به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) ؛ در اولین جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پس از مجمع عمومی که به میزبانی شرکت زرماکارون امروز 17 تیرماه 1402 تشکیل شد دکتر محمد حسین عزیزی به عنوان رئیس هیئت مدیره، دکتر احمد فتح الهی به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره ،دکتر مهدی امینی به عنوان دبیر و عضو هیئت مدیره و دکتر یحیی مقصودلو به عنوان خزانه دار و عضو هیئت مدیره انتخاب شدند.
همچنین گفتنی است دکتر محمد حسینی ، دکتر منوچهر وثوقی و دکتر ایرج شریفی آل آقا نیز بعنوان اعضای هیئت مدیره ترکیب ۷ نفره هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران را تشکیل دادند.
خاطرنشان می شود، دکتر پرویز جهانگیری بازرس انجمن می باشند.
گفتنی مهندس محمدرضا شافعی نیا، دبیر سابق انجمن نیز به عنوان مشاور عالی هیئت مدیره انتخاب گردید.
سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت
بیشتر بخوانید :