در آبان ماه ١٣٩٩ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام “برنج ایرانی درجه یک” با ٩,٢ درصد، ” برنج خارجی درجه یک ” با ٧.٩ درصد و “شیرینی خشک” با ۵.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام “مرغ ماشینی” با ٢۶,٢ درصد،”گوشت گاو یا گوساله” با ١٨.١ درصد، “ماهی قزلآلا” با ١٣.٩ درصد و “گوشت گوسفند” با ١٣.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “روغن نباتی جامد” با ٣٣,١ درصد، “روغن مایع” با ١٢.۶ درصد و “خامه پاستوریزه” با ١١.٢ درصد بوده است. همچنین در ماه جاری متوسط قیمت “تخم مرغ ماشینی” با کاهش ۶.۴ درصدی رو به رو بوده است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به “لیموترش” با ١۴,٩ درصد و “موز” با ١١.٢ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری متوسط قیمت “پرتقال” ٨.٩ درصد کاهش قیمت نسبت به ماه قبل داشته است.
سبزیجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به “گوجه فرنگی ” با ٢٠٨,٩ درصد، “فلفلدلمهای” با ۶٢.٣ درصد،”پیاز” با ۶٢.٢ درصد و “کدو سبز” با ٢١.٠ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به “نوشابه گازدار” با ١٠,٠ درصد و “چای خارجی بستهای” با ٩.۵ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.