغداران استان است که حدود یک هزار تن آن در معرض خراب شدن قرار دارد و با حساب سرانگشتی قیمت هر کیلوگرم سیب ۱۰۰ هزار ریالی در این حوزه حدود ۱۰۰ میلیارد ریال به کشاورزان استان خسارت وارد می شود.
    جای خالی صنایع تبدیلی و ضعف صادرات 
    بررسی ها نشان می دهد با وجود این که حدود دو سوم ارزش اقتصادی ۷۷ هزار میلیارد ریالی بخش کشاورزی خراسان شمالی در حوزه محصولات باغی با تولید ۳۳ نوع محصول اختصاص دارد اما همچنان این استان صنایع تبدیلی مرتبط با این محصولات در اختیار ندارد تا بتواند در صورت نبود مشتری برای تولیدات مازاد، برای جلوگیری از جبران خسارت ها به باغداران، این محصولات را راهی کارخانجات صنایع تبدیلی کند.
    اگرچه در استان های همجوار از جمله استان خراسان رضوی صنایع فراوری محصولات باغی به وفور وجود دارد، اما طولانی بودن مسافت، بالا بودن هزینه حمل و نقل و بز خری محصول از سوی برخی از این واحدهای فراوری باعث شد که در سال های گذشته تمایلی از سوی باغداران برای ارسال دسترنجشان به این صنایع وجود نداشته باشد و کمتر محصول سردرختی این استان برای فراوری به استان های همجوار ارسال شده است.
    یکی از باغداران شیروان پایین بودن قیمت سیب در هنگام برداشت، نبود صنایع تبدیلی و ضعف صادراتی را عامل اصلی مشکلات باغداران این استان اعلام کرد و گفت : در هنگام برداشت قیمت هر کیلوگرم سیب نوبرانه ۵۰ تا ۶۰ هزار ریال بود که پس از مدتی با شروع برداشت به زیر ۴۰ هزار ریال رسید.
    علی محبت پور افزود : این درحالیست که با این قیمت حتی هزینه های تولید نیز تامین نمی شود و به ناچار برخی از باغداران با این نیت که قیمت در پاییز و زمستان افزایش خواهد یافت، اقدام انبار محصول در سردخانه کردند که حالا با وجود هزینه تحمیلی حدود ۱۰ هزار ریالی برای هر کیلوگرم برای انبارداری، همچنان محصول ما مشتری ندارد و یا مشتریان به دنبال بزخری هستند.
    وی خاطرنشان کرد: بلایی که در سال زراعی جاری سر پیازکاران در آمد، در حال تکرار برای باغداران سیب نیز در حال تکرار است و با این روند به نظر می رسد باید کم کم دست از کشاورزی بکشیم و به مشاغل دیگری روی بیاوریم.
    وی خواهان  ایجاد بستر صادرات سیب این استان به کشورهای همسایه از طریق حمایت جهادکشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت از باغداران شد و صادرات را تنها راهکار برای مشکل کاهش قیمت این محصول اعلام کرد.
    مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی هم با تایید ضعف زیرساختی استان در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی گفت که در این استان صرفا دو واحد میوه خشک کنی با ظرفیت ۴۵۰ تن فعال است.
    سیدعباس آقامیری اظهار داشت: تنها صنایع تبدیلی این استان واحدهای میوه خشکنی است و با وجود این که ۳۳ نوع محصول باغی در این خطه شمالشرق کشور تولید می شود، هیچ واحد فراوری میوه و یا آبمیوه گیری وجود ندارد.
    پایین بودن قیمت علت دپو سیب در سردخانه 
    مدیر داخلی یکی از سردخانه های استان خراسان شمالی گفت که تنها در این سردخانه حدود 250 تن سیب درختی از اواخر نیمه سال دوم سال قبل تاکنون از سوی برخی باغداران ذخیره سازی شد که به دلیل نبود مشتری همچنان در سردخانه دپو است.
    سهام الدین جوادزاده اظهارداشت : با وجو این که بخشی از سیب های موجود در سردخانه های این استان در نوروز سال جاری به فروش رسید، ولی همچنان حدود یک هزار تن از این محصو ل در سردخانه وجود دارد که در صورت عدم تخلیه احتمال فاسد شدنشان وجود دارد.
    وی اضافه کرد : باغداران به امید گرانتر شدن قیمت ، محصول خود را سروقت به فروش نرساندند و با گذشت حدود شش ماه هزینه سردخانه ، الان قیمت سیب در بازار کمتر از قیمت زمان برداشت است و با وجد کاهش قیمت، همچنان مشتری برای این محصول وجود ندارد.
    رییس اتحادیه میوه و تره بار بجنورد با تایید ذخیره حدود یک هزار تن سیب سال زراعی گذشته در سردخانه های استان دلیل این ذخیره سازی را کاهش قیمت در هنگام برداشت اعلام کرد و گفت : با فرارسیدن فصل بهار و ورود میوه های نوبرانه بهاری در شرایط فعلی نه تنها مشتری دست به نقد برای محصول سیب سردخانه ای وجود ندارد که تقاضا در بازار نیز از سوی مصرف کنندگان با آمدن میوه های نوبرانه وجود ندارد.
    امید فیروزه افزود : اگرچه باغداران در راستای تنظیم بازار بخشی از سیب تولیدی خودشان را در سردخانه به امید افزایش قیمت ذخیره سازی کردند، و قیمت فعلی سیب با آمدن میوه های بهاری از نرخ فصل برداشت نیز پایین تر است و مشکل باغداران ما قوز بالای قوز شد به طوری که هم باید میوه را زیر قیمت بفروشند و هم این که هزینه سردخانه را پرداخت کنند.
    امید فیروزه اظهار داشت: در فصل برداشت، قیمت سیب مناسب بود اما باغداران به امید بالا رفتن قیمت در عید نوروز، ترجیح دادند تا آن را در سردخانه ها نگهداری کنند.
    وی گفت: سیب هایی که هفت ماه در سردخانه مانده، اکنون کیفیت خود را از دست داده اند و مشتری پسند نیستند، با گذشت زمان مشکل فساد هم بر آن اضافه می شود، از طرفی، با گرم شدن هوا ذائقه مردم هم به میوه های نوبرانه تغییر یافته است و اکنون هندوانه و یا سایر میوه های بهاری خواهان بیشتری دارد.
    رییس اتحادیه میوه و تره بار بجنورد قیمت فعلی سیب را در بازار بین ۱۰۰ هزار تا ۱۱۰ هزار ریال اعلام کرد و اظهارداشت : چیزی که عاید باغداران می شود، حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد زیر قیمت بازار است.
    بی اطلاعی سازمان صنعت از ذخیره سیب در سردخانه 
    سرپرست معاونت امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان شمالی از دپو حدود یک هزارتن سیب  سال زراعی گذشته در سردخانه های این استان اظهار بی اطلاعی کرد.
    مهرداد داودزاده افزود : برای فروش سیب تولیدی استان در آستانه نوروز با همکاری شهرداری ۱۰ ایستگاه فروش مستقیم در سطح شهر راه اندازی شد که به دلیل پایین بودن نرخ مصوب باغداران حاضر به فروش محصولشان در این بازار نشدند.

    محمد علی شریکیان، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از نگرانی باغداران از سیب های درحال فاسد شدن اظهار بی اطلاعی کرد.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: امسال بخش زیادی از سیب های برداشت شده از باغ های استان راهی سردخانه شد و اکنون دور از انتظار نیست که این میوه ها در حال فاسد شدن باشد.
    محمدجواد تشکری اظهار داشت:  با گرم شدن هوا تقاضا برای سیب کاهش یافته و قیمت این محصول روند نزولی به خود گرفت و احتمال متضرر شدن باغداران به دلیل قیمت فعلی بازار وجود دارد.
    وی اضافه کرد : با وجود ذخیره سازی سیب در سردخانه برای فروش پاییزه و زمستانه، قیمت بالای سیب باعث شد تا مشتری دست به نقدی برای این محصول وجود نداشته باشد و  دسترنج باغداران ما در داخل سردخانه در حال فاسد شدن است.

    اکنون باغداران مانده اند و سیب های دپو شده در سردخانه ها که کیفیت آن کاهش یافته و در حال فاسد شدن است، در این شرایط ناچار هستند تا محصول را با قیمت پایین به بازار عرضه کنند.

    در این میان، دغدغه باغداران و بی اطلاعی مسوولان، کسی نگفت که آیا می شود سیب در دست مانده را می توان صادر کرد، آیا می شود در این زمینه برنامه ریزی کرد، یا می توان با صنایع خارج استان رایزنی کرد که سیب فرآوری شود و باغدار بیش از این متضرر نشود.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    تولید تخم مرغ در استان سمنان طی هشت سال ۱۸۴ درصد افزایش یافت

    پست بعدی

    ۸۰ هزار تن سیب درختی آذربایجان غربی در انتظار رفع موانع صادراتی

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    این میوه‌ها به جلوگیری از چاقی کمک می‌کنند

    ۸۰ هزار تن سیب درختی آذربایجان غربی در انتظار رفع موانع صادراتی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    صادرات بیش از ۳۹ هزار تن انواع محصولات کشاورزی از خرمشهر

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.