شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار مجلس و دولت

    احیای دوره‌های دانشگاهی در وزارت جهاد کشاورزی

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: دوره‌های آموزشی علمی و کاربردی تا پایان امسال یا اوایل سال آینده، در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی احیا یا مجددا راه‌اندازی می‌شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۲۰, ۱۴۰۱
    در اخبار مجلس و دولت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    احیای دوره‌های دانشگاهی در وزارت جهاد کشاورزی

    سید مجتبی خیام‌‎نکویی، چهارشنبه شب ۱۹ مرداد در نشست شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان خراسان جنوبی اظهار کرد: دوره‌های علمی و کاربردی در برهه‌ای متوقف شد اما برای تربیت کشاورزان آینده معتقدیم باید دانش‌آموز هنرستان را تمام کرده و بعد از اخذ کاردانی، وارد مجموعه مزرعه، دامپروری و دامداری شود.

    وی با بیان اینکه خراسان جنوبی به لحاظ استعداد، یکی از استان‌های کم‌نظیر کشور است، اظهار داشت: موتور محرک هرگونه تحول و دستیابی به هر نوآوری و فناوری، داشتن افراد نوآور، خلاق، فرهیخته و خبره است؛ باید مقداری به نیروی انسانی میدان داده و از همه سلایق استفاده کنیم تا بتوانند منشا اثر باشند.

    وی با اشاره به بخشی از انتظارات سازمان از  مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی خراسان جنوبی، تصریح کرد: ماموریتی برای مراکز استانی تعریف کرده‌ایم که ۷۰ تا ۸۰ درصد از ظرفیت مرکز آموزش و تحقیقات در راستای اولویت‌های مورد اجماع بخش کشاورزی استان باشد.

    خیام‌‎نکویی ادامه داد: یکسری وظایف حاکمیتی مانند حفظ ذخایر ژنتیکی داریم که قانون برای ما تعریف کرده است، لذا اگر اتفاقی در بخش کشاورزی رخ می‌دهد به دلیل اجرای این وظایف است.

    وی آینده‌پژوهی را از دیگر انتظارات دانست و گفت: مسئولان اجرایی عموما درگیر کارهای روزمره هستند، ما در مجموعه مرکز تحقیقات باید افق کار را برای این مسئولان تعیین کنیم.

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین رسالت‌های ما این است که به عنوان بازوی رئیس سازمان، آینده‌پژوهی، رصد و پایش داشته باشیم؛ در شرایطی که کشور با کمبود اعتبار مواجه است با کمبود اعتباری مواجه نیستیم اما هنر، درست استفاده کردن از اعتبارات موجود است که باید بر اساس اولویت‌ها توزیع و مصرف شود.

    خیام‌نکویی بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آنطور که باید به بخش کشاورزی اهمیت نداده‌ایم اما اکنون با شرایط مواد غذایی، باید جبران و این بخش را تقویت کنیم.

    وی بیان کرد: انتظار داریم تعداد شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در حوزه سه محصول استراتژیک استان و با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات و آموزش استان به معنای واقعی حداقل چند برابر افزایش یابد.

    خیام نکویی تصریح کرد: محدودیت‌های شرایط اقلیم، کمبود آب و سایر مسائل ساده نیست که از کنار آن بی تفاوت رد شویم، لذا باید مسائل اولویت‌دار استان مورد توجه واقع شود و کشاورزی باید مساله اول استان باشد.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه یکی از مهمترین رسالت‌های ما بانک‌های ژن است، گفت: از نمایندگان مجلس درخواست کرده‌ایم یک نسخه بانک ژن پشتیبان در کشور تعریف کنیم که قرار شد در کمیسیون کشاورزی تمهیداتی اندیشیده شود.

    وی با اشاره به وجود ۸۰۰ گونه گیاهی در خراسان جنوبی، افزود: گیاهان دارویی یکی از ظرفیت‌های این استان است اما اکنون مجوز ایجاد بانک ژن به استان‌ها نمی‌دهیم؛ خراسان جنوبی در سه محصول زرشک، عناب و زعفران برجستگی و ظرفیت دارد که این محصولات باید به شکل ویژه مورد توجه واقع شود.

    خیام‌نکویی تصریح کرد: برای کشور ما زیبنده نیست که بیش از ۹۵ درصد زعفران دنیا را تولید کنیم اما از ۱۸ تا ۲۰ میلیارد دلار گردش مالی این محصول، تنها ۵۰۰ میلیون دلار سهم استان باشد این یعنی محصول خام‌فروشی می‌شود.

    وی گفت: شتر، به دلایل متعددی دام قرن آینده است، و می‌توان از فراورده‌های این محصول در حوزه‌های مختلف استفاده کرد، که از این مهم حمایت می‌کنیم و باید این موضوع اول استان شما باشد.

    خیام‌نکویی خواستار فعال کردن هنرستان‌های شبانه‌روزی کشاورزی شد و افزود: راه‌اندازی این هنرستان‌ها به منظور تربیت فرزندان آینده با آموزش و پرورش استان پیگیری شود.

    وی با بیان اینکه از آزمایشگاه کشت بافت در استان حمایت می‌کنیم، اظهار کرد: توسعه گیاهان علوفه‌ای کم‌آب‌بر و مقاوم به شوری نیز باید در استان خراسان جنوبی مورد توجه واقع شود.

    معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی همچنین از دو طرح پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی قائنات‌ و ایستگاه بز کرکی سربیشه در خراسان جنوبیب ازدید کرد.

    خیام نکویی در بازدید از این دو طرح گفت: خراسان جنوبی یکی از مراکز عمده تولید زعفران در کشور است که با کیفیت بالایی مشغول تولید زعفران و زرشک و عناب است.

    مهدی جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز بر اجرای مصوبه مرکز توسعه زرشک و عناب برای استان از سوی وزرات جهاد کشاورزی و دولت تأکید کرد و افزود: این موضوع باید در اولویت باشد.

    جعفری با اشاره به اینکه ایستگاه بز کرکی با هدف اصلاح نژاد دام شهرستان سربیشه در سال ۱۳۷۸ راه‌اندازی شده، گفت: هدف کلی این طرح ترویج و حفظ ژنتیکی بز کرکی منطقه، رشد کمی و کیفی تولیدات کرک، تولید مواد اولیه صنایع و کارخانجات است.

    وی یادآور شد: مراکز و ایستگاه‌های اصلاح نژاد به عنوان هسته‌های بارز ژنتیکی باعث ایجاد بانک ژن و حفظ نژاد دام است.

    سرویس خبری: مجلس و دولت

     

     

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: جهاد کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییکشاورزی
    پست قبلی

    لبنان محموله ذرت اوکراین را باز نکرده پس فرستاد

    پست بعدی

    خسارت ۲میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریالی سیل به مزارع پرورش ماهی ایذه

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد
    اخبار مجلس و دولت

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    در نشست صدوسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مشکلات و پیشنهادهای واردات انواع نهاده‌های دام‌وطیور در شرایط جنگی بررسی...

    بیشتر بخوانید
    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حمایت از مزارع پرورشی با آبزی پروری قراردادی

    خسارت ۲میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریالی سیل به مزارع پرورش ماهی ایذه

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    جهش ۱۲ برابری تولید با توسعه گلخانه‌ها

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ارتقای کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه‌های نانویی ایرانی

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    فواید یک میوه تابستانی؛ از بهبود بینایی تا کاهش التهاب

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.