حسن شریفی اظهار کرد: امسال ۳۶ هزار هکتار گندم در مزارع شهرستان ساوه در قالب کشت پائیزه کشت می شود که ۱۰ هزار هکتار آن آبی و ۲۶ هزار هکتار دیمی است.
وی بیان کرد: به دلیل برداشت با تاخیر محصول ذرت در این شهرستان ۸۰ درصد اراضی زیر کشت گندم و جو آبی رفته است، اما میزان کشت گندم دیمی پائیزه در سال جاری ۱۰۰ درصد افزایش داشته اشت.
وی میزان سطح زیر کشت محصول جو در ساوه را هفت هزار هکتار اعلام کرد و افزود: بیش از هزار هکتار از اراضی نیز زیر کشت کلزا رفته است و پیش بینی می شود به طور میانگین از هر هکتار یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم محصول تولید شود.
مدیر جهادکشاورزی ساوه در خصوص افزایش تولید گندم در سال جاری، گفت: شرایط اقلیمی مطلوب، پراکنش مناسب بارندگی و شرایط دمایی مناسب و بویژه رعایت اصول فنی انتظار میرفت نسبت به سال گذشته در تولید گندم و جو روند افزایشی بوجود آید.
وی گفت: سال قبل ۷۰ هزار تن گندم در مجموع کشت بهاره و پائیزه در سطح شهرستان تولید شد که ۵۵ هزار تن مازاد بر نیاز کشاورزان به مراکز خرید عرضه یا در سیلوهای ذخیره سازی گندم شهرستان ذخیره شد.
به گفته شریفی پیش بینی می شود این میزان در پایان امسال به ۸۰ هزار تن برسد که ۶۵ هزار تن آن تحویل مراکز ذخیره سازی گندم شود.
وی همچنین گفت: امسال ۴۰۰ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت محصول کلزا رفته است که نشانگر رشد ۱۰۰ درصدی در میزان سطح زیر کشت این محصول است. در سال گذشته ۶۰۰ تن کلزا در ساوه تولید شد که پیش بینی می شود این میزان در سال جاری تا ۸۰۰ تن افزایش یافته و رشد ۲۰ درصدی در عملکرد این محصول وجود داشته باشد.