جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    مصطفی معروف‌خانی، سخنگوی اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی می‌گوید ۹۴ کارخانه فعال تولید فراورده‌های گوشتی در سطح کشور فعال است که در بین آنها برندهای معتبری وجود دارد که به کشورهای دیگر هم صادرات دارند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    «در حالی که تا چند سال پیش مصرف فراورده‌های گوشتی شامل سوسیس و کالباس جزو کالاهای لوکس و تفننی بود و مردم فقط به وقت مهمانی یا تولد این محصولات را می‌خریدند در ۴-۵ سال اخیر استقبال برای مصرف این فراورده‌ها افزایش پیدا کرده و جزو سبد غذایی خانوارها شده است.» اینها را مصطفی معروف‌خانی، سخنگوی اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی درباره میزان تقاضا برای مصرف فراورده‌های گوشتی در ایران می‌گوید.

    معروف‌خانی در مورد وضعیت عرضه فراورده‌های گوشتی هم بیان می‌کند: در حال حاضر فراورده‌های گوشتی به وفور در سطح تهران و شهرهای دیگر در دسترس مردم است و واحدهای صنفی تحت نظارت اتحادیه به صورت تخصصی مشغول عرضه و فروش این محصولات هستند.

    با خیال راحت فراورده‌های گوشتی مصرف کنید

    سوسیس و کالباس از پرمصرف‌ترین انواع فراورده‌های گوشتی در ایران است اما در مورد کیفیت و سالم و ناسالم بودن این محصولات شک و شبهاتی مطرح است و حتی برخی شایعات حاکی از آن است که در تهیه این محصولات از گوشت کم‌کیفیت و حتی آشغال گوشت و پوست مرغ استفاده می‌شود. سخنگوی اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی با تکذیب جدی این شایعات می‌گوید: من با اطمینان می‌گویم که اگر در تهیه سوسیس و کالباس که مواد آن شامل گوشت قرمز یا مرغ و سویا و ادویه و پودر یخ است، پوست مرغ استفاده شود بافت محصول از بین می‌رود و این کار در عمل غیرممکن است. ضمن آنکه گوشتی که در کارخانه‌های فراورده‌های گوشتی استفاده می‌شود در چند مرحله تحت نظارت و آزمایش قرار می‌گیرد.

    معروف‌خانی با بیان اینکه کاربرد پوست‌ و ضایعات مرغ که در برخی مرغ‌فروشی‌ها جمع‌آوری می‌شود این است که در کارخانه‌های صابون‌سازی روغن آن را می‌گیرند و به صورت کنجاله برای دام استفاده می‌شود، می‌افزاید: در تولید محصولی مانند کالباس، شاید به جای مغز ران، ران یا اجزای دیگر گوشت گوساله استفاده شود اما استفاده از آشغال گوشت دروغ محض است و ما از مصرف‌کنندگان می‌خواهیم به این شایعات توجه نکنند و با خیال راحت این محصولات را مصرف کنند البته به شرطی که فقط از مغازه‌های تحت نظارت اتحادیه خرید کنند.

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید!

    سخنگوی اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی با اشاره به اینکه واحدهای صنفی که از اتحادیه جواز کسب دارند به صورت تخصصی انواع مواد پروتئینی عرضه می‌کنند، می‌گوید: در صنف ما کسانی فعالیت دارند که سال‌هاست مشغول این کار هستند و آموزش دیده‌اند که محصول را چگونه و در چه دمایی نگهداری کنند تا بافت آن خوب و سالم بماند چرا که یکی از مسائل مهم در عرضه و فروش فرآورده‌های گوشتی، آشنایی با سطح برودت برای نگهداری این محصولات است.

    معروف‌خانی ادامه می‌دهد: اما واحدهای صنفی دیگر به این فرایند آشنا نیستند و در موارد زیادی مشاهده شده که کیفیت محصول فله عرضه‌شده در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها به خاطر بی‌توجهی به شرایط نگهداری کاهش پیدا کرده است برای همین توصیه ما این است که همانطور که مردم گوشت و مرغ را از قصابی تهیه می‌کنند بهتر است محصولات پروتئینی مخصوصا به صورت فله را از واحدهای مختص عرضه این محصولات خریداری کنید.

    سخنگوی اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی همچنین تاکید می‌کند در شهر تهران چنانچه مردم در هنگام خرید فراورده‌های گوشتی مسئله و مورد مشکوکی را ملاحظه کردند آن را با واحد بازرسی اتحادیه به شماره‌های ۸۸۵۰۲۴۷۶ و ۸۸۵۰۲۴۷۷ در ارتباط بگذارند تا در اسرع وقت به صورت ویژه به آن رسیدگی شود.

     

    برند غیراستاندارد نداریم!

    سخنگوی اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی در ادامه در پاسخ به اینکه تولیدات غیراستاندارد و زیرزمینی فراورده‌های گوشتی چطور قابل شناسایی هستند؟ می‌گوید: ما به هیچ عنوان تولید زیرزمینی نداریم. حدود ۳ سال پیش یک کارگاه زیرزمینی آنهم کارگاه تولید همبرگر نه سوسیس و کالباس در تهران شناسایی شد که به کمک اماکن تهران معدوم شد و متخلفین به تعزیرات ارجاع شدند. به جز آن دیگر چنین تخلفاتی مشاهده نشد و در حال حاضر حدود ۹۴ کارخانه در زمینه تولید محصولات گوشتی در کشور فعال هستند که در تمام آنها دکتر دامپزشک، ناظر سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و استاندارد بر فرایند تولید نظارت می‌کنند و محصولی که در این کارخانه‌ها تولید می‌شود کاملا بهداشتی و استاندارد است.

     

    درصد گوشت، قیمت را تعیین می‌کند

    در سال‌های اخیر فراورده‌های گوشتی هم افزایش قیمت داشته‌اند که به گفته سخنگوی اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی، این افزایش در یک سال اخیر حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بوده است. معروف‌خانی در مورد علت افزایش قیمت فراورده‌های گوشتی می‌گوید:‌ قیمت‌ها به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه به‌خصوص گوشت و همچنین افزایش دستمزد نیروی کار، افزایش نرخ حامل‌های انرژی و افزایش نرخ اجاره‌بهای واحدهای صنفی بوده است.

    او در مورد علت تفاوت قیمت فراورده‌های گوشتی با برندهای مختلف هم بیان می‌کند: کارخانه‌های ما انواع مختلف فراورده‌های گوشتی تولید می‌کنند که قیمت محصولات تولیدی‌شان هم متفاوت است. محصولاتی که گران‌تر است در تهیه آن از گوشت قرمز استفاده می‌شود و محصولاتی که سطح قیمتی نازل‌تری دارند از گوشت مرغ تهیه می‌شوند برای همین است که یک کالباس ارزان کیلویی ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان و کالباس مرغوب که ۹۰ درصد آن گوشت گوساله است به قیمت ۳۷۰ تا ۴۵۰ هزار تومان است. بنابراین، محصولی که قیمتش بالاست به خاطر این است که درصد گوشت آن بالاست.

     

    صنعتی ۱۰۰ ساله

    اولین بار یعنی حدود ۱۰۰ سال پیش، فردی روسی به نام «افوناسو» در بندر انزلی به درخواست اتباع خارجی و ارامنه مهاجر به ایران با یک دستگاه کوچک دست به تهیه سوسیس و کالباس در ایران زد. پس از او، این کار از سوی ارامنه دیگر ادامه یافت و «آرزومان مارکاری اوادسیانس» در خیابان منوچهری تهران کارگاه تولید سوسیس و کالباس و ژامبون راه‌اندازی کرد و مدتی بعد اولین کارخانه سوسیس و کالباس در ایران فعال شد. به جز آرزومان، میکائیلیان از دیگر ارامنه مهاجر به ایران بود که در گیلان و تهران کارگاه تولید کالباس و سوسیس و ژامبون تاسیس کرد و عملا او وارث دومین کارخانه بزرگ و مجهز فراورده‌های گوشتی در ایران است.

    در حال حاضر، کارخانه‌های معتبر زیادی در کشور مشغول تولید فراورده‌های گوشتی هستند و برخی برندها علاوه بر تامین نیاز داخل، به کشورهای دیگر هم صادرات دارند. سخنگوی اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی در این باره می‌گوید: ما ۹۴ کارخانه فعال تولید فراورده‌های گوشتی در سطح کشور داریم که در بین آنها برندهای بسیار معتبری داریم که سال‌هاست در این حرفه فعالند و چون در تهیه محصولات خود با دقت و وسواس بسیار مواد درجه یک استفاده می‌کنند اقبال مردم از این برندها بیشتر است و به واسطه کیفیت ممتاز محصولاتشان، به کشورهای دیگر هم صادرات دارند.

    بر اساس آمارها، در سال ۱۴۰۲ در مجموع ۶۷۰۰ تن فرآورده های گوشتی و کنسرو گوشتی به ارزش ۲۲ میلیون دلار از کشور صادر شده است. همچنین در این سال ۱/۶ میلیارد دلار محصولات فرآوری‌شده، کنسروجات و غذای آماده و نیمه‌آماده صادر شده است.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: همشهری
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارسوسیسصنایع تبدیلی و تکمیلیفرآورده گوشتیقیمتقیمت کالباسکالباس
    پست قبلی

    تجارت آمریکا و ایران ۲ برابر شد

    پست بعدی

    محصولات ارگانیک را بهتر بشناسیم

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفته گذشته خبرنگار از بازار کالاهای اساسی نشان داد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها در مراجعه مشتریان اعلام می‌کنند...

    بیشتر بخوانید
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    محصولات ارگانیک را بهتر بشناسیم

    محصولات ارگانیک را بهتر بشناسیم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نبود کشتارگاه صنعتی دام، یک معضل در استان مرکزی

    ۶۰ ناظر شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور هرمزگان حضور دارند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    نتایج یک مطالعه نشان داد؛ کاهش صید غیر مجاز با آگاهی‌بخشی به صیادان

    پیش‌بینی افزایش صید تون ماهیان تا حدود ۳۲۰ هزار تن تا سال ۱۴۰۵

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    پایان ضرب‌الاجل پرداخت مطالبات گندمکاران

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.