شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش هزینه تولید در بخش کشاورزی

    در پاییز سال ١٤٠٢، در بخش غلات، متوسط قیمت ذرت دانه‌ای ١١٣٠٢٣ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ١٤٠١، معادل ۱۲.۱ درصد افزایش داشته است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۱۹, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    تورم و افزایش قیمت‌ها در چند سال اخیر در مدت زمان کوتاه رخ می‌دهد و این امر خود منجر به کاهش بازار تقاضا شده است. صنایع غذایی از این امر مستثنا نبوده و نوسان قیمتی این محصولات ضمن ریزش بازار تقاضا منجر به افت تولید شده است. در نتیجه این روند تولیدکنندگان ناگزیرند با نیمی از ظرفیت اسمی خود فعالیت داشته باشند یا به دنبال بازارهای جدید صادراتی باشند؛ البته صادرات هم چالش‌های خود را دارد و با سخت‌گیری‌های بازار بین‌الملل محصولات باید دارای استانداردهای متناسب با شاخص‌های جهانی در کنار مشخصات تعریف شده کشورهای مقصد باشد.

    در ادامه تفاوت نرخ برخی محصولات و خدمات بخش کشاورزی در پاییز امسال نسبت به پاییز سال قبل می‌آید. پاییز سال ١۴٠٢، در بخش غلات، متوسط قیمت ذرت دانه‌ای ١١٣٠٢٣ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ١۴٠١، معادل ۱۲.۱ درصد افزایش داشته، همچنین متوسط قیمت برنج ۶٩٨٨٣٢ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال قبل، کاهش ١٧.٩ درصدی نشان داده است.

    نوسان قیمت محصولات کشاورزی

    در بخش حبوبات، در فصل پاییز ١۴٠٢، متوسط قیمت لوبیا قرمز ۵٢۵٢٨٣ و لوبیا چیتی ۵٧٧٩۵٢ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۴۵.۲ و ٢۴.٣ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش محصولات جالیزی، در سه ماهه سوم سال ١۴٠٢، متوسط قیمت هندوانه ۴٠٣٨۶ و خیار ١٢۴١٣٠ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال قبل به ترتیب ۱.۱ و ٣۵.۴ درصد افزایش داشته‌است و متوسط قیمت خربزه ١١٣۵٨۶ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال قبل ۶٧.۵ درصد افزایش داشته‌است.

    در بخش سبزیجات، در پاییز ١۴٠٢، متوسط قیمت گوجه‌فرنگی ۶٩٨۴٩ و پیاز ٧۶١۴٠ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۶۰.۶ و ٣.٢ درصد افزایش داشته‌است. به‌علاوه، متوسط قیمت سیب زمینی ۶٣٣١٨ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ١۴٠١، معادل ٣۵.٢ درصد کاهش داشته‌است. همچنین متوسط قیمت بادمجان ٩۴٧۵۶ ریال بوده که به این ترتیب نسبت به پاییز سال قبل ١٠٠.۴ درصد افزایش داشته‌است.

    در بخش محصولات علوفه‌ای، در سه ماهه سوم سال ١۴٠٢، متوسط قیمت یونجه ٩١١٣۵ و ذرت علوفه‌ای ٢٣٣٣٠ ریال بوده که نسبت به پاییز ١۴٠١، به ترتیب ۵۷.۲ و ١٠١.٩ درصد افزایش داشته‌است.

    در بخش میوه‌های هسته‌دار، متوسط قیمت انار ١۵۴۶٨٣ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل ۴۵.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش میوه‌های دانه‌دار، در پاییز ١۴٠٢، متوسط قیمت سیب درختی ١٨٠۶٠۵ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۳۳.۸ درصد افزایش داشته و متوسط قیمت انگور ١٩۴٧۶۵ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل ۴٩.۴ درصد افزایش داشته‌است.

     

    نوسان نرخ در بازار محصولات دامی

    در بخش دامداری سنتی، در سه ماهه سوم سال ١۴٠٢، متوسط قیمت یک کیلوگرم گوسفند و بره پرواری زنده ٢١۶٠٨٢٢ ریال و یک کیلوگرم گاو پرواری زنده ١٩٧١١٠٨ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۱۵۳.۷ و ١٣١.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش فرآورده‌های دامی سنتی، در پاییز ١۴٠٢، متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گوسفند ٢٨٣۶۶۵ ریال و متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گاو ١۵١٢۵١ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ١۴٠١ به ترتیب ۲۶.۳ و ٢۵.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

     

    هزینه دستمزد و خدمات

    در بخش هزینه خدمات ماشینی، در سه ماهه سوم سال ١۴٠٢، هزینه شخم زمین زراعی آبی ١۴٣٨٨٢٨٨ ریال در هر هکتار و هزینه شخم زمین زراعی دیم ١١٢۶٩٢٢۶ ریال در هر هکتار بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۴۸.۶ و ۶٠.٣ درصد افزایش داشته‌است.

    در بخش دستمزد نیروی کار، در پاییز ١۴٠٢، متوسط دستمزد روزانه کارگر میوه چین مرد ۴٣٩٠١١٠ ریال و متوسط دستمزد روزانه کارگر میوه‌چین زن ٣۴٧٨١١٨ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال ١۴٠١ به ترتیب ۴۵.۵ و ۴۶.١ درصد افزایش داشته است. در این فصل، متوسط دستمزد روزانه کارگر تنک‌کار مرد ٣۵۵٣۶٩١ ریال و متوسط دستمزد روزانه کارگر تنک‌کار زن ٢۴۵٨٩٩۶ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل به ترتیب ۴۶.۶ و ٣٢.٩ درصد افزایش داشته‌است.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی 

    منبع: مهر
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی و باغبانیگرانیهزینه تولید
    پست قبلی

    رشد ۲۳ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی/ ۲۰ مقصد نخست محصولات کشاورزی

    پست بعدی

    تخصیص جایزه گندم راه‌حلی برای جلوگیری از هدررفت محصول

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی در نشست مشترک با هیات مدیره، بازرس و مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران، ضمن تأکید...

    بیشتر بخوانید
    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تخصیص جایزه گندم راه‌حلی برای جلوگیری از هدررفت محصول

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رشد بیش از ۷۰۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

    رشد بیش از ۷۰۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بحران افزایش قیمت برنج در ژاپن؛ نخست وزیر زیر تیغ انتقادات

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    آغاز برداشت گندم از مزارع کرمانشاه

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.