جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    این مواد غذایی باعث افزایش اشتها می‌شوند

    برخی مواد غذایی این پتانسیل را دارند که اشتها را افزایش ‌دهند و شما را گرسنه‌تر کنند. این شرایط هنگامی قابل درک است که مدت کوتاهی پس از خوردن وعده غذایی، خیلی زود گرسنه ‌شوید و دلتان بخواهد برای سرکوب حس گرسنگی، یک میان‌وعده هم بخورید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۴, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مصرف این مواد غذایی شما را گرسنه تر می کند!

    غذاهایی که عمدتاً از کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده تشکیل شده‌اند و قند بالایی دارند، معمولاً در ایجاد حس گرسنگی زودهنگام نقش دارند؛ زیرا فاقد پروتئین و فیبرِ سیرکننده هستند. میزان بالای کربوهیدرات تصفیه‌شده و فیبر پایین می‌تواند سطح قند خون را مختل کرده و اشتها و میل به خوردن را تحریک کند.

     

    کیک و شیرینی

     

    شیرینی‌ها با ظاهر فریبنده و طعم شیرین خود معمولاً برای همه ما محبوب هستند؛ اما نکته قابل ذکر این است که پایه اصلی این خوراکی‌ها، کربوهیدرات ساده و آرد سفید است. مصرف کربوهیدرات‌های ساده و بدون فیبر (مانند نان سفید، شیرینی و…)، افزایش قند خون و سپس افت شدید آن را به همراه دارد. همین نوسان قند باعث می‌شود زودتر از حد معمول احساس گرسنگی کنید. اگر برای صبحانه کیک یا نان‌های فانتزی را ترجیح می‌دهید، غلات کامل را برای دریافت کربوهیدرات‌های پیچیده و انرژی پایدار انتخاب کرده و آن را با پروتئین‌هایی مانند تخم مرغ میل کنید.

     

    برنج سفید

     

    برنج سفید یکی از ممنوعات رژیم کاهش وزن محسوب می‌شود و بهتر است برنج قهوه‌ای مصرف کنید. در واقع برنج سفید در ابتدا همان برنج قهوه‌ای است؛ که پس از تصفیه، پوشش قهوه‌ای بیرونی آن (سبوس) از بین می‌رود. تقریباً تمام فیبر و ویتامین‌های B موجود در برنج در سبوس آن یافت می‌شود. نه‌تنها ویتامین‌های موجود در سبوس مهم هستند، بلکه فیبر موجود در سبوس نیز در کنترل گرسنگی نقش دارد. خوردن برنج سفیدِ فاقد فیبر، پاسخ انسولین و تخلیه معده را تسریع می‌کند که همین امر سبب ایجاد حس گرسنگی می‌شود.

     

    ماکارونی

     

    مانند بسیاری از منابع دیگر کربوهیدرات، می‌توانید پاستا یا ماکارونی را هم به شکل سفید (تصفیه‌شده) و هم به صورت غلات کامل مصرف کنید. ماکارونی سفید از آرد تصفیه‌شده درست می‌شود و گرسنگی زودهنگام را به همراه دارد. در عوض ماکارونی تصفیه‌نشده یا سبوس‌دار حاوی فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتری است. ماکارونی سفید از منابع آرد تصفیه‌شده بدون محتوای فیبر تهیه می‌شود و می‌تواند باعث نوسانات قند خون و احساس گرسنگی بلافاصله پس از مصرف شود. از سوی دیگر، کربوهیدرات‌های پیچیده، مانند ماکارونی سبوس‌دار، زمان بیشتری طول می‌کشد تا هضم شوند؛ همین باعث می‌شود برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنیم.

     

    آب میوه

     

    آبمیوه‌ صنعتی فقط به این دلیل که از میوه تهیه شده، به این معنی نیست که گزینه خوب و سالمی است. آبمیوه حاوی قند زیاد و فیبر کم است؛ ترکیبی که به سرعت سطح قند خون را افزایش می‌دهد و سپس منجر به افت آن می‌شود. نوسانات سریع قند خون یکی از عوامل بروز گرسنگی و عدم احساس سیری است. اگر میل به نوشیدن مایعاتی به جز آب دارید، سعی کنید میوه‌ها و سبزیجات موجود در خانه را آبگیری کنید که هم پاسخی برای این میل باشد و هم از فیبر سیرکننده موجود در آن بهره‌مند شوید.

     

    سیب زمینی سرخ کرده

     

    سیب زمینی یک ماده غذایی سیرکننده است، اما این گزاره زمانی صادق است که به شکل آبپز یا بخارپز آن را مصرف کنید. سیب زمینی سرخ‌کرده به این دلیل که سرشار از کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده و سدیم است، شاید خوشمزه‌تر باشد، اما در ایجاد حس سیری آنچنان تأثیری ندارد؛ زیرا هیچ پروتئین یا فیبری در آن نیست. خوردن سیب زمینی سرخ کرده به عنوان وعده غذایی انتخاب مناسبی نیست و باعث گرسنگی زودرس می‌شود.

     

    آدامس

     

    بعضی از افرادی که به منظور کاهش وزن رژیم می‌گیرند، جویدن آدامس را راهی می‌دانند که حواسشان از غذا خوردن پرت شود. اما این روش همیشه هم جوابگو نیست. درواقع بدن، عمل جویدن را اینگونه تعبیر می‌کند که وقت غذا خوردن رسیده و به همین دلیل مایعات گوارشی را تولید و آماده می‌کند. در چنین شرایطی اگر بدن هیچ غذایی دریافت نکند، منجر به ایجاد حس گرسنگی و معده‌درد می‌شود.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: اشتهاچاقیشیرینی
    پست قبلی

    ۸ سبزی مفید برای کنترل دیابت نوع دو

    پست بعدی

    مشکلاتی که غل و زنجیر زعفران ایرانی برای رسیدن به جایگاه واقعی آن شده‌اند

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    مشکلاتی که غل و زنجیر زعفران ایرانی برای رسیدن به جایگاه واقعی آن شده‌اند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.