جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    گرمی بازار ماهیان دریایی با قیمت مناسب در مازندران

    بازار ماهی فروشان مازندران در روزهای نخست فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر به خاطر قیمت مناسب رونق گرفته و عرضه چشم‌گیر ماهی " کپور " در کنار " کفال " هم جلوه ویژه‌ای به آن داده است

    توسط صبا ژاله خاکی
    مهر ۲۱, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نتایج یک مطالعه نشان داد؛ کاهش صید غیر مجاز با آگاهی‌بخشی به صیادان

    ز چند بازار ماهی فروشی‌ شهرهای مازندران از جمله بابلسر و فریدونکنار حاکی از عرضه فراوان ماهی کپور دریایی است که هر قطعه آن در وزن های ۳۰۰ تا ۷۰۰ گرمی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان به فروش می رسد. قیمت هر قطعه ماهی کپور در این وزن ها سال گذشته در همین زمان ۱۴ تا ۲۵ هزار تومان بود.
    همچنین ماهی قیمت کپور با وزن یک کیلوگرم و بیشتر که سال گذشته حداکثر تا ۳۰ هزار تومان در بازار ماهی فروشان مازندران عرضه می شود ، اکنون ۳۵ هزار تومان است.
    قیمت هر قطعه کفال به عنوان یکی از گونه های پرطرفدار ماهیان دریای خزر که همزمان با آغاز فصل صید در سبد صیادان شمال کشور قرار می گیرد در وزن های ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرمی نیز ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان عرضه می شود. قیمت این وزن ماهی های کفال سال گذشته ۲۲ تا ۲۵ هزار تومان بود. همچنین قیمت همین گونه ماهی در وزن بیش از یک کیلو گرم که سال گذشته تا ۴۰ هزار تومان بود ، اکنون تا ۱۰۰هزار تومان به فروش می رسد.
    یکی از حجره داران در بازار ماهی فروشی فریدونکنار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا قیمت انواع ماهی دریایی را نسبت به سال گذشته و در مقایسه با افزایش چشمگیر دیگر محصولات پروتئینی مناسب توصیف کرد و گفت : کپور دریایی با وزن های ۴۰۰ گرمی که به وفور در بازار ماهی فروشان مشاهده می شود از ۱۴ هزار تومان سال گذشته با افزایش فقط هزار تومان اکنون به ۱۵هزار تومان رسیده است.
    محمد بخشی اضافه کرد : در سال های گذشته ماهی کپور دریایی با وزن بالای ۸۰۰ گرم و به مقدار کم در بازار ماهی فروشان استان برای عرضه وجود داشت ، اما در ۲ سال اخیر و بویژه امسال در نخستین هفته شروع صید در وزن های ۴۰۰ تا ۹۰۰ گرمی به وفور وجود دارد.
    این فعال بازار ماهی فروشان ، ماهی کپور دریایی را خوش خوراک و پر طرفدار دانست و بیان داشت : وجود کپور درکنار کفال ، سبب رونق بیشتر بازار ماهی فروشی شده است.
    بخشی قیمت ماهی کفال با وزن ۴۰۰ گرمی را ۵۰ هزار تومان و کفال های درشت یک کیلو گرم به بالا را ۱۰۰ هزار تومان اعلام و اضافه کرد : البته در حال حاضر ماهی کفال درشت به مراتب کمتر از سال های گذشته صید می شود.
    وی در باره وضعیت ماهی سفید هم توضیح داد : در این فصل سال ماهی سفید به صورت محدود در تور صیادان قرار می گیرد و در حال حاضر هم هر قطعه از این نوع ماهی با وزن ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرمی ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان خرید و فروش می شود که تقریبا برابر با قیمت سال گذشته است.
    این فروشنده ماهی در باره قیمت ماهیان پرورشی در مازندران نیز گفت : اگرچه با آغاز فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر قیمت انواع ماهی های پرورشی نیز تا حدودی کاهش می یابد ، اما از آن جایی که عمده ماهیان پرورشی استان به کشورهای همسایه با قیمت مناسب صادر می شود ، فصل صید ماهیان دریایی بر بازار ماهیان پرورشی تاکنون تاثیر محسوسی نداشته است.
    وی در عین حال با بیان این که قیمت ماهی سفید و کپور دریایی در مقایسه با ماهی پرورشی همانند قزل آلا بسیار مناسب است ، افزود : در واقع یکی از دلایل رونق بازار ماهیان دریایی نیز همین مقایسه قیمت پرورشی با دریایی توسط مشتریان است.
    بخشی توضیح داد : البته ماهی سفید در وزن های پائین به دلیل داشتن تیغ های ریز کمتر مورد توجه مصرف کنندگان قرار می گیرد ، در حالی که ماهی قزل آلا در هر وزنی بدون تیغ است و دیگر ماهیان پرورشی نظیر ماهی سفید ، کپور و آزاد همواره درشت و در وزن های بیش از یک کیلویی عرضه می شود.
    بخشی قیمت هر کیلو گرم ماهی قزل آلا را نیز ۴۵هزار تومان اعلام کرد.
    طبق آمار اتحادیه پرورش دهندگان ماهیان سردآبی مازندران ، ۲۴۰ واحد پرورش ماهیان سردآبی در کوهستان و جلگه استان فعال است که ظرفیت تولید هر واحد در یک دوره ۶ ماهه ۱۰ تا ۴۰ تن است.
    فصل صید ماهیان استخوانی در مازندران امسال با مصوبه سازمان شیلات امسال ابتدا ۱۵ مهر ماه در شرق استان شروع شد و از ۲۰ مهر هم صیادان مناطق مرکزی و غربی کار صید را شروع کردند.
    چهار هزار و ۲۰۰ صیاد در قالب ۵۴ شرکت صیادی پره در مازندران به کار صید ماهیان استخوانی در دریای خزر مشغول هستند و طبق آمار به طور میانگین هر یک از شرکت های تعاونی در شرایط مناسب امواج دریا تا سه مرحله تور کشی را انجام می دهند.
    صید ماهیان استخوانی دریای خزر در مازندران به روش پره انجام می شود. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا ( ۱۴ متری عمق دریا ) ریخته و پس از انباشته شدن از ماهی به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می‎شود ، شرایط مناسب آب و هوایی و مواج نبودن دریا یکی از مهم ترین عامل در پهن شدن تور در دریا است.
    کفال، سفید و کپور مهم ترین گونه های ماهیان استخوانی دریای خزر هستند. کفال بیشترین میزان صید ماهیگیران مازندرانی را در فصل پائیز و اوایل زمستان تشکیل می دهد و از ماه بهمن به بعد هم ماهی سفید در صدر صید قرار می گیرد.
    صید ماهیان استخوانی از دریای خزر تا نیمه فروردین سال آینده ادامه دارد.
    صیادان مازندران پارسال به خاطر شیوع کرونا در دو ماهه پایانی فصل صید کمتر از چهار هزار تن انواع ماهیان استخوانی از دریای خزر صید کردند در حالی که میزان صید آنها در سال ۹۷ بیشتر از هفت هزار تن بود.
    بر اساس آمارهای رسمی ، سالانه حدود ۱۰۰ هزار تن آنواع آبزیان در مازندران تولید می شود که بیش از نیمی از آن انواع ماهیان گرم آبی است

    سرویس های خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
    پست قبلی

    رویکرد اقتصاد مقاومتی بازار مرغ و تخم مرغ را نجات می‌دهد

    پست بعدی

    افزایش 57 درصدی تولید گوشت قرمز

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مهار نوسان قیمت دام از دامداری تا خرده فروشی با رونق خرید تضمینی

    افزایش 57 درصدی تولید گوشت قرمز

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

    ثبت‌سفارش قهوه، کاکائو، ماهی تن و ذرت فردا آغاز می‌شود

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    ایران در تولید دانه‌های روغنی ظرفیت خودکفایی دارد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.