سه شنبه, تیر ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    مالیات بر ارزش افزوده روغن خوراکی تا دو هفته آینده تعیین‌تکلیف می‌شود

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نخیلات خرمشهر احیا می‌شوند/ ضرورت تامین آب مستمر و با کیفیت برای نخیلات

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    اگر هر روز قهوه بنوشید این هفت اتفاق در بدنتان می‌افتد

    نتایج علمی نشان می‌دهند اگر هر روز قهوه بنوشید، احتمال ابتلا به یک سری از بیماری‌ها را کاهش خواهید داد.

    توسط آتنا نوریانی
    بهمن ۲۱, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    قهوه نخستین بار در اتیوپی زمانی کشف شد که یک دامدار که گله‌ای بُز داشت متوجه شود بزها بعد از اینکه تصادفاً دانه‌های خاصی را خوردند، بسیار پُرانرژی شدند، جوری که شب نمی‌خوابیدند و سروصدای زیادی می‌کردند. از آن زمان به بعد قهوه مصرف گسترده‌ای پیدا کرد و تحقیقات علمی زیادی در مورد آن انجام شده و می‌شود.

    نتایج علمی نشان می‌دهند اگر هر روز قهوه بنوشید، احتمال ابتلا به یک سری از بیماری‌ها را کاهش خواهید داد.

    احتمال ابتلا به سرطان و دیگر بیماری‌ها کاهش می‌یابد
    مصرف قهوه در حد اعتدال (سه تا پنج فنجان در روز) می‌تواند احتمال مرگ‌ومیر به هر دلیلی را کاهش بدهد، ریسک ابتلا به دیابت نوع دوم را کمتر کند و احتمال بیماری پارکینسون، زوال عقل، سیروز کبد و انواعی از سرطان از جمله سرطان کبد و آندومتر را پایین بیاورد.
    کارشناسان قهوه را به‌خاطر توانایی‌اش در پیشگیری از این بیماری‌ها، داروی جادویی می‌دانند. قهوه طول عمر کبد را افزایش می‌دهد اما کارشناسان تاکید می‌کنند که فواید قهوه با مصرف قهوه سیاه کافئین‌دار به دست می‌آید و برای اینکه از آنتی‌اکسیدان‌های قهوه بهره‌مند شوید باید قهوه را بدون شکر و خامه مصرف کنید.

    حال عمومی‌تان بهتر می‌شود
    کافئین قهوه علاوه بر پیشگیری از خیلی از بیماری‌ها، مستقیماً روی مغزتان هم اثر می‌گذارد. خصوصاً اینکه حتی با مصرف کم قهوه هم این خاصیت نصیبتان می‌شود. کافئین می‌تواند هشیاری ذهنی و تمرکزتان را بیشتر کند و حال عمومی‌تان را بهتر نماید.
    کافئین به دلیل اینکه حس و حال را بهتر می‌کند، افسردگی را کاهش داده و در نتیجه ریسک خودکشی را نیز بسیار پایین می‌آورد. مطالعه‌ای دریافت آنهایی که روزانه دو تا سه فنجان قهوه کافئین‌دار می‌نوشیدند، ریسک خودکشی‌شان 45 درصد کمتر شده بود. دلیلش هم این است که کافئین یک محرک است و کمک می‌کند حالتان بهتر شود.

    حافظه‌تان را تقویت می‌کند
    شاید خاصیت هشیارکنندگی و تقویت دقت و تمرکز و بهتر کردن حال که مربوط به کافئین است چندان برایتان عجیب نباشد اما آیا می‌دانستید که کافئین می‌تواند قدرت حافظه‌تان را نیز بیشتر کند؟ مطالعه‌ای نشان داده کافئین می‌تواند ثبات خاطرات دورتر در حافظه انسان را بیشتر کند. لازم به یادآوری است که کافئینِ بیشتر لزوماً بهتر نیست و ثابت نشده که تأثیر بیشتری روی عملکرد دارد.

    کمک می‌کند عملکرد ورزشی‌تان بهتر شود
    معلوم شده مصرف قهوه بر عملکرد فیزیکی و ذهنی ورزشکاران اثر مثبت می‌گذارد و این اثر مربوط به تمام کافئین‌های طبیعی موجود در قهوه است. کافئین به عملکرد فیزیکی خصوصاً در ورزش‌های هوازی و استقامتی کمک می‌کند.
    مقدار کافئینی که برای بهبود عملکرد ورزشی توصیه می‌شود، 2 تا 6 میلی‌گرم کافئین به‌ازای هر کیلوگرم از وزن بدن است؛ یعنی مثلاً معادل تقریباً یک تا چهار فنجان قهوه معمولی برای کسی که 68 کیلوگرم وزن دارد. کافئین به عملکرد ورزشی حین جلسات تمرینی کوتاه و طولانی کمک می‌کند.
    ضمناً کافئین با گیرنده‌هایی در مغز واکنش نشان می‌دهد تا بخشی را که ادنوزین را شناسایی می‌کند خاموش نماید؛ ماده شیمیایی که باعث ایجاد احساس خستگی می‌شود، بنابراین احساس خستگی و درد کاهش خواهد یافت. توانایی کافئین برای افزایش دقت و تمرکز و هشیاری، کمک می‌کند یک جلسه تمرین خوب و موفق داشته باشید.

    اگر در مصرف قهوه زیاده‌روی کنید تأثیر منفی بر عملکردهای روزمره‌تان می‌گذارد
    و حالا یکی از جوانب منفی مصرف زیاد کافئین؛ اول اینکه اگر زیاد قهوه مصرف کنید ممکن است دچار عوارضی مانند اضطراب، پانیک، خواب ناآرام، بی‌خوابی و وابستگی به کافئین شوید. افرادی که به کافئین وابستگی پیدا می‌کنند، اگر دوازده تا بیست و چهار ساعت کافئین مصرف نکنند دچار علائم ترک کافئین خواهند شد. مهم‌ترین علامت ترک کافئین سردرد است که البته در عرض 24 تا 48 ساعت برطرف خواهد شد.

    قهوه ممکن است کلسترولتان را بالا ببرد (بسته به اینکه چطور آن را دم کنید)
    اگر درمورد کلسترول خونتان نگران هستید شاید لازم باشد نحوهٔ دم کردن قهوه‌تان را بررسی کنید. اگر از قهوه‌ساز فرنچ پرس یا پرکولاتور استفاده می‌کنید یا ترجیح می‌دهید اسپرسو بنوشید، پس قهوه‌تان نسبت به قهوه فوری یا قهوه‌ای که با فیلتر کاغذی درست شده حاوی مقدار زیادی کلسترول است و باعث می‌شود سطح کلسترول بد یا LDLتان بالا برود. فیلتر می‌تواند چربی‌های کلسترول‌دار قهوه را که ترپن نامیده می‌شوند از آن جدا کند.

    ممکن است فشارخونتان بالا برود اما در بلندمدت تأثیر منفی ندارد
    در نهایت اینکه قهوه می‌تواند سبب افزایش فشارخون شود اما این افزایش موقتی است و هیچ اثر منفی در بلندمدت نخواهد داشت. کارشناسان می‌گویند برخی از فاکتورهای اساسی می‌توانند موجب فشارخون بالا و بیماری قلبی و خصوصاً سفتی و گرفتگی رگ‌ها شوند اما مصرف منظم قهوه در مقدار متعادل اثر مضری بر رگ‌های خونی ندارد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه وسلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    رژیم غذایی گیاهخواری یا مدیترانه ای، کدام بهتر است؟

    پست بعدی

    تغییر رژیم غذایی امید به زندگی را افزایش می دهد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    امروزه افراد به پیروی از تناسب اندام و سلامت بدنی خود در رژیم رژیم غذایی روزانه از منابع گیاهی پروتئین...

    بیشتر بخوانید
    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ترکیب سلامتی: آب هویج با زنجبیل و زردچوبه+فرمول تهیه

    تغییر رژیم غذایی امید به زندگی را افزایش می دهد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.