جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش عملکرد گندم با بکارگیری تجربه گندم‌کاران پیشرو

    رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی از افزایش عملکرد گندم با بکارگیری تجربه گندم‌کاران پیشرو در مزارع خبر داد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۳, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    «عطاءالله ابراهیمی» در یکصد و چهارمین نشست کمیته فنی گندم کشور افزود: بر این اساس “طرح دستیابی به پتانسیل عملکرد در محصول گندم” با همکاری دفتر ترویج موسسه آموزش و تحقیقات، معاونت زراعت و مجری طرح گندم طراحی و تدوین شده و قرار است ۴ هزار و ۲۲۵ گندم‌کار را به عنوان کشاورزان پیشرو به مزرعه برساند.

    رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی اظهار داشت: در سال‌های گذشته بحث امنیت و اقتدار غذایی به عنوان یک واژه غالب در وزارت جهاد کشاورزی هدفگذاری و تلاش‌های بسیار زیادی برای رسیدن به این هدف بزرگ انجام شده که قابل تقدیر است؛ اگر آمار تولید گندم را در سال‌های گذشته رصد کنیم نشان می‌دهد که یک همت همگانی برای افزایش ضریب امنیت غذایی بخصوص قوت غالب مردم، بویژه گندم صورت گرفته است.

    وی به آمار تولید گندم اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با وجود محدودیت‌های اقلیمی و منابع آبی، آمار افزایشی را در ارتباط با بحث گندم داریم که جای بسی امیدواری و ماحصل کار گروهی و تلاش کسانی است که در خط مقدم جبهه تولید، مراکز جهاد کشاورزی و درسطح دهستان‌ها فعالیت می‌کنند.

    وی یکی از مهم‌ترین مولفه‌های تاثیرگذار بر تولید پایدار گندم را بحث اقلیم برشمرد و گفت: کشور ما در یک منطقه خشک جهانی واقع شده و مسلما از تغییرات اقلیمی به شدت تاثیرپذیر است، بنابراین باید با شرایط اقلیمی جدید سازگار شویم و تولیدات پایدار را در تغییرات اقلیمی داشته باشیم و در این بین یکی از مولفه‌هایی که کشاورزان ما را ترغیب می‌کند که گندم را برآورد و انتخاب کنند، بحث مزیت اقتصادی و بازار است.

    ابراهیمی به مدیریت مزرعه نیز اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با همکاری معاونت‌های امور باغبانی و زراعت در سطح وزارتخانه و مدیریت ترویج، هماهنگی‌های خوبی برای تامین بذور و هسته‌های بذری مناسب برای مدیریت مزرعه انجام شده است.

    وی افزود: با همگرایی در برنامه‌ها می‌توانیم سالی پربار در تولید هسته‌های بذری، تامین کود و کشت قراردادی داشته باشیم و در این راستا انتظار می‌رود بتوانیم حداقل نوسان در تولید پایدار در حوزه گندم که قوت غالب مردم است، را شاهد باشیم.

    رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به این که وزیر جهاد کشاورزی تاکید زیادی برای هماهنگی و برنامه‌ریزی سال زراعی داشت، گفت: در بحث کشت قراردادی برنامه‌ریزی خوبی انجام شده است و ما به عنوان موسسه آموزش و ترویج و حلقه ارتباطی بین کشاورزان و بخش دولتی تلاش می‌کنیم وظایفی که در تحقق برنامه‌های تدارک دیده شده بر عهده داریم، به نحو احسن انجام دهیم.

    وی تصریح کرد: موسسه آموزش و ترویج ظرفیت و زیربنای خوبی از سطح ملی و ستاد تا سطح دهستان‌ها دارد، این ظرفیت در اختیار معاونت زراعت قرار خواهد گرفت و بدون شک محوریت کار، بخش خصوصی و گندم‌کاران خواهند بود و باید بتوانیم از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

    ابراهیمی گفت: نگاه به تولید پایدار، رعایت مسایل زیست‌محیطی و توجه به ظرفیت‌های سازمان تات و مراکز و موسسات تحقیقاتی مرتبط و همچنین استفاده از مزارع نوآوری که جزو برنامه‌های اساسی سازمان تات است، بدون شک می‌تواند نقش کلیدی در تحقق برنامه‌ها داشته باشد.

    وی افزود: در سال جاری با هماهنگی خوبی که بین دفتر ترویج موسسه و معاونت زراعت و مجری طرح گندم صورت گرفته است؛ برنامه ای تحت عنوان طرح دستیابی به پتانسیل عملکرد در محصول گندم طراحی و تدوین شده و قرار است حدود ۴۲۲۵ کشاورز گندم‌کار را به عنوان کشاورزان پیشرو به مزرعه برساند.

    رییس موسسه در پایان ضمن اشاره به نقش و تلاش مروجان پهنه به عنوان یکی از عناصر اساسی تحقق برنامه‌ها در سطح استان‌ها اظهار امیدواری کرد؛ بتوانیم با انتقال دانش و تجربیات، این برنامه راهبردی وزارتخانه را پیش ببریم.

    خرید تضمینی ۷ میلیون و ۴۵۰ هزار تن گندم در کشور

    «سهراب سهرابی» مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی در این نشست، از خرید تضمینی ۷ میلیون و ۴۵۰ هزار تن گندم در کشور خبر داد و گفت: رشد خرید تضمینی نشان می‌دهد کشور ما ظرفیت تولید و خودکفایی پایدار را دارد.

    وی تصریح کرد: گندم مهمترین محصول غذایی در کشور است و نقش کلیدی در امنیت غذایی دارد، ۴ درصد پروتئین مردم ایران از گندم تشکیل می‌شود و همه ما باید کمک کنیم تا این خودکفایی پایدار را در سطح کشور داشته باشیم.

    وی در ارتباط با برنامه تولید پایدار گندم، موضوع کشت قراردادی، آغاز توزیع نهاده‌ها، پیش‌بینی هواشناسی فصلی و ایجاد سایت‌های پتانسیل عملکرد که با همکاری موسسه آموزش و ترویج انجام خواهد شد مواردی را عنوان کرد.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: کالای اساسیگندموزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    تکلیف امنیت غذایی پس از توقف قرارداد غلات دریای سیاه چیست؟

    پست بعدی

    طرح شناسنامه دار کردن برنج به زودی آغاز می شود

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    طرح شناسنامه دار کردن برنج به زودی آغاز می شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    اعتبار مقابله با سوسک سرخرطومی در کرمان کافی نیست/ردیابی ۵۰ هزار نخل از اول سال

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.