جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    آلودگی‌های زیادی به شکل نقطه‌ای در حوزه کشت داریم

    یک مسئول صنفی گفت: به شکل نقطه‌ای آلودگی‌های زیادی در حوزه کشت داریم؛ مثلا یک پیازکار در یک منطقه برای یک هکتار مزرعه یک تن اوره مصرف می‌کند. این موضوع در حوزه کشت سیب‌زمینی هم صادق است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۱۶, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    آلودگی‌های زیادی به شکل نقطه‌ای در حوزه کشت داریم

    کشورهای زیادی طی سال‌های اخیر در بخش سلامت از تولید تا مصرف، استفاده از آفت‌کش‌ها و کودهای شیمیایی را به تدریج کاهش داده و عنوان می‌شود اتحادیه اروپا از امسال، ۲۰۲۵ میلادی دیگر محصولاتی که از کود شیمیایی استفاده کنند را کاهش داده و وارد نمی‌کند. در این راستا حتی گفته می‌شود برخی کشورها به سوی کودهایی رفته‌اند که قابل خوردن هستند.

    حذف آفت کش‌ها و کودهای شیمیایی در کشور بی سابقه نیست و کشور محصولاتی مانند را به برخی کشورها از جمله دانمارک صادر می‌کند که به معنای واقعی ارگانیک بوده و از هیچ مواد شیمیایی در تولید آنها استفاده نشده است. این تغییر رویکرد در ادامه بر حجم صادرات کشور تأثیر گذاشته و ممکن است روند کاهشی داشته باشد.

    محمدحسین محمدی، رئیس هیئت‌مدیره انجمن فرآورده‌های آلی و زیستی کشور در خصوص تولید محصولات عالی و دوستدار طبیعت به خبرنگار مهر گفت: کشور توان تأمین کل زیست‌مهارگرها از نظر سموم شیمیایی- بیولوژیک، بهبوددهندگان رشد مثل آمینه‌اسیدها، به‌سازهای خاک مثل هیومیک اسید و کمپوست‌ها و کودهای بیولوژیک تأمین کننده فسفر، پتاس و ازته را دارد.

    وی افزود: ظرفیت تولید کشور بسیار بالاتر از نیاز داخل بوده و حتی می‌توانیم نیازمندی بازارهای خاورمیانه را نیز تأمین کنیم.

    وی ادامه داد: متأسفانه به دلیل عدم استقبال دولت و عدم ترویج در این بخش، این صنعت در داخل مغفول مانده و از توانمندی‌های خود بهره برداری نکرده‌ایم.

    محمدی با بیان این که تولیدکنندگان داخلی با ۱۰ تا ۲۰ درصد ظرفیت فعالیت دارند، اظهار کرد: بخش ترویج کشاورزی همت نکرده این که تولید محصول کاملاً سالم در کشور محقق شود.

    به گفته این مسئول صنفی، تغذیه نه شیمیایی است و نه زیستی بلکه تغذیه، تلفیقی است؛ به این معنی که مواد شیمیایی، مواد بیولوژیکی و مواد آلی را به عنوان عامل حاصلخیزی باید توی ترکیبات کمک کننده‌های رشد داشته باشیم. در برآوردهای کودی مؤسسه تحقیقات آب و خاک، هر ساله این موضوع برآورد می‌شود ولی وزارت جهاد کشاورزی هیچ تمهیداتی برای مصرف آن تدبیر نمی‌کند.

    کشورهای فعال در حوزه تولید ارگانیک

    در حال حاضر بخشی از آلودگی هوا مربوط به بخش کشاورزی به دلیل ریزگردها و فرسایش خاک است. بخشی از موضوع فرسایش خاک به موضوع کودهای شیمیایی بر می‌گردد.

    تولید مواد آلی زیستی چقدر به کاهش این آلودگی کمک کند؟ محمدی در این خصوص توضیح داد: به طور قطع بسیار کمک کننده است اما نیاز به فرهنگ‌سازی و نظارت بر حسن اجرا دارد. در حال حاضر هیچ نظارتی روی بحث مصرف مواد شیمیایی و سموم کشاورزی وجود ندارد.

    وی افزود: حوزه کشاورزی روی مصرف نظارت و تمرکزی ندارد این در حالی است که حتی برخی کشورهای عربی در کنار کشورهای اروپایی به سوی تولید مواد آلی زیستی برای تولیدات کشاورزی خود حرکت کرده‌اند.

    وی یادآور شد: کارشناسان بخش کشاورزی در برخی کشورهای عربی در گلخانه‌ها و اراضی کشاورزی حضور میدانی دارند تا کشاورزان از محصولات مراقبتی کشت اعم از سموم و کودها را درست استفاده کنند.

    رئیس هیئت‌مدیره انجمن فرآورده‌های آلی و زیستی کشور با اشاره به ترکیه بزرگترین صادرکننده محصولات کشاورزی به روسیه، اظهار کرد: این کشور همسایه هم در کشت محصولات از مواد آلی زیستی استفاده می‌کند از این رو بازار صادراتی بزرگی در اختیار دارد.

    این مسئول صنفی با بیان این که برخی از مناطق کشاورزی کشور تولید بر اساس محصولات مراقبتی سالم ندارند، تصریح کرد: به عنوان مثال، یک پیازکار در یک منطقه برای یک هکتار مزرعه یک تن اوره مصرف می‌کند. این موضوع در حوزه کشت سیب زمینی هم وجود دارد. در واقع به شکل نقطه‌ای آلودگی‌های زیادی در حوزه کشت داریم.

    وی اضافه کرد: بعضی کشاورزان هم این روزها به دلیل گرانی نهاده کشاورزی دیگر قادر به ادامه کشاورزی نیستند؛ یا هر چیزی را در هر زمانی مصرف می‌کنند.

    سهم تولید مواد آلی از صادرات

    محمدی درباره تفاوت قیمت مواد شیمیایی مراقبت کننده کشت و مواد آلی و زیستی، گفت: در تمام دنیا محصولات ارگانیک کالاهایی گران محسوب می‌شوند؛ البته در ایران کشاورز ما می‌تواند آنها را با حداقل قیمت تهیه کند. در واقع توان تولید داخلی بالا است که می‌توان این محصولات را با حداقل قیمت خریداری کرد.

    وی تاکید کرد: مصرف این محصولات سلامتی را به جامعه برمی‌گرداند.

    این مسئول صنفی درباره سهم بازار صادراتی این محصولات دوستدار طبیعت، گفت: صادرات آنها بسیار محدود بوده زیرا برخی تازه مجوز دریافت کرده‌اند. در بخش مواد آلی هیچ مجوز صادراتی صادر نشده و برای محصولات ترکیبی بسیاری از واحدهای تولیدی بازاریابی کردند اما متأسفانه سیاست‌های اشتباه وزارتخانه و قطع و وصل شدن صادرات سبب شده تا بازارها محدود شود.

    محمدی گفت: نیاز به تلاش دوباره دارد که موانع موجود، انرژی برای تولیدکنندگان نگذاشته است.
    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:خبرگزاری مهر

    برچسب ها: صادراتفرسایش خاککشاورزی
    پست قبلی

    امسال واردات چای و برنج نسبت به سال‌های قبل کاهش یافته است

    پست بعدی

    ظرفیت تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا نوری قزلجه که شب گذشته در راس هیاتی وارد استان اردبیل شده است، از واحدهای مختلف مجتمع ملی کشت...

    بیشتر بخوانید
    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ظرفیت تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

    قیمت تمام‌شده غذا در ایران بالاست

    اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۴
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    ۲۳ کانتینر صادراتی محصول دامی در آتش سوزی بندر شهید رجایی از بین رفت

    ۲۳ کانتینر صادراتی محصول دامی در آتش سوزی بندر شهید رجایی از بین رفت

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان امور عشایر ایران منصوب شد

    رئیس سازمان امور عشایر ایران منصوب شد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده میوه و صیفی‌جات+ جدول

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.