شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک در دنیا را داراست

    رئیس انجمن ارگانیک گفت: بنابر آمار در حال حاضر ایران رتبه ۷۹ تولیدارگانیک در دنیا را داراست.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱۵, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    برنامه ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک

    رضا نورانی، رئیس انجمن ارگانیک  گفت: در برنامه هفتم مقرر شد که سالانه نیم درصد و در طول پنج سال ۲.۵ درصد کشت محصولات ارگانیک افزایش یابد، حال منتظر زیرساخت و اتخاذ راهکار‌های لازم از سوی مجلس هستیم و انجمن ارگانیک به عنوان بازوی کارآمد در خدمت دولت و مجلس است تا این رخداد مهم را رقم بزنیم.

    به گفته او، اجداد ما به سبب عدم استفاده از سموم و کود‌های شیمیایی جزء تولیدکنندگان بزرگ ارگانیک بودند، اما متاسفانه بعد از جنگ جهانی دوم به سبب افزایش جمعیت و تولید ناگریز به استفاده از سموم و کود‌های شیمیایی شدیم، اما امروزه بدلیل اینکه نهاده‌های مجاز در حد قابل قبولی رشد پیدا کردند و در کشور ما محصولات ارگانیک تولید می‌شود، امکان افزایش تولید در واحد سطح وجود دارد.

    نورانی ادامه داد: با توجه به آنکه کود‌های بیولوژیک نسبت به کود‌های شیمیایی گرانتر است، این امر ناخودآگاه منجر به افزایش قیمت تمام شده می‌شود، از این رو همانند سموم و کود‌های شیمیایی باید یارانه به نهاده‌های مجاز داده شود تا تولید ارتقا یابد.

    رئیس انجمن ارگانیک با بیان اینکه ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک در دنیا را داراست، افزود: بر اساس قوانین مصوب مجلس در برنامه هفتم سالانه نیم درصد در برنامه هفتم باید بر تولید محصولات ارگانیک افزایش یابد که بر این اساس در رتبه‌های ۲۰ تا ۲۵ قرار خواهیم گرفت. از این رو امیدواریم هر چه زودتر مصوبه‌ها اجرا شود.

    توسعه کشت محصولات ارگانیک در برنامه هفتم محقق می شود

    به گفته او، در حال حاضر تولید محصولات ارگانیک روز به روز در دنیا به سبب بیماری‌های متعدد افزایش می‌یابد که در کشور ما هم در راستای کاهش بیماری‌ها و ارتقای سلامت جامعه باید به سمت و سوی تولید محصولات ارگانیک پیش رویم.

    رئیس انجمن ارگانیک ادامه داد: هم اکنون بخشی از محصولات ارگانیک به بازار‌های هدف صادر می‌شود، اما با توسعه کشت صادرات چندبرابر افزایش می‌یابد که در صورت افزایش نیم درصدی تولید سالانه محصولات ارگانیک در برنامه هفتم ظرف مدت ۱۰ سال آینده ضریب تولید و صادرات افزایش می‌یابد.

    او گفت: بنابر آمار سالانه ۱۵ تا ۲۰ درصد در دنیا در راستای ارتقای سلامت جامعه و محیط زیست بر مصرف کنندگان ارگانیک افزوده می‌شود، بر این اساس تحقق برنامه هفتم بر تولید و رونق صادرات اثر بسزایی دارد.

    نورانی گردش مالی محصولات ارگانیک در جهان در سال ۲۰۲۰ را ۱۱۰ میلیارد یورو اعلام کرد و افزود: با توسعه کشت محصولات ارگانیک، رتبه بندی جهانی تولید و ضریب صادرات بالا می‌رود که در این صورت ارزآوری افزایش می‌یابد.

    گفتنی است که انجمن ارگانیک از سال ۸۵ شکل گرفته است، اما هیچ برنامه‌ای در راستای توسعه محصولات ارگانیک تدوین نشده است در حالیکه ارائه برنامه مدون در خصوص توسعه تولید و صادرات محصولات ارگانیک علاوه بر تضمین سلامت افراد، ارزش افزوده بالایی در بر دارد. هرچند رتبه ایران در تولید محصولات ارگانیک طی سال‌های اخیر ارتقا یافته است، اما طبق گفته کارشناسان با افزودن سالانه نیم درصد به تولید محصولات ارگانیک طی ۲۰ سال می‌توان جزء ۱۰ تولیدکننده اول دنیا قرار گرفت.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: ارگانیکاقتصاد و بازاررتبه جهانیصنایع تبدیلی و تکمیلیمحصولات ارگانیک
    پست قبلی

    تولید گیلاس استان تهران به ۹۵ هزار و ۵۰۰ تن رسید

    پست بعدی

    توزیع کالای ویژه اربعین حسینی بین هیات‌ها و موکب‌داران از فردا

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفته گذشته خبرنگار از بازار کالاهای اساسی نشان داد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها در مراجعه مشتریان اعلام می‌کنند...

    بیشتر بخوانید
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    توزیع کالای ویژه اربعین حسینی بین هیات‌ها و موکب‌داران از فردا

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    استرالیا گندم اضافی آورد!

    استرالیا گندم اضافی آورد!

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    ۱۷ هزار تُن چای سنواتی برای کمپوست به مراکز تحقیقاتی منتقل شد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    کاهش چشمگیر قیمت برنج در ژاپن

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    کشاورزی ارگانیک؛ راهی برای حفظ زمین و سلامت مردم

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.