جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    برای کاهش وزن پنیر کلبه بخوریم؟

    خوردن غذاهایی با محتوای قند و کربوهیدرات کم مانند پنیر دلمه یا کلبه می تواند برای کاهش وزن مفید باشد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۷, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    در چند سال گذشته، چندین رژیم غذایی و برنامه غذایی مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است. در برخی موارد، متخصصان تناسب اندام و حتی پزشکان بیان می کنند که یک غذای خاص می تواند به کاهش وزن شما کمک کند.

    یکی از این غذاها پنیر کلبه است.

    متخصصان تغذیه و تأثیرگذاران در رسانه های اجتماعی در سراسر جهان مردم را به خوردن این محصول لبنی تشویق می کنند تا وزن اضافی خود را کاهش دهند.

    اما آیا پنیر کلبه واقعا به کاهش وزن کمک می کند؟ و آیا حتما باید در رژیم لاغری شما گنجانده شود؟

     

     

    پنیر کلبه چیست؟

    این پنیر تازه که از جوشاندن و کشک کردن شیر تهیه می شود، بافتی نرم و خامه ای با طعم نسبتا ملایم دارد. پنیر کوتیج مانند بسیاری از پنیرهای دیگر روند طولانی را طی نمی کند و به همین دلیل طعم طبیعی دارد.

    معمولاً پنیر کوتیج با شیر کامل تهیه می شود و آن را به یک محصول پرچرب تبدیل می کند. با این حال، پنیر دلمه این روزها در اندازه های مختلف، از جمله گزینه های کم چرب و بدون چربی موجود است.

     

     

     

    فواید پنیر برای سلامتی

    با توجه به مشخصات غذایی آن پنیر دلمه دارای مزایای سلامتی مختلفی است. مانند:

    • به شما کمک می کند تا قلب سالمی داشته باشید: چربی لبنیات در مقایسه با چربی اشباع شده در گوشت، خطر مشکلات سلامت قلب را ندارد.
    • جلوگیری از تجزیه ماهیچه ها: پنیر کلبه سرشار از پروتئین است، به این معنی که اسیدهای آمینه لازم را برای ساخت، حفظ و ترمیم ماهیچه ها فراهم می کند.
    • جلوگیری از افزایش قند خون: اگر به دیابت نوع 2 مبتلا هستید، پنیر کلبه جایگزین بسیار خوبی برای سایر پنیرها می شود، زیرا تأثیر کمتری بر سطح گلوکز خون در بدن دارد.
    • ارتقای سلامت استخوان ها: پنیر کلبه به دلیل محتوای کلسیم رژیم غذایی قابل توجهی که دارد می تواند به استحکام و رشد استخوان ها کمک کند. همچنین منبعی از فسفر است که برای سلامت استخوان‌ها مهم است.
    • دوز روزانه ویتامین B خود را تامین کنید: این محصول لبنی حاوی مقدار خوبی از ویتامین های گروه B، به ویژه B12 فراوان است. خوردن پنیر کلبه می تواند به شما کمک کند تا به ارزش روزانه (DV) ویتامین B12 خود برسید.
    • بهبود سلامت تیروئید: پنیر کلبه حاوی ماده معدنی به نام سلنیوم است که برای یک تیروئید سالم ضروری است. سلنیوم به ویژه برای افرادی که دارای بیماری تیروئید هستند مفید است.

     

     

    ارزش غذایی پنیر کلبه

    اگر قصد دارید پنیر کلبه را به رژیم غذایی کاهش وزن خود بگنجانید، مهم است که ارزش غذایی آن را بدانید تا بر اساس آن برنامه غذایی خود را داشته باشید.

    به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، در اینجا مشخصات غذایی نصف فنجان پنیر کلبه کم چرب آمده است :

     

    93 کالری
    12.4 گرم پروتئین
    2.6 گرم چربی
    4.9 گرم کربوهیدرات
    30 درصد ارزش روزانه سلنیوم
    20 درصد ارزش روزانه ویتامین B12
    16 درصد ارزش روزانه سدیم
    13 درصد ارزش روزانه فسفر
    9 درصد ارزش روزانه کسیم

     

    همانطور که می بینید، پنیر کلبه حاوی پروتئین بالایی است. با این حال، میزان پروتئین موجود در این پنیر بسته به میزان چربی محصولی که انتخاب می کنید، متفاوت است.

    • در سرو یک فنجان: پنیر خامه ای پرچرب 25 گرم چربی دارد پنیر خامه ای کم چرب 28 گرم چربی دارد پنیر خامه ای بدون چربی 15 گرم چربی دارد.

     

     

    چه کسانی نباید پنیر کلبه بخورند؟

    اگر به شیر گاو حساسیت دارید یا اگر دچار عدم تحمل لاکتوز هستید، نباید پنیر را در رژیم غذایی خود قرار دهید.با این حال، برخی از تولید کنندگان پنیر کلبه بدون لاکتوز تولید می کنند که ممکن است گزینه مناسبی برای شما باشد.

     

     

    ارتباط بین غذاهای لبنی، پروتئین و کاهش وزن

    از آنجایی که پنیر کلبه یک غذای کم چرب و پر پروتئین است، ممکن است به نوعی به کاهش وزن کمک کند.

    تحقیقات نشان می دهد که اولویت دادن به مصرف پروتئین در رژیم غذایی شما یک راه موثر برای کاهش وزن است.

    این به این دلیل است که پروتئین معمولا باعث می شود افراد برای مدت طولانی تری احساس سیری کنند و به طور بالقوه کالری دریافتی آنها را کاهش می دهد.

    پنیر کلبه همچنین حاوی پروتئین کازئین است که ماده مغذی است که با سرعت کمتری از سیستم گوارشی عبور می کند و باعث می شود بعد از خوردن آن احساس سیری بیشتری داشته باشید.

    پروتئین برای رشد عضلانی ضروری است و مطالعات نشان می‌دهد که افزایش توده عضلانی می‌تواند میزان متابولیسم شما را در حالت استراحت افزایش دهد.

     

     

    سلامت روده و کاهش وزن

    پروبیوتیک هایی که به طور طبیعی در پنیر کلبه موجود هستند می توانند سلامت روده شما را تقویت کنند و تحقیقات نشان می دهد که یک میکروبیوم سالم روده می تواند به کاهش وزن کمک کند.

    بنابراین، این امکان وجود دارد که پنیر کلبه بتواند در تلاش های کاهش وزن شما مفید باشد.

    همچنین، پنیر کلبه سرشار از منیزیم و فسفر است که به هضم غذا کمک کرده و از یبوست جلوگیری می کند. یک سیستم گوارشی سالم به طور بالقوه می تواند به کاهش وزن کمک کند.

     

     

    رژیم پنیر کلبه موثر است؟

    ممکن است در مورد رژیم پنیر کلبه شنیده باشید که شامل خوردن پنیر به عنوان تنها وعده غذایی شما برای حداقل سه روز است. شواهد علمی یا تحقیقات کمی وجود دارد که نشان دهد این رژیم غذایی برای کاهش وزن موثر است.

    اکثر متخصصان پزشکی و متخصصان کاهش وزن توصیه می کنند از رژیم پنیر کلبه اجتناب کنید زیرا مواد مغذی کافی برای حمایت از سلامت کلی را فراهم نمی کند.

    خوردن چیزی جز پنیر برای چند روز نیز می تواند برای برخی کسل کننده باشد که ممکن است باعث شود افراد کمتر به رژیم غذایی پایبند باشند.

     

     

    ملاحظات در مورد گنجاندن پنیر در وعده های غذایی خود

    اگر قصد دارید بیشتر پنیر را در رژیم غذایی خود بگنجانید، سه نکته وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید:

     

     

    محتوای سدیم

    توجه به این نکته ضروری است که در برخی از محصولات پنیر کلبه محتوای سدیم بالایی وجود دارد. سدیم می تواند منجر به احتباس آب شود که می تواند منجر به افزایش وزن شود.

    سدیم بیش از حد در یک دوره زمانی طولانی می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد.

    در صورت امکان، محصولات پنیری با محتوای سدیم کم را انتخاب کنید.

     

     

    مواد اضافه شده

    برخی از محصولات پنیر کلبه موادی را اضافه کرده اند تا طعم یا رنگ خاصی به آنها بدهد. مواردی مانند شکر افزوده می تواند به افزایش وزن کمک کند.

    بنابراین، اگر می خواهید پنیر بخورید و از اضافه وزن خودداری کنید، محصولاتی را انتخاب کنید که قند اضافه و مواد مصنوعی ندارند.

     

     

    اندازه سرو پنیر

    اگرچه پنیر دلمه ممکن است فوایدی برای کاهش وزن داشته باشد، مهم است که آن را در حد اعتدال مصرف کنید.

    خوردن بیش از حد پنیر می تواند به معنای مصرف چربی اضافی باشد که می تواند نتایج کاهش وزن شما را به تاخیر بیندازد.

    کنترل سهم بخش مهمی از هر برنامه غذایی کاهش وزن است، بنابراین حتما پنیر را با احتیاط مصرف کنید.

     

     

    چگونه پنیر را در رژیم لاغری بگنجانیم؟

    اکنون که اطلاعات بیشتری در مورد این پنیر همه کاره دارید، ممکن است تعجب کنید که چگونه می توانید آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

    در اینجا چند ایده در مورد نحوه گنجاندن بیشتر پنیر در رژیم غذایی خود آورده شده است:

    • برای افزایش پروتئین، پنیر کلبه را به تخم مرغ های همزده اضافه کنید.
    • از آن به عنوان جایگزینی برای خامه ترش یا سس استفاده کنید.
    • با خوردن نصف فنجان پنیر کلبه با تکه های موز یا هلو جایگزین دسر فوق العاده شیرین داشته باشید.
    • آن را روی مقداری نان تست برای یک میان وعده بمالید.
    • یک قاشق غذاخوری را به یک بشقاب سبزیجات سبز اضافه کنید و گیاهان مورد علاقه خود را روی آن بپاشید.
    • از آن برای پر کردن املت، کرپ، یا بسته بندی یا حتی درست کردن فلفل شکم پر استفاده کنید.
    • آن را به یک پارفه جو دوسر و آجیل اضافه کنید.
    • آن را به اسموتی صبحگاهی مورد علاقه خود اضافه کنید.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پنیرتغذیهکاهش وزن
    پست قبلی

    ساخت ربات خودران پایش انفرادی طیور در مرغداری‌ها

    پست بعدی

    توزیع گوشت گرم وارداتی در کرمان، استقبال مردم و کوتاهی دست دلالان

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    توزیع گوشت گرم وارداتی در کرمان، استقبال مردم و کوتاهی دست دلالان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.