چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    امکان استفاده بیشتر از تون‌ماهیان در مصارف غیرکنسروی

    مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات گفت: بخشی از محصول تون‌ ماهیان روانه کارخانجات کنسرو تن می‌شود اما این محصول ظرفیت دارد که با فرآوری مناسب و ارتقاء ارزش افزوده برای مصرف تازه‌خوری و صادرات نیز استفاده شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۲۷, ۱۴۰۲
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک مقام مسئول اعلام کرد: صنعت کنسرو ماهی گرفتار عدم تخصیص ارز

    رضا عباسپور نادری در نشست خبری همایش”ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان” با بیان اینکه میزان صید سال گذشته از دریای عمان و خلیج فارس۷۵۱ هزار تن بوده‌ است،  گفت: از این میزان صید ۳۴۵ هزار تن به انواع ماهیان سطح‌زی درشت اختصاص پیدا می‌کند.

    وی با اشاره به اینکه حدود ۲۹۰ هزار تن از حجم صید ماهی در کشور مربوط به خانواده تون ماهیان و شبه تون ماهیان می‌شود، اظهار کرد:  اقتصاد و معیشت بخش زیادی از مردم محلی و ساحل‌نشینان در سواحل جنوبی کشور به صید تون ماهیان وابسته است، افزود: وضعیت ایران در بهره‌برداری از تون ماهیان در دریای عمان و صیدگاه اقیانوس هند در وضعیت مناسبی بوده و این فرصتی را برای ما ایجاد کرده است. این فرصت برای ما به طوری رقم خورده که ۱۰۰۰ فروند از شناورهای صیادی امکان حضور در صیدگاه ‌های غرب اقیانوس هند را دارند.

    مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ادامه داد: میزان صید کشور در تون ماهیان در جایگاه بالایی است و همچنین جایگاه اول در صیدگاه این ماهی در غرب اقیانوس هند و جایگاه دوم را در کل اقیانوس هند در این بخش داریم.

    وی تصریح کرد: از حیث روش‌های صید در این حوزه نیز رویکردهای مناسبی داریم که منجر به ارزش افزوده و حفظ کیفیت بیشتر ماهیان می‌شود.

    به گفته این مقام مسئول در وزارت جهاد بیشترین گونه صید شده در تون ماهیان از گونه‌های گیدر و هوور است.

    مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات با بیان اینکه بخش زیادی از این آبزیان به دلیل شرایط کیفی امکان صادرات دارند، گفت: می‌توان با فرآوری مناسب از این محصولات در مسیر صادرات و ارزآوری برای کشور استفاده کرد. همچنین به دنبال این هستیم که ارزش افزوده بیشتری در این بخش ایجاد کنیم تا مسیر مصرف تون ماهیان متفاوت از کنسرو  هم باشد.

    نادری با بیان این‌که ظرفیت‌های خوبی در کارخانجات کنسرو داریم، گفت: بخشی از محصول تون‌ ماهیان روانه کارخانجات کنسرو تن می‌شود اما این محصول ظرفیت دارد که با فرآوری مناسب و ارتقاء ارزش افزوده برای مصرف تازه‌خوری و صادرات نیز استفاده شود.

    مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات همچنین به همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون ماهیان اشاره کرد و گفت: در این همایش قصد داریم که ضمن توجه به رویکردهای اساسی ماهیگیری مسئولانه که بهره‌وری پایدار و بلندمدت را با حفظ منافع بهره‌بردار در نظر می‌گیرد فرصت‌های ارزش افزوده و ارتقاء بهره‌وری از این محصول را مورد توجه قرار دهیم. همچنین موانع و مشکلات را با کمک مسئولان مرتفع کنیم.

    در این همایش از مسئولان مربوطه، سفرای کشورهای خارجی، دبیر کمیسیون تون ماهیان اقیانوس هند دعوت به عمل آمده است. این همایش به مدت یک روز در تاریخ دوم بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود.

    نادری در ادامه به روش‌های صید اشاره کرد و گفت: بیشتر صید ما با روش صید گوش گیر انجام می‌شود این روش به دلیل ملاحظات فنی ممکن است شرایط مناسبی را برای آبزیان ایجاد نکند. به دنبال این هستیم که از روش‌های دیگری مانند رشته قلاب طویل، قلاب چوبی و دستی و قلاب کششی برای حفظ کیفیت تون ماهیان استفاده شود.  همچنین به دنبال این هستیم که شرایط مناسب‌تری را برای حمل و نقل آبزیان فراهم کنیم که در این جهت نیازمند همکاری بهره‌برداران یعنی صیادان نیز هستیم.

    وی همچنین به قیمت تون ماهیان نیز اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم از ظرفیت صید تون ماهیان استفاده مناسبی داشته باشیم و همچنین تون ماهیان را در مقایسه با سایر آبزیان با شرایط قیمتی مناسب‌تری عرضه کنیم نگرانی در خصوص بالابودن قیمت این ماهی به صورت تازه وجود نخواهد داشت.

    سرویس خبری:دام طیور و آبزیان

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: آبزیانتون ماهیشیلات
    پست قبلی

    هیچ ماده نگهدارنده‌ای در کنسرو ماهی نیست

    پست بعدی

    لرستان می‌تواند به تنهایی غذای ۴ استان را تامین کند

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت
    اخبار دام طیور و آبزیان

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    حمزه رستم‌پور در نشست شورای معاونان سازمان شیلات ایران درباره اینکه نقش کلیدی فرهنگ مصرف آبزیان در شرایط بحرانی مورد...

    بیشتر بخوانید
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    لرستان می‌تواند به تنهایی غذای ۴ استان را تامین کند

    لرستان می‌تواند به تنهایی غذای ۴ استان را تامین کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.