یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    اقدام مهمی که سهمیه آرد ۷۰ درصد نانوایی‌ها را افزایش داد

    تاکنون طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در ۳ فاز اجرایی شده است. در فاز اول استقرار کارتخوان های هوشمند در واحدهای نانوایی، فاز دوم تخصیص آرد یارانه‌ای به واحدهای خبازی و در فاز سوم مرحله مردمی‌سازی بود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    فروردین ۲۰, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    تمامی نانوایی های تهران تا نیمه اول مرداد به کارتخوان مجهز می شوند

    به گفته مدیر اجرایی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان گزارشات مردمی از تخلفات نانوایی‌ها که در برنامه کاربردی «نظر» ثبت می‌شود به صورت برخط برای دستگاه‌های نظارتی ارسال می‌شود.

    محمد رسول نظافتی در پاسخ به سئوالی در مورد اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان طی دو سال اخیر گفت: از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ و با تصمیم دولت طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با استقرار دستگاه‌های کارتخوان هوشمند در واحدهای نانوایی به منظور تقسیط هوشمند سهمیه آرد نانوایی‌ها آغاز شد. در گذشته سهمیه‌ ثابتی برای هر واحد نانوایی مشخص شده بود و واحدهای نانوایی تا سال ۱۴۰۱ سهمیه ثابتی را دریافت می‌کردند.

     

    جزئیات سه فاز اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان

    وی افزود: با توجه به زیرساختی که در سال ۱۴۰۱ فراهم شد، مقرر شد تا تخصیص آرد یارانه‌ای براساس داده‌های کارتخوان‌های هوشمند انجام شود. کل طرح هوشمندسازی را می‌توان در ۳ فاز تعریف کرد. فاز اول استقرار کارتخوان های هوشمند در واحدهای نانوایی بود که تا شهریور ماه ۱۴۰۱ ادامه داشت. فاز دوم تخصیص آرد یارانه‌ای به واحدهای خبازی و فاز سوم مرحله مردمی‌سازی بود.

    نظافتی با بیان اینکه در این مرحله، مردم براساس سوابق خرید خود از واحدهای خبازی می‌توانستند نظرات خود را ثبت کنند، گفت: این نظرات در حوزه‌های مختلفی مانند کیفیت، ساعت کاری و موارد دیگر قابل ثبت است. این نظرات بخش‌هایی را پوشش می‌دهد که شاید جمع‌آوری اطلاعات آنها از طریق دستگاه‌های کارتخوان هوشمند دقیق نباشد. این فاز در سال ۱۴۰۲ عملی شد.

    برآورد صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی طی ۲ سال

    مدیر اجرایی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با تاکید بر اینکه ثمره عملکرد طرح هوشمندسازی را می‌توانیم در کاهش هدر رفت آرد یارانه‌ای ببینیم، گفت: به طور متوسط در هر سال حدود سه درصد مصرف آرد یارانه‌ای افزوده می‌شد. این روند تا سال ۱۴۰۱ ادامه داشت اما با اجرای طرح هوشمندسازی، نه تنها شاهد رشد مصرف آرد یارانه‌ای نبودیم، بلکه شاهد افت مصرف آن بودیم.

    اگر همان رشد سالانه سه درصدی مصرف آرد یارانه‌ای را در نظر بگیریم، در بازه دو ساله اخیر به اندازه مصرف یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن آرد یارانه‌ای صرفه‌جویی شد. اگر بخواهیم ارزش این میزان صرفه‌جویی را در نظر بگیریم، باید بگوییم که حدود ۲۷ هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی شد.

    وی ادامه داد: در صورتی که بخواهیم عمیق‌تر این مسئله را بررسی کنیم باید بگوییم که در اوایل سال ۱۴۰۱، شاهد حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مربوط به کالاهای اساسی بودیم. این عامل می‌توانست منجر به افزایش مصرف نان در کشور شود. به عبارت دیگر افزایش قیمت در سایر اقلام اساسی مورد استفاده خانوار، سهم نان را در سبد مصرفی را افزایش می‌دهد. موضوعات دیگری مانند افزایش جمعیت اتباع نیز در سال ۱۴۰۱ رقم خورد.

    تحلیل کارشناسی ما نشان می‌دهد که علاوه بر رشد سه درصد سالیانه، امکان رشد ۹ درصدی مصرف آرد یارانه‌ای در کشور وجود داشت. اگر این رقم را نیز به صرفه‌جویی انجام شده اضافه کنیم، برآورد صرفه‌جویی انجام شده به سه میلیون تن در مجموع سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ می‌رسد.

    شناسایی تراکنش‌های تقلبی به وسیله هوش مصنوعی

    نظافتی در پاسخ به سئوالی در مورد پیگیری‌های انجام شده در برابر تقلب‌های احتمالی برخی نانوایی‌ها گفت: در طرح هوشمندسازی، عملکرد فروش نان پس از پالایش و کنارگذاشتن تراکنش‌های تقلبی، براساس تحلیل هوش مصنوعی سامانه به عنوان معیار تخصیص آرد در نظر گرفته می‌شود. بنابراین تراکنش‌های غیرواقعی که به آن اشاره شد و موارد دیگری که وجود دارد، از طریق هوش مصنوعی و اطلاعاتی که از نانوایی‌های مشابه و اطراف به دست می‌آید، تراکنش‌های غیرواقعی را کنار می‌گذارد.

    وی گفت: موضوع کلان شهرها در بحث ثبت تراکنش‌های غیرواقعی با بقیه کشور متفاوت است. تقریباً ۱۰ درصد نانوایی‌های کل کشور در تهران قرار دارند. با توجه به داده‌های سامانه، سهمیه آرد یارانه‌ای حدود ۷۰ درصد نانوایی‌های کشور افزایش پیدا کرده است و در مقابل سهمیه ۳۰ درصد آنها کاهش یافته است. بنابراین با تک مشاهده نمی‌توان یک طرح ملی را قضاوت کرد و داده‌های موردی با کلان داده‌ای که در اختیار ما قرار دارد متفاوت است.

     

    انتقال اطلاعات تخلف نانوایی‌ها به نهادهای ناظر به صورت برخط

    مدیر اجرایی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در مورد اینکه برخی نانوایی ها اقلامی مانند نایلون را با قیمت‌های غیرواقعی به مردم می‌فروشند و یا اینکه اساساً در ازای وجهی که دریافت می‌کنند، محصولی به مردم ارائه نمی‌کنند، گفت: ثبت محصولاتی مانند نایلون که در کنار نان فروخته می‌شوند در سامانه انجام نمی‌شود. ضمن اینکه مشمول قیمت‌گذاری نیستند. بنابراین اگر تخلفی در این حوزه انجام شود مصداق گران فروشی است. مردم می‌توانند از طریق برنامه کاربردی نظر تجربه خود را در خصوص واحدهای خبازی ثبت کنند.

    وی اظهار کرد: شکایات ثبت شده، در موضوعاتی مانند تخصیص آرد یارانه‌ای یا کمک هزینه‌ای که به صورت شبانه دولت به نانوایان پرداخت می‌کند تاثیرگذار است. ضمن اینکه اطلاعات به صورت برخط برای نهادهای نظارتی که در موضوع بازرسی و نظارت بر واحدهای صنفی دخالت دارند ارسال می‌شود. آنها نیز این مسئله را در دستور کار خود قرار می‌دهند.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: همشهری
    برچسب ها: آرداقتصاد و بازاربازارسهمیه آردصنایع تبدیلی و تکمیلینانواییهوشمندسازییارانه آرد
    پست قبلی

    صادرات ۳۴۵ میلیون دلار خرما در سال ۱۴۰۲/ رشد ۱۰ درصدی صادرات

    پست بعدی

    حداکثر مصرف روزانه مرغ در تهران ۱۲۰۰ تن است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی با اشاره به نقش کلیدی روستا بازارها بعنوان حلقه مستقیم عرضه محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی با قیمت...

    بیشتر بخوانید
    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    حداکثر مصرف روزانه مرغ در تهران ۱۲۰۰ تن است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.