یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    «طلای زرد» لرستان به بازار آمد؛ خرید تضمینی کلید خورد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    برای زانو درد این خوراکی ها و نوشیدنی ها را امتحان کنید

    کاهش مایعات مفصلی می‌تواند باعث زانو درد شود. به این ترتیب احساس گیرکردن در زانو، آب شدن غضروف، کلسیفیکاسیون و محدودیت حرکت در فرد دیده می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۱۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    برای زانو درد این خوراکی ها و نوشیدنی ها را امتحان کنید

    در اینجا به ۵ نوع از بهترین غذاهای افزایش دهنده مایعات مفصلی بدن اشاره می‌کنیم.

    مایع مفصلی چیست؟

    مایعات موجود در مفصل زانو به عنوان روان کننده‌های طبیعی عمل و تحرک ما را فراهم می‌کنند. نام این مایع، سینوویال است. در صورت کاهش مایعات، مشکلات سلامتی مانند درد شدید، کلسیفیکاسیون، آرتروز، صدا در زانو، آب شدن غضروف زانو، منیسک، تورم و درد یکی پس از دیگری ایجاد می‌شوند.

    چرا مایع مفصلی کاهش می‌یابد؟

    یکی از شرایطی که باعث کاهش ترشح مایع سینوویال می‌شود، بار وارده به مفصل است. در شرایطی مانند کار کردن پشت میز یا محبوس شدن در تخت، زانو کمتر تحت فشار قرار می‌گیرد. اگر مفصل زانو به اندازه کافی کار نکند، پس از مدتی کاهش تولید مایع مفصل زانو رخ می‌دهد. در نتیجه استفاده ناکافی از مفصل زانو، درد و محدودیت حرکتی در زانو ایجاد می‌شود. با این حال زانوها گاهی می‌توانند در اثر حرکت زیاد هم مایعات خود را از دست بدهند.

    زمانی که مفصل زانو برای مدت طولانی و بیش از حد استفاده می‌شود، به مایع مفصلی بیشتری نیاز دارد. بدن انسان تا حدی می‌تواند این وضع را تحمل کند. اگر استفاده بیش از حد از مفصل زانو ادامه یابد، مایع مفصلی پس از مدتی کافی نخواهد بود. استفاده زیاد از مفصل زانو نیز باعث از دست رفتن مایعات در زانو می‌شود.

    چگونه می‌توان از کاهش مایعات در زانو جلوگیری کرد؟

    برای کاهش از دست دادن مایعات، برخی از مواد غذایی می‌توانند به ما کمک کنند. در ادامه مقاله ما لیست این مواد غذایی مهم را فهرست کرده‌ایم. مواد غذایی که می‌توانند سبب افزایش مایعات مفصلی شوند.

    غذاهای حاوی ژلاتین

    ژلاتین حیوانی که با غذا مصرف می‌شود با افزایش سنتز بافت‌های کلاژن در بدن ما غضروف و بافت‌های هم بند را تقویت می‌کند. از این نظر، افزودن مقدار زیادی ژله، ژلاتین و ویتامین C به غذاهایمان می‌تواند نقش مفیدی در حفظ و ترمیم غضروف و ترمیم بافت داشته باشد.

    منابع کلسیم

    کلسیم برای استخوان‌های قوی ضروری است. کلسیم، ضروری‌ترین ماده معدنی برای سلامت استخوان است. گروه سنی ۲۰-۱۰ سال باید به میزان ۱۳۰۰-۱۲۰۰ میلی گرم در روز، گروه سنی ۲۰ تا ۵۰ سال با ۱۰۰۰ میلی گرم در روز و بالای ۵۰ سال به میزان ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم مصرف کنند.

    محصولات لبنی، انواع پنیر، سویا، سبزیجات برگ سبز و دانه‌ها را می‌توان به عنوان منابع کلسیم ترجیح داد.

    آب استخوان

    آبگوشت استخوان با محتوای اسیدهای آمینه ضروری مانند گلیسین، پرولین و آرژنین منبع عالی کلاژن است. افزودن آب استخوان به رژیم غذایی خود هر از گاهی برای جایگزینی کاهش کلاژن در بدن ایده آل است. با این حال، اگر کلسترول و بیماری‌های قلبی – عروقی دارید، باید مراقب باشید.

    سفیده تخم مرغ

    سفیده تخم مرغ یکی از بهترین منابع کلاژن محسوب می‌شود؛ زیرا حاوی اسیدهای آمینه دیگری از جمله گلیسین و پرولین است که کلاژن را تشکیل می‌دهند. برای سلامت استخوان‌ها و مفاصل، باید مراقب باشید که سفیده تخم مرغ را در صبحانه از دست ندهید.

    میوه‌های قرمز

    میوه‌های قرمز رنگ مانند توت فرنگی، تمشک، توت سیاه و زغال اخته ذخیره‌ای از ویتامین C هستند و از تولید کلاژن حمایت می‌کنند. به لطف اسید الاژیک که نوعی آنتی اکسیدان است، توت فرنگی در برابر تخریب کلاژن نیز اثر محافظتی دارد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: زانو دردمواد غذایینوشیدنی
    پست قبلی

    نان در نانوایی‌ها بالاتر از قیمت مصوب عرضه می‌شود

    پست بعدی

    ۱۱ میلیارد تومان مطالبات گندم کاران استان سمنان پرداخت شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۱۱ میلیارد تومان مطالبات گندم کاران استان سمنان پرداخت شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ۲۳ کانتینر صادراتی محصول دامی در آتش سوزی بندر شهید رجایی از بین رفت

    ۲۳ کانتینر صادراتی محصول دامی در آتش سوزی بندر شهید رجایی از بین رفت

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    کمترین تورم سالانه بخش گاوداری های صنعتی مربوط به تولید «شیر» است

    اصلاح قیمت شیرخام منجر به گرانی لبنیات می‌شود

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    رشد بیش از ۷۰۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

    رشد بیش از ۷۰۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.