چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    برنامه ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک

    رئیس انجمن ارگانیک ایران با بیان اینکه تقاضا برای محصولات ارگانیک طی 17 سال گذشته 30 درصد افزایش یافته است، گفت:‌ ایران برنامه دارد تا جزو 10 کشور بزرگ تولیدکننده محصولات ارگانیک در دنیا باشد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۱۸, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    برنامه ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک

    سیدرضا نورانی امروز در نشست خبری با بیان اینکه دنیا به دلیل تغییرات اقلیمی، آلودگی آب‌ها، افزایش مصرف سوخت‌های فسیلی و ناپایداری در تولیدات کشاورزی به سمت تولید محصولات ارگانیک می‌رود، گفت: ایران هم برنامه دارد تا در آینده‌ای نزدیک جزو 10 کشور بزرگ تولیدکننده محصولات ارگانیک در دنیا باشد.

    رئیس انجمن ارگانیک ایران با بیان اینکه تولید محصولات ارگانیک باعث سلامت مردم و محیط زیست می‌شود، گفت: کشاورزی پایدار راهکار دنیا برای تأمین غذا در آینده است و تمام کشورها در این مورد برنامه دارند که تولید محصولات ارگانیک راهی به سوی کشاورزی پایدار است.

    به گفته نورانی، ایران در حال حاضر جایگاه پنجاه و نهم دنیا را در تولید محصولات ارگانیک دارد و همسو با کشورهای دنیا برنامه‌ریزی برای افزایش تولید و صادرات انجام شده است تا در آینده این جایگاه را به دهم دنیا کاهش دهیم.

    وی با بیان اینکه در حال حاضر 85 هزار هکتار از زمین‌های کشور به کشت ارگانیک از جمله کشت حبوبات، روغن، برنج، چای، زعفران و انواع میوه اختصاص دارد، گفت: حدود 120 فروشگاه رسمی زیر نظر انجمن ارگانیک در کشور محصولات ارگانیک عرضه می کنند.

    رئیس انجمن ارگانیک ایران تأکید کرد:‌در حال حاضر کمتر از یک درصد مصرف مردم کشور محصولات ارگانیک است و نیاز است که مصرف اینگونه محصولات به خاطر اینکه سلامت مردم را در پی خواهد دارد، افزایش یابد.

    به گفته نورانی، از سال 1385 انجمن محصولات ارگانیک تاسیس شده و طی این مدت توانسته تقاضای مصرف برای محصولات ارگانیک را از صفر به 30 درصد افزایش دهد.

    وی با بیان اینکه در تمام دنیا با افزایش مخاطرات سلامت و محیط زیستی گرایش به مصرف محصولات ارگانیک افزایش یافته است، گفت: طبق آخرین آمار در کشورهای مثل ژاپن و کره‌جنوبی سالانه 15 تا 20 درصد مصرف محصولات ارگانیک بیشتر شده است.

    وی به نحوه تشخیص محصولات ارگانیک سالم و تقلبی اشاره کرد و گفت: به محصولات ارگانیک زیر نظر انجمن QRکد اختصاص یافته که محصولات سالم را از ناسالم می‌توان تشخیص داد.

    نورانی از عدم حمایت از محصولات ارگانیک انتقاد کرد و گفت:‌ در سال‌های گذشته یارانه به کود و سم و تولیدکنندگان سنتی داده شده اما هیچ وقت یارانه به تولیدکنندگان محصولات ارگانیک داده نشده است.

    وی در پاسخ به سوال که تفاوت قیمت بین محصولات ارگانیک و معمولی در بازار وجود دارد آیا نهاد خاصی برای قیمت‌گذاری این قبیل محصولات وجود دارد، گفت: هیچ نهادی مسؤولیت قیمت‌گذاری برای محصولات ارگانیک را ندارد و این قیمت‌ها توافقی بین تولیدکننده مصرف‌کننده است.

    نورانی همچنین گفت:‌سیزدهمین نمایشگاه محصولات ارگانیک از 22 تا 30 اذر در برج میلاد با حضور 120 غرفه از تولیدکنندگان ارگانیک برگزار می‌شود و در آن شرکت‌های تولیدکننده مجاز و بازرسان بین‌المللی حضور دارند.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

    منبع: فارس
    برچسب ها: امنیت غذاییبخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی و باغبانیمحصولات ارگانیکمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    انرژی هسته‌ای از حلقه‌های زنجیره تامین کالاهای کشاورزی است

    پست بعدی

    راه‌های تشخیص روغن زیتون سالم / تلخی و تیزی از ویژگی‌های روغنِ خوب

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۲۰۰...

    بیشتر بخوانید
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ روغن زیتون موجب افزایش طول عمر می شود

    راه‌های تشخیص روغن زیتون سالم / تلخی و تیزی از ویژگی‌های روغنِ خوب

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تشکیل ۱۰۳۷ پرونده تعزیراتی مرتبط با تخلف در حوزه برنج

    تشکیل ۱۰۳۷ پرونده تعزیراتی مرتبط با تخلف در حوزه برنج

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.