میل به شکر بهتدریج از دوران کودکی تا بزرگسالی به یک عادت تبدیل میشود، اما شاید بسیاری از ما متوجه نباشیم که این هوسهای ناگهانی منجر به افراط در خوردن غذاهای فرآوریشده و شیرین میشود که ممکن است اثرات طولانیمدت بر سلامت و تندرستی داشته باشد. غذاهای خاصی وجود دارند که میتوانند بهطور طبیعی به مدیریت این هوسها کمک کنند.
آجیلها و دانهها
آجیلها و دانهها، مانند بادام، گردو، دانه چیا و دانه کتان، انتخابهای عالی برای کاهش هوس شکر هستند.
آنها مملو از چربیهای سالم، پروتئین و فیبرند که همگی به تثبیت سطح قند خون کمک میکنند و به شما احساسسیری طولانی تری میدهند.
سیبزمینی شیرین
سیـبزمیـنــیهای شیرین سرشار از کربوهیدراتهای پیچیده، فیبر و بتاکاروتن و منبع ثابتی از انرژی هستند و به تنظیم سطح قند خون کمک میکنند. فیبر موجود در این گیاه هضم کربوهیدراتها را کند و از افزایش سریع قند خون جلوگیری میکند.
توتها
توت فرنگی، زغالاخته، تمشک و شاهتوت، قند کم اما فیبر و آنتیاکسیدان بالایی دارند. آنها شیرینی طبیعی را بدون ایجاد افزایش قند خون به بدن وارد میکنند. محتوای بالای فیبر موجود در انواع توتها به آزاد شدن آهسته قند در جریان خون کمک میکند.
دارچین
دارچین میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند و باعث بهبود حساسیت به انسولین شود و از افزایش قند خون که معمولا منجر به هوس میشود جلوگیری کند. افزودن مقداری دارچین به وعدههای غذایی یا نوشیدنیها میتواند راه مؤثری برای مدیریت میل به شکر باشد.
سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت
منبع : سلامت نیوز