یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    استان‌های رکورددار مصرف نوشابه؛ قاتل محبوب در کدام مناطق بیشتر مصرف می‌شود؟

    نوشابه‌ها به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌ها در ایران، تهدیدی جدی برای سلامت عمومی به شمار می‌آیند. مصرف بالای نوشابه در برخی استان‌ها خطر ابتلا به چاقی، دیابت و سرطان را افزایش می‌دهد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با توجه به افزایش قیمت شیشه نوشابه‌های گران در راهند

    مصرف نوشابه‌ها در ایران همچنان در سطح بالایی قرار دارد و طبق تحقیقات وزارت بهداشت، این نوشیدنی‌ها که مملو از قند و گاز هستند، هیچ‌گونه ارزش غذایی برای بدن ندارند و می‌توانند باعث بروز مشکلات جدی سلامتی شوند.

    احمد اسماعیل‌زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تاکید کرد که نوشابه‌ها به دلیل داشتن مقادیر زیاد قند افزوده، علاوه بر افزایش خطر چاقی و دیابت، می‌توانند با تأثیر منفی بر استخوان‌ها و سیستم گوارشی، مشکلات جدی به همراه داشته باشند. وی افزود که اسید فسفریک موجود در نوشابه‌ها موجب کاهش جذب کلسیم و افزایش خطر پوکی استخوان می‌شود.

    استان‌های رکورددار مصرف نوشابه:
    طبق آمارهای اخیر، استان کهگیلویه و بویراحمد با مصرف روزانه ۳۲.۵ میلی‌لیتر نوشابه در صدر قرار دارد. این مصرف بالا هنوز دلیل خاصی ندارد و احتمالاً به فرهنگ غذایی مردم این استان مربوط است. پس از آن، استان‌های خراسان رضوی با ۲۸.۵ میلی‌لیتر و تهران و قم با ۲۶.۵ میلی‌لیتر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

    در مقابل، استان‌های اردبیل، چهارمحال و بختیاری و مازندران کمترین مصرف نوشابه را دارند. اسماعیل‌زاده تأکید کرد که افزایش مصرف نوشابه‌ها در کشور می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله پرفشاری خون، کبد چرب و مقاومت به انسولین را به دنبال داشته باشد. به علاوه، تحقیقات نشان داده است که مصرف زیاد نوشابه ممکن است خطر ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان سینه و کولورکتال را افزایش دهد.

    نگرانی‌ها درباره مصرف نوشابه‌ها:
    اسماعیل‌زاده ادامه داد که نوشابه‌ها هیچ‌گونه مواد مغذی مفیدی برای بدن ندارند و در حقیقت، به دلیل نداشتن هر نوع ترکیب سودمند، مصرف آن‌ها به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. بر اساس آخرین بررسی‌ها، میانگین مصرف روزانه نوشابه در ایران ۲۲ میلی‌لیتر در مناطق شهری، ۱۶ میلی‌لیتر در مناطق روستایی و نزدیک به ۳۰ میلی‌لیتر در مناطق حاشیه‌ای است.

    این متخصص بهداشت تأکید کرد که با توجه به مصرف بالای نوشابه‌ها در کشور، ضرورت اقدامات جدی برای کاهش این مصرف و افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات آن بیشتر از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهدیابتنوشابه
    پست قبلی

    چرا همیشه برای دسر جا داریم؟

    پست بعدی

    پرتقال؛ میوه‌ای که خطر افسردگی را کاهش می‌دهد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیرکل دفتر امور میوه های گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی: پرتقال و نارنگی مورد نیاز شب عید تامین است

    پرتقال؛ میوه‌ای که خطر افسردگی را کاهش می‌دهد

    پر بازدیدها

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی تخم مرغ به ۶ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    توان تولید محصولات کشاورزی برای ۲۰۰ میلیون نفر را داریم/ تحریم‌ها هزینه‌های جانبی صادرات را ۳ برابر کرد/ تبدیل ۳۵ تا ۴۰ درصد تولیدات کشاورزی به ضایعات

    سهم ایران از تجارت ۸ میلیارد دلاری با برزیل چقدر بوده است؟

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.