دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    این میوه‌ها دیگر “فرنگی” نیستند

    گواوا، پاپایا، دراگون فروت، رامبوتان، منگوستین، فیجوآ، مونسترا، بلوبری، چیکو، آووکادو، پشن‌فروت، سورسوپ، استارفروت، آنونا و فیسالیس فقط نمونه‌هایی از ده‌ها میوه‌های استوایی هستند که این روزها بسیاری را برای خرید وسوسه می‌کنند؛ میوه‌هایی که قیمت‌های‌شان هم مانند اسم‌های‌شان شگفت‌انگیز است.

    توسط فاطمه پاکزاد
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۲
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    موج‌سواری میوه‌های وارداتی با دلار

    شاید تا همین دو سه دهه پیش پیدا کردن موز، انبه، نارگیل و آناناس به عنوان تنها میوه‌های استوایی و گرمسیری در بازار ایران سخت بود و وجود این میوه‌ها در هر خانه‌ایی از وضعیت مالی خوب صاحب خانه خبر می‌داد. در چند سال اخیر، اما ورق برگشته و بازار میوه روی دیگرش را نشان داده است.

    این میوه‌ها اگرچه بر اساس کتاب مقررات واردات و صادرات اجازه ورود به کشور را ندارند و حتی شاید طعم بسیاری از آن‌ها به ذائقه مردم هم خیلی نزدیک نباشد، به‌خاطر ظاهر متفاوت و تبلیغات در شبکه‌های مجازی توانسته‌اند مشتریان زیادی را به سمت خود جلب کنند و فروشندگان هم به‌راحتی آن‌ها را عرضه می‌کنند. کافی است در شهر به اولین میوه فروشی محله خود سربزنید تا ببینید این میوه‌ها چطور با اشکال و رنگ‌های چشم‌پسند و جذاب در قفسه‌ها چیده شده‌اند.

    قیمت‌گذاری این میوه‌ها فرنگی نیز در دست عده‌ای خاص است و فروشگاه‌های اینترنتی نیز این میوه‌های لاکچری را آزادانه و بدون هیچ نظارتی با نرخ دلخواه عرضه می‌کنند.

     

    مشتری‌ها برای امتحان مزه جدید کنجکاو هستند

    حبیب، یکی از میوه‌فروشان شهر بوشهر در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: فروش میوه‌های قاچاق استوایی سالهاست باب شده است و در بوشهر هم مانند سایر نقاط کشور انواع و اقسام این میوه‌ها در بیشتر میوه‌فروشی‌ها به راحتی پیدا می‌شود.

    او ادامه می‌دهد: بیشتر مشتریان میوه‌های استوایی آشپزها و شیرینی‌پزانی هستند که با سفارش مشتری با تماس تلفنی سفارش خود را ثبت می‌کنند، ما هم برای آن‌ها میوه را تهیه و در اختیارشان قرار می‌دهیم. البته تعداد زیادی از مشتریان نیز افرادی هستند که قبلا این میوه‌ها را امتحان کرده‌اند و یا برای امتحان مزه جدید آن‌ها کنجکاو هستند.

    به گفته حبیب، در بین میوه‌های استوایی دراگون، آووکادو، میوه کاکتوس و بلوبری بیشترین مشتری را دارند. بالا رفتن قیمت دلار و به تبع آن قیمت این میوه‌ها در تعداد مشتری‌ها تاثیری نداشته است و چه بسا که روز به روز تعداد مشتریان‌شان افزایش هم پیدا می‌کند، اما ما فروشندگان با حساسیت بیشتری و در حجم کم آن‌ها را برای عرضه می‌آوریم. چرا که خرابی این میوه‌ها ضرر زیادی را به همراه دارد.

    ایران با داشتن شرایط اقلیمی مساعد می‌تواند از این نعمت آب و هوایی برای پرورش بسیاری از گیاهان و میوه‌ها استفاده کنند و درواقع شرایط اقلیمی مساعد کشور می‌تواند بازار میوه‌های استوایی را از انحصار کشورهای چین، ویتنام و تایوان خارج کند.

    در استان بوشهر نیز به‌دلیل شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب سال‌هاست که میوه‌های مختلف استوایی از جمله جمبو و لوز تولید می‌شود اما هیچگاه این میوه‌ها بازار جدیدی در خارج از استان پیدا نکردند تا اینکه در چند سال اخیر بازار میوه‌های گرمسیری در کشور داغ شد.

     

    حبیبِ میوه‌فروش می‌گوید: در دو سه سال اخیر کشاورزان استان بوشهر هم دست به کار شده‌اند و به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب اقدام به کاشت تعدادی از این میوه‌های استوایی کرده‌اند، برای مثال اکنون ۲ میوه، پاپایا و فیسالیس موجود در مغازه حاصل دسترنج کشاورزان هم استانی است.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر نیز

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازار میوهبخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذامیوه
    پست قبلی

    ۸۰ هزار تن محصول گندم در بهبهان برداشت می‌شود

    پست بعدی

    برپایی نمایشگاه گل زنبق در شهرستان محلات

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ایران جزو کشورهای پیشرو در تولید گلخانه‌ای/ سطح کشت به 60 هزار هکتار می رسد

    برپایی نمایشگاه گل زنبق در شهرستان محلات

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    هم‌صدایی دولت و مردم در بحران؛ بازار کالاهای اساسی تحت نظر دولت است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.