جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    یک راز مگو درباره مواد غذایی تلخ!

    اگر می‌خواهید مواد تلخ بیش تری را در رژیم غذایی خود بگنجانید بهتر است این کار را مرحله به مرحله انجام دهید. یک نکته آن است که ترکیبات تلخ و شیرین را با یکدیگر ترکیب کنید.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۲۸, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک راز مگو درباره مواد غذایی تلخ!

    به نقل از فرارو به نقل از روزنامه صباح ترکیه، کاسنی، گریپ فروت و کلم بروکسل یک ویژگی مشترک دارند: همه آن‌ها حاوی ترکیباتی هستند که گیرنده‌های طعم تلخ را روی زبان فعال می‌کنند. اگرچه مواد غذایی تلخ ممکن است به دلیل طعم و مزه مورد علاقه همگان نباشند، اما توصیه می‌شود آن مواد را در رژیم غذایی تان بگنجانید، زیرا مغذی بوده و به سلامت کلی بدن کمک می‌کنند.

     

    چرا بسیاری از مردم غذاهای تلخ را دوست ندارند؟

    “کریستینا اسر” مدرس دانشگاه پیشگیری و مدیریت سلامت آلمان می‌گوید: “این چیزی است که ذاتی است و به ما کمک می‌کند تا ایمن بمانیم. طعم تلخ به ما این پیام را ارسال می‌کند می‌دهد که چیزی می‌تواند سمی باشد. بنابراین، بسیاری از گیاهان برای محافظت از خود در برابر شکارچیان مواد تلخ تولید می‌کنند”.

    با این وجود، شما می‌توانید به مواد تلخ عادت کنید. این موضوع توضیح می‌دهد که چرا ما به ندرت اولین جرعه قهوه خود را دوست داریم و چرا بسیاری از کودکان از کلم بروکسل نفرت دارند.

    چه چیزی مواد غذایی تلخ را بسیار سالم می‌کند؟

    سازمان کمک به دیابت آلمان در این باره اشاره می‌کند که مواد تلخ هضم را تقویت کرده و باعث تولید اسید معده شده و صفرا را بهبود می‌بخشند که خود باعث هضم آسان‌تر مواد غذایی چرب می‌شوند. مواد غذایی تلخ هم چنین احساس گرسنگی و میل به مواد شیرین را کاهش می‌دهند نه تنها برای افراد دیابتی یا افراد دچار اضافه وزن مزیتی خواهند داشت بلکه دارای اثر ضد التهابی هستند و می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز کاهش دهند.

    اگر می‌خواهید مواد تلخ بیش تری را در رژیم غذایی خود بگنجانید بهتر است این کار را مرحله به مرحله انجام دهید. یک نکته آن است که ترکیبات تلخ و شیرین را با یکدیگر ترکیب کنید.

     

    آیا مواد تلخ می‌توانند مضر باشند؟

    در برخی موارد، بله. سازمان کمک به دیابت آلمان اشاره می‌کند که برای مثال، اگر کدو سبز، خیار یا کدو تنبل طعم تلخی دارد در مصرف احتیاط کنید. این سبزیجات و صیفی جات نباید طعم تلخی داشته باشند و اگر طعم تلخی دارند حاوی مواد ناخواسته و سمی هستند در این صورت نباید آن‌ها را بخورید.

    اگر گریپ فروت می‌خورید یا آب آن می‌نوشید باید به خاطر داشته باشید که می‌تواند اثر دارو را تضعیف یا تشدید کند. این امر برای مثال در مورد داروهای کاهش دهنده کلسترول یا داروهای بیماری‌های قلبی – عروقی صدق می‌کند.

     

    آیا مکمل‌های حاوی مواد تلخ یک گزینه هستند؟

    برخی از مکمل‌های غذایی بر پایه عصاره گیاهانی هستند که حاوی مواد تلخ می‌باشند. برای مثال، شما می‌توانید کپسول‌هایی با عصاره کنگر تهیه کنید. “آسترید تومبک” متخصص تغذیه استفاده از سبزیجات تازه را به جای قطره، کپسول یا قرص توصیه می‌کند. او می‌گوید:”سبزیجات تازه به دلیل مواد سالمی که به طور طبیعی در خود دارند ارزان تر، خوشمزه‌تر و بهتر هستند”.

    نکته دیگری که باید در نظر داشت آن است که در مورد مکمل‌های غذایی مصرف بیش از حد ممکن است رخ دهد. اگر به جای آن مواد تلخ طبیعی سبزیجات، گیاهان و سالاد را بخورید این اتفاق رخ نمی‌دهد و به دلیل طعم تلخی که گاهی اوقات خیلی زیاد می‌شود از زیاده روی در مصرف آن محصولات خودداری می‌کنیم.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامتغذای تلخ
    پست قبلی

    غذاهای تند چه فایده‌ها و ضررهایی دارند؟

    پست بعدی

    تامین نیاز بازار با جوجه ریزی ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه/ مرغداران خواستار افزایش نرخ مصوب شدند

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت جوجه یکروزه کماکان بیش از ۲ برابر نرخ مصوب

    تامین نیاز بازار با جوجه ریزی ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه/ مرغداران خواستار افزایش نرخ مصوب شدند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت چای بازهم افزایش یافت

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    خودکفایی ۹۰ درصدی برنج با ورود ارقام جدید

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    کشت برنج در ایلام ممنوع شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده میوه و صیفی‌جات+ جدول

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    راهکارهای برنامه هفتم برای مقابله با بحران کم‌آبی

    نجات گندمزارهای گرمسار از خشکسالی با رهاسازی آب سرریز سد نمرود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.