جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    آیا سلامت غذایی فدای افزایش تولید می‌شود؟ 

    رئیس سازمان نظام دامپزشکی گفت: سلامت غذایی در کنار افزایش تولید مورد تاکید حاکمیت است از این رو در ماده ۳۴ برنامه هفتم توسعه دستورالعمل آن برای دو وزارتخانه جهاد و بهداشت مشخص شده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صادرات دام اجرایی نشد/درخواست برای افزایش قیمت شیر و گوشت

    امروز ۱۵ مهر و در هفته دامپزشکی، نشست خبری سازمان نظام دامپزشکی کشور در محل این سازمان برگزار شد. حامد زارعی، رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با بیان اینکه این سازمان در دهه ۷۰ بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی تأسیس شد، گفت: تشکیل این سازمان یک ضرورت بود که تحت نظارت رئیس جمهوری فعالیت دارد.

    وی به صدور مجوزها اشاره کرد و افزود: در دو سال اخیر حدود ۹۰ هزار پروانه اماکن بهداشتی از سوی سازمان صادر شده که رشد ۴۰ درصدی را نشان می‌دهد.

    زارعی با اشاره به آمار مجوزها در ۴ ماهه نخست سال، ادامه داد: در حوزه دام ۶ هزار و ۳۰۲ پروانه بهداشتی، در حوزه طیور ۵ هزار و ۴۵۲ پروانه بهداشتی و در حوزه آبزیان ۱۴۵۴ پروانه بهداشتی صادر شده است.

    وی یادآور شد: البته این آمار فقط مربوط به صدور مجوزهای جدید نبوده و تمدید و توسعه ظرفیت را هم شامل می‌شود.

    زارعی در خصوص مجوزها ادامه داد: با توجه به تاکید بر افزایش تولید گوشت در کشور، تقاضا برای میدان دام بیشتر شده و در ۴ ماهه امسال ۲۸ مجوز برای میدان دام و ۴۹ مجوز مربوط به مرکز جمع‌آوری شیر، صادر گردیده است.

    رئیس سازمان نظام دامپزشکی در ادامه سخنان خود به ارائه گزارشی از آمار صدور مجوزها در دو سال اخیر پرداخت و گفت: در حوزه دام ۳۷ هزار و ۴۹۶ مجوز، طیور ۳۷ هزار و ۳۸۶ مجوز و آبزیان ۹ هزار و ۲۹۵ مجوز پروانه بهداشتی صادر شد که باید ۵۱ هزار و ۹۹۸ گواهی بهداشتی برای دامداری‌های روستایی و عشایری را هم به آن افزود.

    سامانه سپاری خدمات

    زارعی در بخش دیگری از سخنان خود به سامانه سپاری تمام خدمات این سازمان به متقاضیان خود اشاره کرد و گفت: خدمات دهی سازمان نظام دامپزشکی به شکل غیر حضوری و از طریق سامانه جامع نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی (ساندا) انجام می‌شود. این سامانه به درگاه ملی صدور مجوزها متصل بوده و خدمات کشوری است. به عنوان مثال، یکی از خدمات قابل ارائه این سازمان، دادن شماره نظام پزشکی به فارغ‌التحصیلان دامپزشکی بوده که این امر در واقع اعتباری است برای ایجاد مطب، اشتغال‌زایی، درست کردن مهر طبابت و… که مراجعه کنندگان با اطمینان خاطر از خدمات درمانی و بهداشتی مراکز بهداشتی دامپزشکی استفاده کنند.

    وی با بیان اینکه سالانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دامپزشک از دانشگاه‌های کشور فارغ‌التحصیل می‌شوند، اضافه کرد: این سازمان دارای ۴۵ هزار عضو شامل تکنسین، کارشناس، دکتر عمومی دامپزشک و دکتر تخصصی دامپزشکی است.

    تکمیل زیرساخت‌های دامی

    زارعی در ادامه این نشست خبری به مناسبت هفته دامپزشکی یادآور شد: سخت گیری‌های گذشته و اعمال سلیقه‌ای که برای صدور مجوز صورت می‌گرفت، شکسته شده و این امر به افزایش تولید و سبد محصولات دامی کمک می‌کند.

    رئیس سازمان نظام دامپزشکی با بیان اینکه بخشی از این مجوزها در راستای تکمیل و به سازی زیرساخت‌ها است، اظهار کرد: طی یک دهه گذشته، کشتار دام‌های مولد در کشور روند فزونی داشت؛ زمان نیاز است تا زیرساخت‌ها برای تولید گوشت قرمز بازسازی شود. از این رو بخشی از این مجوزها مربوط به این حوزه بوده و در چند سال آینده عملکرد آن در بازار قابل مشاهده خواهد بود.

    وی اضافه کرد: البته بالغ بر ۱۲ تا ۱۳ هزار پروانه بهداشتی صادر شده طی دو دهه گذشته در کشور وجود دارد که هنوز به بهره برداری نرسیده است. این معضلی برای توسعه حوزه دام و طیور بوده که موضوع در حال رسیدگی است.

    به گفته رئیس سازمان نظام دامپزشکی، سیاست وزارت جهاد کشاورزی تعیین تکلیف تمام این پروانه‌های بهداشتی است که باید در اسرع وقت انجام شود.

    تاکید بر سلامت غذا در کنار افزایش تولید

    زارعی ادامه داد: سلامت غذایی در کنار افزایش تولید مورد تاکید حاکمیت است از این رو در ماده ۳۴ برنامه ۵ ساله هفتم توسعه آمده است «به منظور افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی و جلوگیری از تعارض منافع، وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی مجازند برای کارآمد سازی نظارت بهداشتی و فنی دولت بر کارخانه‌ها و کارگاه‌های تهیه مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی موضوع قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب ۱۳۴۶/۰۴/۲۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی و قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب ۱۳۳۴/۰۳/۲۹ با اصلاحات و الحاقات بعدی و کشتارگاه‌ها و کارخانه‌های تولید و تهیه فرآورده‌های خام دامی موضوع قانون سازمان دامپزشکی کشور مصوب ۱۳۵۰/۰۳/۲۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی و قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید مصوب ۱۳۸۷/۱۱/۲۴، نسبت به صدور مجوز تأسیس کانون‌های مسئولان فنی و بهداشتی با رعایت قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار اقدام نمایند.

    آئین‌نامه اجرایی این ماده ظرف سه ماه از لازم‌الاجرا شدن این قانون به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های مذکور و با همکاری وزارت دادگستری و معاونت حقوقی ریاست جمهوری تهیه می‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.»

    وی افزود: این امر نشان از اهمیت ارتقا کیفیت و تضمین سلامت تولیدات در کنار تأمین امنیت غذایی از سوی مدیران بالادستی دارد.

    کجا هزینه شود، بهتر است؟

    رامین سلامتی، رئیس شورای دامپزشکی استان تهران هم در این خصوص افزود: یکی از چالش‌های موجود در حوزه سلامت تولیدات دامی این است که سازمان و نهادهای این بخش زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی است که بر افزایش تولید تاکید دارد؛ در حالی که در کشورهای دنیا این مجموعه زیر نظر وزارت بهداشت مدیریت می‌شود.

    وی گفت: این امر تضاد منافع ایجاد کرده و هدف نخست وزارت جهاد کشاورزی ارتقا کمی مواد غذایی است در حالی که سلامت تولیدات از اهمیت بسیار در حفظ سلامت جامعه، کاهش هزینه کرد وزارت بهداشت و نیز رونق صادرات، برخوردار است.

    سرویس خبری:دام طیور و آبزیان

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: افزایش تولیدامنیت غذاییدامدامپزشکیسلامت غذاییوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور را عشایر تولید می‌کنند

    پست بعدی

    قهوه و نوشابه ریسک سکته مغزی را افزایش می‌دهد، اما چای خطر را کاهش میدهد!

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    قهوه و نوشابه ریسک سکته مغزی را افزایش می‌دهد، اما چای خطر را کاهش میدهد!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    بازار هیچ کمبودی ندارد و تولید به قوت خود ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.