به نقل از همشهری آنلاین از اسپوتنیک، به عقیده این متخصص شکر و غذاهای شیرین در راس این مواد هستند. ژوراولووا گفت: شکر غیرطبیعی باعث افزایش سطح انسولین و قند خون میشوند و باعث التهاب و افزایش ترشح سبوم میشوند که منجر به آکنه میشود.
لاکتوز قند شیری است که در لبنیات و فرآوردههای شیر ترش یافت میشود و از گروه دی ساکاریدها است. این قند است که به شیر طعم شیرین میدهد. لاکتوز نیز باعث مشکلات پوستی، کاندیدیازیس و سایر بیماریها میشود.
وی افزود: شیر حاوی فاکتور رشد شبه انسولین است که منجر به افزایش تستوسترون و افزایش انسولین میشود که باعث تولید بیشتر میزان دی هیدروتستوسترون میشود که باعث ایجاد مشکلاتی در پوست و مو میشود، بنابراین افراد مبتلا به آکنه درماتیت آتوپیک و سندرم تخمدان پلی کیستیک نمیتوانند لبنیات را مصرف کنند.
سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت