دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    از سلسله به قلب روسیه با صادرات ماهی

    معصومه فرج الهی یکی از بانوانی است که ثابت کرد می توان در شهری کوچک و با امکانات اندک اما اراده‌ای قوی شاهراهی به سوی صادرات به بازارهای جهانی ایجاد کرد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مرداد ۲۳, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبودی در عرضه ماهی نداریم؛ سودجویی دلالان در سایه غفلت دستگاه‌های مسئول

    معصومه از آن بانوانی است که با وجود بودن در عنفوان جوانی و شور و حال خاص این دوره، چشم انداز آینده خود را با رقابت در بازار و افکاری بزرگ پیوند زده، فکرش جوان است و ایده هایش نو، در بازار به دنبال رقابت و بهتر بودن است.

    به گفته خودش می خواهد با تلاش و کوشش در عرصه تجارت نشان دهد که بانوان در هر کاری می توانند ورود کنند و با وجود برخی محدودیت های موجود، بهترین باشند.

    می گوید پدرش ۲۵ سال است در بخش شیلات بهترین منطقه الشتر، دهستان خوش آب و هوای “هنام” به کار پرورش و تکثیر ماهی قزل آلا مشغول است، مزرعه هایشان از بهترین مزارع پرورش ماهی شهرستان سلسله هستند و سالانه بهترین ماهی های قزل آلای پرواری را روانه بازارهای فروش می کنند، او هم سال ۹۸ کارخانه تولید، فرآوری و بسته بندی ماهی دودی با سرمایه گذاری سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان را در شهرستان افتتاح و زمینه اشتغال بیش از ۲۰ نفر را فراهم کرد.

    معصومه می گوید یکی از مشکلاتی که اکثر پرورش دهندگان ماهی با آن مواجه هستند نبود بازار برای فروش محصولات تولیدی در فصولی از سال است که باعث وارد شدن ضرر و زیان به مزارع پرورش ماهی می شود، در چنین مواقعی خرید محصولات تولیدی این مزارع و صادرات آنها می تواند هم جلوی ضرر به مالکان مزارع را بگیرد و هم باعث رونق صادرات شود.

    وی که با صادرات ماهی پخته به کشورهای امارات، مالزی و روسیه راهی نو در صنعت صادرات شهری کوچک همچون سلسله باز نموده، معتقد است صادرات ماهی پخته روش جدیدی است که می تواند باعث تقاضاهای بیشتری شود و محصولات تولیدی آبزی پروران را نیز با بازار خریدی پایدار تضمین کند.

    این بانوی جوان در مورد فرآیند فرآوری ماهی پخته (دودی) چنین می افزاید: امــروزه روش‌های متنوعی جهت حفظ، نگهداری و افزودن زمان ماندگاری فرآورده‌های آبزیان مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از این روش‌ها که از قدیمی‌ترین روش‌های فرآوری محسوب می شود دودی کردن است، که نه‌تنها یک روش برای حفظ و نگهداری ماهی بلکه روش بهبود طعم، مزه و رنگ است، در فرآیند دودی کردن به ‌منظور نگهداری بالاتر و طولانی تر، میزان آب میان بافتی ماهی کاهش یافته و باکتری‌های گوشت ماهی از بین می روند.

    وی اینگونه ادامه می دهد: ماهی قزل‌آلا با توجه به‌طرفداران بسیاری که دارد و با توجه به خاصیت بسیار آن ‌یکی از مناسب‌ترین ماهی ها برای عمل دود دهی است، دود دهی خوش‌خوراکی این ماهی را ۲ برابر می‌کند، طبق مطالعات انجام‌شده میزان پروتئین این ماهی به تبع کاهش آب افزایش می یابد و به حدود ۲۲ درصد در ۱۰۰ گرم گوشت می‌رسد، میزان چربی ماهی هم پس از دودی کردن افزایش‌یافته و امگا۳ آن نیز حفظ‌ می­ شود.

    خانم فرج الهی می گوید: در فرآیند فرآوری ماهی پخته (دودی)، ماهی‌ها درون سینی‌های مخصوص در اتاقک‌های دود قرار داده می‌شوندکه محصول نهایی، تا ۳۰ % کاهش رطوبت دارد و ماندگاری آن بسیار بیشتر از ماهی معمولی است.

    این بانوی تولید کننده می گوید کشورهای طرف قرارداد از جمله روسیه به تازگی درخواست ارسال ماهی خام را نیز داشته اند اما، در مجاورت کارخانه آنان یک واحد مرغداری فعال وجود دارد که شاکی و مانع احداث سوله ای جدید جهت بسته بندی و قطعه بندی ماهی خام شده است به همین دلیل هم دامپزشکی استان کد “آی آر سی ” را برای آنان فعال نکرده است و آنها مجبور هستند برای اینکه این فرصت از دست نرود ماهی خام را به استان های همجوار جهت بسته بندی ارسال کنند که هزینه بر است.

    وی درخصوص کد “آی آر سی” اینگونه توضیح داد: تخصیص کد IRC (Iran Registration Code) با ثبت حداقل اطلاعات مربوط به کالا به منظور اجرای فرآیند ترخیص اقلام و فرآورده های سلامت محور از پنجره واحد فرامرزی گمرک بوده و تمامی شرکت ها مکلف هستند نسبت به تکمیل اطلاعات درخواست شده اقدام کنند.

    این تولیدکننده جوان با بیان اینکه هر شرکتی می بایست برای تمامی اندازه یا مدل های یک کالا کد آی آر سی جداگانه ای دریافت نماید، بیان کرد: برای صادرات ماهی خام که اکنون کشور روسیه متقاضی آن است باید کد آی آر سی جداگانه دریافت کنیم که شاکی خصوصی واقع در همسایگی طرح قرار مانع اجرای آن شده است.

    وی ادامه می دهد: با برگزاری جلسات مکرر، کاشت درخت در حریم کارخانه و رعایت فاصله مناسب توانسته ایم موافقت مالک واحد مرغداری را جلب نماییم اما هنوز دامپزشکی همکاری های لازم را با ما نداشته است.

    فرج الهی بیان کرد: در صورتی که دامپزشکی لرستان با صدور کد آی آر سی موافقت کند می توانیم با ایجاد سوله ای جدید در مجاورت کارخانه، با بسته بندی و قطعه بندی ماهی خام، هم توسعه صادرات شهرستان کوچک سلسله و شناسایی آن به بازارهای جهانی را رونق ببخشیم و هم بازاری مطمئن برای خرید تولیدات مزارع پرورش ماهی شهرستان داشته باشیم.

    وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانه در حال حاضر ۷۵۰ تن در سال است که قابلیت افزایش تا یکهزار تن را نیز دارد، عنوان کرد: اکنون بیش از ۱۰ نفر در کارخانه فرآوری ماهی پخته مشغول فعالیت هستند که با ایجاد سوله صادرات ماهی خام و توسعه صادرات می توانیم افراد بیشتری را بکار بگیریم.

    رییس شبکه دامپزشکی شهرستان سلسله در این باره گفت: کارخانه فرآوری ماهی پخته به مدیریت معصومه فرج الهی جهت ایجاد سوله جدید برای قطعه بندی و بسته بندی ماهی خام با مشکل پروانه بهداشتی و رعایت حریم با واحد مجاور مواجه بود که با بازدید کارشناسان و رفع مشکلات مربوطه توانستیم اطلاعات مورد نیاز و مخصوص را جهت صدور پروانه تکمیل و به استان ارسال کنیم.

    کیومرث نورمحمدی افزود: مالک کارخانه باید مراحل لازم صدور پروانه را در دامپزشکی استان طی کند تا در کمترین زمان ممکن بتواند سوله قطعه بندی و بسته بندی ماهی خام را نیز راه اندازی نماید.

    وی ادامه داد: شبکه دامپزشکی استان و شهرستان از توسعه طرح های تولیدی در حیطه قانونی حمایت کرده و در حد و حدود اختیارات خود مشکلات پیش پای تولیدکنندگان را رفع خواهند کرد.

    شهرستان سلسله با دارا بودن بیش از ۴۹ مزرعه فعال پرورش ماهی، تولید سالانه بیش از پنج هزار تن ماهی سردآبی(قزل آلا) و تولید و تکثیر بیش از ۵۷ میلیون قطعه بچه ماهی در سال، رتبه اول لرستان را در تولید و تکثیر به خود اختصاص داده است و با توجه به آب و هوای مناسب، این شهرستان ظرفیت توسعه طرح های پرورش ماهی را دارد که وجود کارخانجات فرآوری و بسته بندی در کنار این طرح ها می تواند گامی مهم در توسعه صادرات شیلات این شهرستان کوچک و خوش آب و هوا داشته باشد.

    سرویس خبری : دام ، طیور و آبزیان

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: آبزیانصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    تلف شدن جوجه ها در سایه عدم اختصاص دان

    پست بعدی

    ۹ ماده غذایی به پیشگیری از سفیدی مو‌ها کمک می‌کند

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت
    اخبار دام طیور و آبزیان

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    حمزه رستم‌پور در نشست شورای معاونان سازمان شیلات ایران درباره اینکه نقش کلیدی فرهنگ مصرف آبزیان در شرایط بحرانی مورد...

    بیشتر بخوانید
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تاثیر عمده فروشی در افزایش امنیت غذایی/کرونا نابرابری در دسترسی به غذا را بیشتر کرد

    ۹ ماده غذایی به پیشگیری از سفیدی مو‌ها کمک می‌کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    اجرای ۳۱ طرح تحقیقاتی با هدف افزایش تولید «گل محمدی» در کشور

    ساخت دستگاه مکانیزه برداشت گل محمدی در کشور

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.