جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    اشتباهات شایع در مصرف سیر

    اگرچه هیچ دستورالعملی برای مقدار زیاد سیر وجود ندارد، اما بهتر است به چند حبه در روز پایبند باشید و در صورت مشاهده عوارض جانبی، مصرف خود را کاهش دهید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱۲, ۱۴۰۱
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر خواص متعددی دارد و در حفظ سلامت بسیار موثر است؛ اما برای برخورداری از تمام خواص این گیاه، باید روش های صحیح مصرف آن را دانست.

    اشتباه شماره 1 – استفاده از سیر پخته شده

    پختن سیر کاملاً قابل قبول است اگر از آن برای طعم دادن به غذای خود استفاده کنید. با این حال، پختن ماده فعال سیر یعنی آلیسین را از بین می برد.آلیسین یکی از ترکیبات حاوی گوگرد موجود در سیر است که در مجموع به عنوان تیوسولفینات شناخته می شوند .
    آلیسین وقتی سیر خام جویده ،خرد یا له شود فعال می شوداما در اثر حرارت غیرفعال می شود، به همین دلیل است که پختن سیر پتانسیل درمانی آن را کاهش می دهد و باید از آن اجتناب کرد.

    یک نکته عالی هنگام پختن سیر

    سیر را له کنید، سپس 10 دقیقه قبل از پختن صبر کنید تا ارزش غذایی سیر را به حداکثر خود برسانید.
    اجازه دادن به سیر له شده به مدت 10 دقیقه قبل از پختن، تشکیل آلیسین را بیشتر می کند، حداکثر سنتز آلیسین را تضمین می کند و همچنین آن را در برابر حرارت پخت و پز پایدارتر و مقاوم تر می کند. سپس برای مدت کوتاهی روی حرارت ملایم یا متوسط بپزید (تا آخر زمان پخت اضافه کنید).

    اشتباه شماره 2 – مصرف سیر به شکل قرص

    برای جلوگیری از بو و طعم قوی، برخی از افراد تصمیم می گیرند به جای آن از قرص سیر استفاده کنند. همانطور که اغلب اتفاق می افتد، راه آسان واقعا کار نمی کند. همانطور که قبلاً اشاره کردم، برای فعال کردن ترکیب شفابخش سیر، باید سیر خام و له شده را بخورید. هیچ قرص، پودر یا فرم خشک شده نمی تواند با پتانسیل درمانی سیر در حالت طبیعی آن برابری کند.
    گاز فسفر بدبو زمانی که سیر خشک، فرآوری شده یا پخته می شود از بین می رود، اما برخی از فواید آن برای سلامتی نیز وجود دارد. سیر خشک خواص آنتی اکسیدانی خود را حفظ می کند و می تواند به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کند، اما هرگز به اندازه سیر خام نیست. اگر با سیر خام مشکل دارید، فقط به خود یادآوری کنید که جویدن آن در برخی موارد به اندازه مصرف پنی سیلین مؤثر است.
    یا به جای جویدن، سیر را له کنید، بگذارید چند دقیقه بماند و همراه غذا مصرف کنید. همچنین می توانید سیر را با مقداری عسل به عنوان یک درمان طبیعی خانگی براس سرفه خشک یا احتقان قفسه سینه مخلوط کنید.

    اشتباه شماره 3 – استفاده از سیر کهنه

    اطمینان حاصل کنید که سیرهایی که می خرید یا مصرف می کنید، تازه هستند و مانده نباشند.
    سیر کهنه دارای نوار سبز رنگی است که در وسط حبه ها قرار دارد که به این معنی است که شروع به جوانه زدن کرده است. مثل همیشه، سیر ارگانیک به مراتب گزینه سالم تری است. شما همچنین می توانید سیر خود را پرورش دهید.

    اشتباه شماره 4 – مصرف خیلی کم سیر

    اگر متعهد به مبارزه با عفونت ها به روش طبیعی هستید، باید مقدار زیادی سیر بخورید.
    فقط یک حبه کوچک احتمالاً نمی تواند این کار را انجام دهد. به عنوان دوز درمانی، دو تا حبه با اندازه متوسط باید در روز مصرف شود.

    اشتباه شماره 5 -مصرف بیش از حد سیر

    از آنجایی که سیر به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند ، مقادیر زیادی از آن می تواند بر فلور روده تاثیر بگذارد و باکتری های دوست را از بین ببرد.
    مانند سایر آنتی بیوتیک ها، شما به منبع خوبی از پروبیوتیک ها نیاز دارید تا روده خود را به تعادل برسانید. بهترین راه برای انجام این کار، مصرف غذاهای حاوی مقدار زیادی پروبیوتیک است.
    برخی از نمونه ها عبارتند از ماست طبیعی، کامبوچا، میسو و سبزیجات تخمیر شده (کلم ترش، کیمچی). اگر پیدا کردن غذای تخمیر شده واقعی برایتان دشوار است، می‌توانید مکمل‌های پروبیوتیک بخرید.

    اشتباه شماره 6 – عدم پذیرش یک رژیم غذایی سالم

    شما نمی توانید انتظار داشته باشید که سیر تمام کارها را به تنهایی انجام دهد. شما همچنین باید یک سبک زندگی سالم و رژیم غذایی را در پیش بگیرید که روند بهبودی را تسریع کند.
    رژیم غذایی سرشار از قند و غذاهای فرآوری شده برای سلامت سسیستم ایمنی بدن شما مضر است. موادی با ارزش غذایی بالا مانند سبزیجات، میوه ها، غذاهای پروبیوتیک،روغن های سالم ، پروتئین بدون چربی علاوه بر اینکه از سلامت شما حمایت می کنند، به شما انرژی بخشیده و احساس شما را بهتر می کنند.

    نکته ای برای خوردن سیر تازه

    ما ثابت کرده ایم که بهترین راه برای مصرف سیر به عنوان یک آنتی بیوتیک، خوردن آن به صورت خام و تازه است.
    همه از طعم خالص آن لذت نمی برند. در نتیجه، برخی برای خوردن مقدار کافی از آن تلاش می کنند. گیاه‌شناسان دیوید وینستون و مریلی آ.کوهن، دکترا، RN، پیشنهاد می‌کنند حبه ها را چرخ کرده و اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه بماند. سپس سیر را با ماست ، سس سیب، عسل یا هر عامل حامل دیگری که خوردن آن راحت تر و خوشمزه تر است مخلوط کنید.

    آیا باید سیر خام را با شکم خالی بخورید؟

    گاهی اوقات توصیه می شود که سیر را اول صبح، قبل از صبحانه و حتی قبل از خوردن آب بجوید (ممکن است برای کاهش سوختگی به یک لیوان آب نیاز داشته باشید، به خصوص اگر بیش از یک حبه مصرف می کنید). این رژیم نتایج خوبی به همراه داشته است.
    با این حال، به خاطر داشته باشید که برای برخی افراد، سیر خام با معده خالی می تواند باعث تحریک دستگاه گوارش شود. مطالعه‌ای که در سال 2005 در American Family Physician منتشر شد، گزارشی از ادبیات را ذکر کرد که نشان می‌دهد مصرف مقادیر زیاد سیر خام، به ویژه با معده خالی، می‌تواند باعث ناراحتی گوارشی، نفخ و تغییرات در فلور روده شود.
    همیشه توصیه می شود که با مقادیر کم شروع کنید و واکنش بدن خود را مشاهده کنید. این مهم است زیرا برخی از افراد به سیر حساسیت دارند. آنها ممکن است طیف وسیعی از علائم، از جمله نفخ، اسهال، حالت تهوع، استفراغ و واکنش های پوستی مختلف (بثورات، اگزما ) را ایجاد کنند. افرادی که به سیر خام حساسیت ندارند، ممکن است همچنان بتوانند آن را در مقادیر کم مصرف کنند، اما علائم آنها زمانی که دوز افزایش می یابد ظاهر می شود. با این حال، در بیشتر افراد، مصرف سیر هیچ عارضه جانبی ایجاد نمی کند.
    استفاده دارویی از سیر بیش از 3000 سال است که شناخته شده است. قبلاً بقراط آن را برای درمان سرطان دهانه رحم تجویز کرده بود و آلبرت شوایتزر از آن برای درمان اسهال خونی در آفریقا استفاده می کرد. این آنتی بیوتیک باستانی هم از طرف جامعه علمی و هم از شفادهنده های طبیعی از سراسر جهان حمایت می شود.

    چگونه سیر را روی پوست برای درمان عفونت بمالیم؟

    از آنجایی که سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی است، در درمان هر نوع عفونت پوستی عالی است .

    طبق گزارش مجله پزشکی اروپا ، سیر یک درمان قدرتمند برای عفونت زخم، سرماخوردگی، فشار خون بالا و بسیاری از بیماری‌های دیگر است. خواص درمانی سیر می تواند سویه های استافیلوکوک و E. coli و همچنین بسیاری دیگر از میکروب های باکتریایی و قارچی را از بین ببرد. محققان به این نتیجه رسیدند که سیر می تواند به عنوان یک عامل ضد باکتری موثر استفاده شود.

    با این حال، سیر برای اعمال مستقیم روی پوست بسیار قوی است و می تواند باعث حساسیت و تحریک پوست شود. برای استفاده ایمن از سیر برای خلاص شدن از شر هرگونه عفونت باکتریایی یا قارچی پوست، ابتدا باید آن را رقیق کنید و موارد زیر را انجام دهید:

    2-3 حبه سیر را له کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. این به آلیسین اجازه می دهد تا به درستی تشکیل شود.

    سیر له شده را با مقداری روغن نارگیل، آلوئه ورا یا عسل مخلوط کنید.

    مخلوط سیر را روی پوست آلوده بمالید. اگر احساس سوزش کردید، مقدار سیر موجود در مخلوط را کاهش دهید.

    استفاده از درمان طبیعی را تا زمانی که پوست شما عاری از علائم عفونت نباشد ادامه دهید.

    عوارض جانبی سیر

    اگرچه سیر افزودنی سالم به یک رژیم غذایی متعادل است، خوردن بیش از حد ممکن است عوارض جانبی متعددی ایجاد کند.

    افزایش خطر خونریزی

    یکی از جدی ترین عوارض مصرف زیاد سیر، افزایش خطر خونریزی است، به خصوص اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید یا تحت عمل جراحی قرار می گیرید.
    این به این دلیل است که سیر دارای خواص ضد ترومبوتیک است، به این معنی که ممکن است از تشکیل لخته های خون جلوگیری کند.
    اگرچه خونریزی ناشی از سیر غیرمعمول است، با این حال یک گزارش به شرح موردی بود که در آن فردی پس از خوردن منظم 12 گرم سیر – تقریباً 4 حبه – در روز قبل از جراحی، افزایش خونریزی را تجربه کرد.
    در مطالعه موردی دیگری، فردی پس از جراحی تغییر رنگ و کبودی بیش از حد را تجربه کرد. علت احتمالی، مکمل غذایی بود که فرد مصرف می‌کرد، حاوی روغن ماهی و 10 میلی‌گرم کنسانتره سیر، که هر دو بر تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارند.
    بنابراین، مهم است که قبل از استفاده از مکمل های سیر با متخصص مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید. اگر دارو مصرف می کنید یا قصد انجام عمل جراحی را دارید، باید قبل از افزودن سیر به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.

    بوی بد سیر

    سیر حاوی انواع مختلفی از ترکیبات گوگردی است که اغلب به فواید سلامتی فراوان آن نسبت داده می شود.
    با این حال، این ترکیبات ممکن است باعث بوی بد دهان شوند، به خصوص زمانی که به مقدار زیاد خورده شوند. این امر به ویژه در مورد سیر خام صادق است، زیرا پختن محتوای این ترکیبات مفید گوگرد را کاهش می دهد.

    مسائل گوارشی

    سیر مانند پیاز، تره فرنگی و مارچوبه سرشار از فروکتان است، نوعی کربوهیدرات که ممکن است در برخی افراد باعث نفخ، گاز و درد معده شود.
    در واقع، وقتی کسانی که دچار عدم تحمل فروکتان هستند، غذای با فروکتان بالا می خورند، به طور کامل در روده کوچک جذب نمی شود. در عوض، دست نخورده به روده بزرگ می رود و در روده شما تخمیر می شود، فرآیندی که ممکن است زمینه ساز بروز مشکلات گوارشی شده یا آن را تشدید کند.
    به این ترتیب، افرادی که از رژیم غذایی کم FODMAP پیروی می کنند ( یک رژیم غذایی حذفی که برای شناسایی غذاهای خاصی که باعث مشکلات گوارشی می شود) اغلب تشویق می شوند که مصرف سیر خود را محدود کنند.

    سوزش سردل

    اگر به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) مبتلا هستید، ممکن است بخواهید میزان مصرف سیر خود را کاهش دهید.
    GERD یک بیما توانایی اسفنکتر تحتانی مری (LES) را کاهش دهد، که توانایی ماهیچه‌های انتهای مری شما برای بسته شدن و جلوگیری از ورود اسید به سمت بالا است. به نوبه خود، این ممکن است باعث رفلاکس اسید شود
    با این حال، برخی غذاها بر افراد مبتلا به GERD تأثیر متفاوتی دارند. اگر متوجه شدید که خوردن زیاد سیر علائمی ایجاد نمی کند، احتمالاً نیازی به محدود کردن مصرف آن نیست.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • چقدر سیر بخوریم؟ سیر چگونه باعث کاهش فشار خون می شود؟

     

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سلامتسیرصنایع تبدیلی و تکمیلیفناوری غذا
    پست قبلی

    ذخیره ۲۲ هزار تن انواع کود شیمیایی یارانه‌ای در همدان

    پست بعدی

    هشت خاصیت فوق‌العاده فلفل که نمی‌دانید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    0

    کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از بهره‌برداری ۶۲۷ طرح و پروژه با سرمایه‌گذاری...

    بیشتر بخوانید
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    تامین مواد اولیه صنایع تبدیلی با کشاورزی قراردادی توسعه می‌یابد

    آبان ۲۲, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    فلفل داورزن با برند هندی در بازار جهانی/ محصول آتشینی که بازیچه دست دلالان است

    هشت خاصیت فوق‌العاده فلفل که نمی‌دانید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    سراوان قطب نوظهور خرمای ایران

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.