شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار مجلس و دولت

    امضای تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه با هدف گسترش استفاده از فناوری هسته‌ای در حوزه کشاورزی

    تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری میان سازمان‌های انرژی اتمی ایران، سازمان حفظ نباتات کشور و موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی با هدف تحقق اهداف توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور منطبق با سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران و نیز گسترش استفاده از فناوری هسته‌ای در حوزه کشاورزی منعقد شد.

    توسط پروانه خانی
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۲
    در اخبار مجلس و دولت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    امضای تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه با هدف گسترش استفاده از فناوری هسته‌ای در حوزه کشاورزی

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای در حوزه کشاورزی و تامین امنیت غذایی با حضور محمد اسلامی معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، توسط حسین رنجبراقدم رییس سازمان حفظ نباتات کشور، شهرام نعیمی رییس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی و بختیاری مدیرعامل شرکت توسعه فناوری پلاسما به امضا رسید.

    این تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری با هدف تحقق اهداف توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور منطبق با سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ و با رویکرد گسترش همکاری‌ها در زمینه تقویت و هم‌افزایی امکانات و استفاده مطلوب‌تر از ظرفیت‌های موجود، تقویت زمینه‌های بهره‌برداری، سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی در شناسایی و بهره‌مندی از امکانات، توانایی‌ها، تجارب، مهارت‌ها و نوآوری‌های فناورانه طرفین در زمینه جذب، استفاده، انتقال و هم‌افزایی آن‌ها و افزایش همکاری، مشارکت و ارتباط در عرصه‌های مشترک تخصصی از طریق انجام پروژه‌های مورد توافق و ارتقای کمّی و کیفی علوم و فناوری‌های پلاسما به ویژه در زمینه مبارزه با عوامل خسارتزای گیاهی (آفات و بیماری‌های گیاهی) به‌منظور تقویت تولید و افزایش بهره‌وری و امنیت غذایی منعقد شد.

    دامنه گسترده فناوری‌های هسته‌ای در عرصه‌های گوناگون

    معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص امضای این تفاهم‌نامه گفت: خداوند متعال را شاکریم که در راستای گسترش کاربرد علوم و فنون هسته‌ای در کشور و زندگی مردم، یکی از محورها، حوزه غذا و محصولات کشاورزی و استفاده از فناوری پلاسما در این عرصه است.

    محمد اسلامی با بیان این که فناوری پلاسما دارای کارکرد‌های متعدد و متنوعی است، افزود: در این راستا پاسخ به نیاز‌های مبرم وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات کشور در اولویت بالایی قرار گرفته، به‌طوری که عمده خدمات این فناوری شامل باغ‌های پسته، نخلستان‌ها و … می‌شود.

    وی افزود: نکته حائز اهمیت این است که دامنه گسترده‌ای در حوزه فناوری هسته‌ای وجود دارد که برای حفظ امنیت غذایی و سلامت غذا مورد نیاز سازمان حفظ نباتات کشور است.

    معاون رییس‌جمهور با بیان این که امروز در حوزه فناوری پلاسما شاهد امضای تفاهم‌نامه با سازمان حفظ نباتات کشور و موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی وزارت جهاد کشاورزی بودیم، تاکید کرد: این تفاهم‌نامه اکنون در شرایط کاملا عملیاتی قرار دارد، زیرا نتایج تحقیقات میدانی این فناوری در حوزه کشاورزی ثبت شده که نشان از اثربخشی استفاده از فناوری پلاسما در حوزه کشاورزی و باغ‌ها دارد.

    به گفته وی، خوشبختانه در زمینه افزایش ظرفیت صنعتی نیز شاهد اثربخشی و نتایج خوبی هستیم و سازمان انرژی اتمی ایران این مهم را پایه‌گذاری و از یک نقطه بسیار خوب و مطمئن این همکاری را آغاز و گسترش داده است، باید دانست که دامنه شمول این همکاری محدود نیست و در صورت تشخیص سازمان‌های انرژی اتمی و حفظ نباتات، می‌توان نسبت به تداوم طولانی‌مدت چنین همکاری‌هایی امید داشت.

    رییس سازمان انرژی اتمی ایران این تفاهم را به عنوان یک نقطه آغاز همکاری‌های راهبردی برشمرد و اظهار امیدواری کرد؛ این حرکت پایدار باشد و بتوانیم استفاده از فناوری پلاسما را جایگزین سایر روش‌ها و آفت‌کش‌های شیمیایی با عوارض فراوان کنیم.

    وی بیان کرد: امید است با اقدامات و تحقیقات میدانی که صورت می‌گیرد بتوانیم اعتمادسازی کرده و نیز ظرفیت‌های مکمل و مورد نیاز را ایجاد کنیم که این ظرفیت با استفاده از شبکه دانش‌بنیان گسترش خواهد یافت تا ما را در این رویداد پشتیبانی کند.

    مدیریت عوامل خسارت‌زای محصولات کشاورزی با استفاده از پلاسمای سرد

    رییس سازمان حفظ نباتات کشور نیز در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه گفت: بخش عمده‌ای از عوامل خسارت‌زای موجود در کشور، می‌تواند سهم به‌سزایی در ایجاد خسارت محصولات مختلف کشاورزی، باغی و گلخانه‌ای داشته باشد.

    حسین رنجبراقدم اضافه کرد: امروز تفاهم‌نامه استفاده از فناوری پلاسما با سازمان انرژی اتمی ایران امضا شد و شاهد ایجاد ظرفیت بزرگی در مدیریت عوامل خسارت‌زا خواهیم بود و می‌توانیم برای کاهش خسارات در حوزه کشاورزی و محصولات این بخش از فناوری پلاسما استفاده کنیم.

    وی تصریح کرد: در گذشته نیز شاهد همکاری‌های خوبی از سوی سازمان انرژی اتمی ایران با وزارت جهاد کشاورزی بوده‌ایم و ما نیز از توسعه روابط و همکاری‌ها استقبال می‌کنیم.

    رنجبراقدم ادامه داد: فناوری‌هایی در سازمان انرژی اتمی ایران وجود دارد که همکاران ما به تعدادی از آن‌ها دست یافته‌اند و دستیابی به سایر فناوری‌ها نیز در برنامه و اولویت کاری ما قرار دارد که این موارد به حتم می‌تواند بخشی از نگرانی‌های ما را در حوزه سلامت و ارتقای آن و نیز حفظ امنیت غذایی جامعه برطرف کند.

    به گفته وی، استفاده از فناوری‌های نوین هسته‌ای می‌تواند فشار ناشی از آفت‌کش‌های شیمیایی که بخشی از نگرانی‌های ما در زمینه مخاطرات زیست‌محیطی محسوب می‌شوند را از بین ببرد؛ این موضوع برای ما بسیار ارزشمند بوده و در واقع یکی از پتانسیل‌های بالایی است که در سازمان انرژی اتمی ایران وجود دارد.

    رییس سازمان حفظ نباتات کشور با ابزار امیدواری نسبت به تداوم این همکاری‌ها در آینده اظهار کرد: ما از ظرفیت، توان علمی، فناورانه و دانش‌بنیانی که در بدنه سازمان انرژی اتمی ایران وجود دارد، مطلع بوده و با هدف رفع مخاطرات موجود و احتمالی در حوزه کشاورزی علاقمند به استفاده حداکثری از این ظرفیت هستیم، امید است در آینده شاهد سطح بالایی از روابط میان دو سازمان باشیم.

    وی تصریح کرد: با به نتیجه رسیدن این همکاری‌ها در کشور می‌توانیم شاهد افزایش تولیدات کشاورزی مطابق با استاندارد و سلامت بالا باشیم و مردم کشور نیز می‌توانند با خیال راحت‌تر و بدون دغدغه از محصولات کشاورزی استفاده کنند و نسبت به سلامت محصولات اطمینان داشته باشند و بهره‌مند شوند.

    استفاده از فناوری‌های نوین در اولویت برنامه‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی

    رییس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور نیز ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم‌نامه سه‌جانبه اظهار کرد: استفاده از فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور به‌منظور کنترل عوامل خسارت‌زا، آفت‌های گیاهی، بیماری‌ها، علف‌های هرز و … است در کنار آن استفاده از چنین فناوری‌هایی منجر به تضمین کیفیت محصولات کشاورزی و در نهایت سلامت محصول و بهداشت جامعه می‌شود.

    شهرام نعیمی افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده است و گزارش‌های ارایه شده نشان می‌دهد که تحقیقات و بررسی‌ها در حوزه‌های مختلف انجام شده و لازم به ذکر است که ما نیز در موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور از انجام چنین مواردی حمایت می‌کنیم.

    وی بیان کرد: استفاده از فناوری‌های نوین هسته‌ای و به‌طور ویژه فناوری پلاسما می‌تواند ما را به سمتی ببرد که نگرانی‌ها را به حداقل برسانیم و امیدواریم با همکاری صورت گرفته شاهد رخ‌دادن اتفاقات خوبی در کشور، امنیت غذایی و نیز اقتصاد ملی باشیم.

    رییس موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور خاطرنشان کرد: بر اساس توانمندی‌هایی که در سازمان انرژی اتمی ایران وجود دارد شاهد تحقیقات و نتایج قابل توجه در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای بر روی آفات انباری، زهرآبه معروف قارچی به نام آفلاتوکسین هستیم و استفاده از پلاسمای سرد می‌تواند چنین مواردی را به عنوان یکی از چالش‌های بزرگ حوزه کشاورزی و سلامت مواد غذایی کنترل و رفع کند و کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی را ارتقا دهد.

    حفظ سلامت انسان و محیط زیست زیر سایه فناوری پلاسما

    مدیرعامل شرکت توسعه فناوری پلاسما نیز درباره این تفاهم‌نامه اظهار کرد: شرکت توسعه فناوری پلاسما با توجه به نیاز جامعه و مخاطب خود که شامل باغداران و کشاورزان می‌شود و نیز با هدف دستیابی به کشاورزی پایدار و حفظ سلامت انسان و محیط زیست از فناوری نوین پلاسما برای کنترل آفات، کاهش تلفات و خسارات کشاورزی و استفاده از سموم کشاورزی، بهره برده است.

    بختیاری افزود: پلاسما نه تنها اثر نامطلوبی بر گیاهان و محصولات کشاورزی ندارد بلکه پژوهش‌های مختلف نشان می‌دهد این فناوری موجب کاهش اثر تنش‌های زیستی و غیرزیستی بر گیاه شده و موجبات افزایش مقاومت گیاه به تنش‌ها و افزایش رشد و نمو آن‌ها را در دوره‌های مختلف فراهم می‌سازد.

    به گفته وی، این شرکت تاکنون پروژه‌های موفق فراوانی نظیر حذف سم آفلاتوکسین از غلات و خشکبار مانند پسته و نیز کاهش قابل توجه آفات کشاورزی همچون آفت پسیل و آفت زنجره خرما را به اتمام رسانده که در همین حوزه‌ها وارد مرحله صنعتی‌سازی سامانه‌های پلاسمایی شده‌ایم.

    سرویس خبری : مجلس و دولت

    منبع: خبرگزاری میزان
    برچسب ها: امنیت غذاییتفاهم نامه همکاریسازمان حفظ نباتات کشورسلامت غذافناوری هسته‌ایمحصولات کشاورزیموسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی
    پست قبلی

    افزایش جدید نرخ خرید گندم فعلا منتفی است/ قیمت دوباره همان 15 هزار تومان تأیید شد

    پست بعدی

    نمایش توانمندی‌های صادراتی گروه صنعتی پژوهشی زر در ایران اکسپو 2023

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد
    اخبار مجلس و دولت

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    در نشست صدوسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مشکلات و پیشنهادهای واردات انواع نهاده‌های دام‌وطیور در شرایط جنگی بررسی...

    بیشتر بخوانید
    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نمایش توانمندی‌های صادراتی گروه صنعتی پژوهشی زر در ایران اکسپو 2023

    نمایش توانمندی‌های صادراتی گروه صنعتی پژوهشی زر در ایران اکسپو 2023

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت هرشانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۷۰ هزارتومان

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.