سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    این نوشیدنی ها چربی شکمی را آب می کنند

    چند نوشیدنی زیر به شما کمک می کند چربی شکم و پهلوی خود را کاهش دهید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۲۴, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    کاهش وزن در حال حاضر به اندازه کافی سخت است، اما به طور خاص از دست دادن چربی اطراف شکم شما می تواند چالش برانگیزتر باشد. به این دلیل که بیشتر بافت چربی های شکم با چربی های اطراف بدن شما متفاوت است.

    بیشتر چربی شکم شما چربی احشایی نامیده می شود که موقعیتی عمیق تر از سایر چربی های بدن دارد و در اطراف اندام های شکمی شما قرار دارد و باعث می شود که این چربی نسبت به سایر چربی های بدن خطرناک تر باشد و می تواند منجر به افزایش خطر مواردی مانند بیماری قلبی یا دیابت شود. خوشبختانه، کارهایی وجود دارد که می توانید برای مدیریت این نوع چربی انجام دهید و حتی چای هایی وجود دارد که با سوزاندن چربی شکم مرتبط هستند.

    هیچ نوع غذا یا نوشیدنی ای وجود ندارد که بتواند به تنهایی چربی شکم را شکست دهد، اما برخی از اقلام حاوی ترکیبات، ویتامین ها و مواد مغذی خاصی هستند که تحقیقات نشان داده است می تواند به کاهش چربی شکم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل کمک کند. به عنوان مثال، می توانید غذاهای حاوی فیبر بیشتری مصرف کنید، زیرا این ماده مغذی است که با کاهش چربی شکم مرتبط اس.

    همین امر را می توان در مورد نوشیدن چای برای کاهش چربی شکمی نیز بیان کرد. چای به طور طبیعی حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات گیاهی مختلف است که با مزایای سلامتی مختلفی مرتبط می شود که برخی از آنها به طور خاص به کاهش چربی اطراف معده شما کمک می کنند.

    بیشتر بدانید: نوشیدنی هایی که کاهش وزن را ۴ برابر می‌کند

     

    برای کاهش چربی شکم و پهلو چای سبز بنوشید

    چای سبز ممکن است یکی از قابل توجه ترین چای ها برای سوزاندن چربی های شکم باشد. بر اساس یک مطالعه اخیر در سال 2022 که در مجله بین المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی منتشر شد، شرکت کنندگانی که مقادیر زیادی چای سبز مصرف کردند (یعنی چهار فنجان یا بیشتر در روز) 44 درصد کمتر از شرکت کنندگانی که چای سبز مصرف کردند، در معرض خطر ابتلا به چاقی شکمی بودند.

    یک مطالعه قدیمی‌تر در سال 2008 که در Physiology & Behavior منتشر شد، نشان داد که شرکت‌کنندگان چاق که به طور منظم چای سبز می‌نوشیدند، نسبت به شرکت‌کنندگانی که چای سبز نمی‌نوشیدند، وزن کلی بدن خود را کاهش دادند و مطالعه‌ای در سال 2009 که در مجله تغذیه منتشر شد، نشان داد که مصرف کاتچین‌های چای سبز آنتی‌اکسیدان موجود در برگ‌های چای سبز می‌تواند به کاهش چربی شکمی در صورت همراهی با ورزش کمک کند.

    تحقیقات نشان می دهد که بیشتر خواص کاهش وزن آن به دلیل پلی فنول های غنی آن و زیر گروهی از این پلی فنول ها به نام کاتچین است. فراوان ترین کاتچین موجود در چای سبز ECGC است که با تسریع متابولیسم مرتبط می شود.

    شما می توانید EGCG را در انواع دیگر چای نیز بیابید، اما چای سبز دارای بالاترین غلظت این ترکیبات گیاهی تقویت کننده متابولیسم است.

     

    برای کاهش چربی شکم و پهلو چای اولانگ بنوشید

    یکی دیگر از چای‌هایی که ثابت شده به کاهش چربی‌های شکمی کمک می‌کند، چای اولانگ است.

    چای اولانگ از همان برگ‌هایی می‌آید که در آن چای سبز و سیاه یافت می‌شود، اما تا حدی اکسید شده است، در حالی که چای سبز اکسید نشده است و چای سیاه از طریق اکسیداسیون کامل می‌گذرد. اولانگ با خشک کردن برگ ها در زیر نور خورشید تا زمانی که پژمرده و پیچیده شوند به دست می آید.

    تحقیقات نشان می دهد که چای اولانگ همچنین حاوی پلی فنول هایی است که با متابولیسم سریع تر و کاهش چربی شکمی مرتبط می شود. یک مطالعه حیوانی منتشر شده در مجله تغذیه نشان داد که پلی فنول های موجود در چای سبز، سیاه و اولانگ همگی توانایی کمک به کاهش بافت چربی احشایی را دارند.

    یک مطالعه در سال 2020 در دانشگاه تسوکوبا حتی نشان داد که چای اولانگ تجزیه چربی را حدود 20٪ افزایش می دهد و این کار را در زمانی که شرکت کنندگان در خواب بودند ادامه می دهد.

     

    برای کاهش چربی شکم و پهلو چای سیاه بنوشید

    طرفداران چای، چای صبحانه انگلیسی و ارل گری (همه انواع چای سیاه) خوشحال خواهند شد اگر بدانند تحقیقات چای سیاه را با کاهش وزن و کاهش چربی احشایی مرتبط کرده است.

    گزارشی در سال 2016 که در مجله Molecules منتشر شد، می گوید که پلی فنول های موجود در چای سیاه دارای خواص ضد چاقی هستند و می توانند به کاهش وزن بدن و چربی احشایی کمک کنند.

    شرکت‌کنندگان در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ در Food & Function منتشر شد و به مدت سه ماه هر روز سه فنجان چای سیاه می‌نوشیدند، نسبت به افرادی که چای نمی‌نوشیدند، کاهش وزن و کاهش بیشتری در چربی دور کمر خود مشاهده کردند.

     

     

    برای کاهش چربی شکم و پهلو چای سفید بنوشید

    ما قبلاً به سه نوع از چهار نوع اصلی چای اشاره کردیم: سبز، اولانگ و سیاه. گروه چهارم چای برای کاهش وزن، چای سفید است که به عنوان لطیف ترین و کم فرآوری شده ترین نوع چای شناخته می شود.

    نوشیدن چای سفید،مانند نوشیدن چای سبز و اولانگ، برای سرعت بخشیدن به متابولیسم و افزایش اکسیداسیون چربی مفید است که ممکن است به کاهش وزن یا مدیریت کلی کمک کند.

    گزارش اخیر سال 2023 منتشر شده در Food Safety & Health همچنین به این نتیجه رسید که نوشیدن چای سفید تأثیر مفیدی بر کاهش وزن و همچنین چربی احشایی به ویژه دارد.

     

     

     

    برای کاهش چربی شکم و پهلو چای پوئر بنوشید

    یکی از انواع چای سیاه تخمیر شده چینی به نام چای پوئر در چندین مطالعه با کاهش وزن یا کاهش چربی مرتبط شده است.

    یک مطالعه در سال 2014 که در Phytotherapy Research منتشر شد، نشان داد که شرکت کنندگان مرد مبتلا به سندرم متابولیک که چای پوئر می نوشیدند، کاهش جزئی در چربی بدن و BMI مشاهده کردند.

    مطالعه دیگری از تحقیقات تغذیه نشان داد که عصاره چای پوئر به کاهش وزن بدن، BMI و چربی احشایی در بزرگسالان ژاپنی کمک می کند.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    برچسب ها: چربی سوزیکاهش وزننوشیدنی
    پست قبلی

    شکم صاف با تَرک این عادات/ ۵ عادت ناسالم که شما را چاق می‌کند

    پست بعدی

    نظارت بر مغازه‌های میوه فروشی‌ تا ۱۵فروردین/ فراوانی بار داریم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    نظارت بر مغازه‌های میوه فروشی‌ تا ۱۵فروردین/ فراوانی بار داریم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    کشاورزی ارگانیک؛ راهی برای حفظ زمین و سلامت مردم

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    صادرات تخم مرغ به ۱۷ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خرداد ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.