چهارشنبه 10 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    گرمی بازار ماهیان دریایی با قیمت مناسب در مازندران

    بازار ماهی فروشان مازندران در روزهای نخست فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر به خاطر قیمت مناسب رونق گرفته و عرضه چشم‌گیر ماهی " کپور " در کنار " کفال " هم جلوه ویژه‌ای به آن داده است

    توسط صبا ژاله خاکی
    21 مهر 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    نتایج یک مطالعه نشان داد؛ کاهش صید غیر مجاز با آگاهی‌بخشی به صیادان
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    ز چند بازار ماهی فروشی‌ شهرهای مازندران از جمله بابلسر و فریدونکنار حاکی از عرضه فراوان ماهی کپور دریایی است که هر قطعه آن در وزن های ۳۰۰ تا ۷۰۰ گرمی بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان به فروش می رسد. قیمت هر قطعه ماهی کپور در این وزن ها سال گذشته در همین زمان ۱۴ تا ۲۵ هزار تومان بود.
    همچنین ماهی قیمت کپور با وزن یک کیلوگرم و بیشتر که سال گذشته حداکثر تا ۳۰ هزار تومان در بازار ماهی فروشان مازندران عرضه می شود ، اکنون ۳۵ هزار تومان است.
    قیمت هر قطعه کفال به عنوان یکی از گونه های پرطرفدار ماهیان دریای خزر که همزمان با آغاز فصل صید در سبد صیادان شمال کشور قرار می گیرد در وزن های ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرمی نیز ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان عرضه می شود. قیمت این وزن ماهی های کفال سال گذشته ۲۲ تا ۲۵ هزار تومان بود. همچنین قیمت همین گونه ماهی در وزن بیش از یک کیلو گرم که سال گذشته تا ۴۰ هزار تومان بود ، اکنون تا ۱۰۰هزار تومان به فروش می رسد.
    یکی از حجره داران در بازار ماهی فروشی فریدونکنار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا قیمت انواع ماهی دریایی را نسبت به سال گذشته و در مقایسه با افزایش چشمگیر دیگر محصولات پروتئینی مناسب توصیف کرد و گفت : کپور دریایی با وزن های ۴۰۰ گرمی که به وفور در بازار ماهی فروشان مشاهده می شود از ۱۴ هزار تومان سال گذشته با افزایش فقط هزار تومان اکنون به ۱۵هزار تومان رسیده است.
    محمد بخشی اضافه کرد : در سال های گذشته ماهی کپور دریایی با وزن بالای ۸۰۰ گرم و به مقدار کم در بازار ماهی فروشان استان برای عرضه وجود داشت ، اما در ۲ سال اخیر و بویژه امسال در نخستین هفته شروع صید در وزن های ۴۰۰ تا ۹۰۰ گرمی به وفور وجود دارد.
    این فعال بازار ماهی فروشان ، ماهی کپور دریایی را خوش خوراک و پر طرفدار دانست و بیان داشت : وجود کپور درکنار کفال ، سبب رونق بیشتر بازار ماهی فروشی شده است.
    بخشی قیمت ماهی کفال با وزن ۴۰۰ گرمی را ۵۰ هزار تومان و کفال های درشت یک کیلو گرم به بالا را ۱۰۰ هزار تومان اعلام و اضافه کرد : البته در حال حاضر ماهی کفال درشت به مراتب کمتر از سال های گذشته صید می شود.
    وی در باره وضعیت ماهی سفید هم توضیح داد : در این فصل سال ماهی سفید به صورت محدود در تور صیادان قرار می گیرد و در حال حاضر هم هر قطعه از این نوع ماهی با وزن ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرمی ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان خرید و فروش می شود که تقریبا برابر با قیمت سال گذشته است.
    این فروشنده ماهی در باره قیمت ماهیان پرورشی در مازندران نیز گفت : اگرچه با آغاز فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر قیمت انواع ماهی های پرورشی نیز تا حدودی کاهش می یابد ، اما از آن جایی که عمده ماهیان پرورشی استان به کشورهای همسایه با قیمت مناسب صادر می شود ، فصل صید ماهیان دریایی بر بازار ماهیان پرورشی تاکنون تاثیر محسوسی نداشته است.
    وی در عین حال با بیان این که قیمت ماهی سفید و کپور دریایی در مقایسه با ماهی پرورشی همانند قزل آلا بسیار مناسب است ، افزود : در واقع یکی از دلایل رونق بازار ماهیان دریایی نیز همین مقایسه قیمت پرورشی با دریایی توسط مشتریان است.
    بخشی توضیح داد : البته ماهی سفید در وزن های پائین به دلیل داشتن تیغ های ریز کمتر مورد توجه مصرف کنندگان قرار می گیرد ، در حالی که ماهی قزل آلا در هر وزنی بدون تیغ است و دیگر ماهیان پرورشی نظیر ماهی سفید ، کپور و آزاد همواره درشت و در وزن های بیش از یک کیلویی عرضه می شود.
    بخشی قیمت هر کیلو گرم ماهی قزل آلا را نیز ۴۵هزار تومان اعلام کرد.
    طبق آمار اتحادیه پرورش دهندگان ماهیان سردآبی مازندران ، ۲۴۰ واحد پرورش ماهیان سردآبی در کوهستان و جلگه استان فعال است که ظرفیت تولید هر واحد در یک دوره ۶ ماهه ۱۰ تا ۴۰ تن است.
    فصل صید ماهیان استخوانی در مازندران امسال با مصوبه سازمان شیلات امسال ابتدا ۱۵ مهر ماه در شرق استان شروع شد و از ۲۰ مهر هم صیادان مناطق مرکزی و غربی کار صید را شروع کردند.
    چهار هزار و ۲۰۰ صیاد در قالب ۵۴ شرکت صیادی پره در مازندران به کار صید ماهیان استخوانی در دریای خزر مشغول هستند و طبق آمار به طور میانگین هر یک از شرکت های تعاونی در شرایط مناسب امواج دریا تا سه مرحله تور کشی را انجام می دهند.
    صید ماهیان استخوانی دریای خزر در مازندران به روش پره انجام می شود. در این روش تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا ( ۱۴ متری عمق دریا ) ریخته و پس از انباشته شدن از ماهی به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می‎شود ، شرایط مناسب آب و هوایی و مواج نبودن دریا یکی از مهم ترین عامل در پهن شدن تور در دریا است.
    کفال، سفید و کپور مهم ترین گونه های ماهیان استخوانی دریای خزر هستند. کفال بیشترین میزان صید ماهیگیران مازندرانی را در فصل پائیز و اوایل زمستان تشکیل می دهد و از ماه بهمن به بعد هم ماهی سفید در صدر صید قرار می گیرد.
    صید ماهیان استخوانی از دریای خزر تا نیمه فروردین سال آینده ادامه دارد.
    صیادان مازندران پارسال به خاطر شیوع کرونا در دو ماهه پایانی فصل صید کمتر از چهار هزار تن انواع ماهیان استخوانی از دریای خزر صید کردند در حالی که میزان صید آنها در سال ۹۷ بیشتر از هفت هزار تن بود.
    بر اساس آمارهای رسمی ، سالانه حدود ۱۰۰ هزار تن آنواع آبزیان در مازندران تولید می شود که بیش از نیمی از آن انواع ماهیان گرم آبی است

    سرویس های خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    صبا ژاله خاکی

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است
    اخبار اقتصاد و بازار

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    سید محمد آقامیری روز سه شنبه ۹ خرداد در حاشیه بازدید از موسسات تحقیقاتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    9 خرداد 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    نشانه‌های خروج بازار برنج مازندران از رکود

    9 خرداد 1402
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    8 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    ۴۰ هزار تن محصول سیر از مزارع استان اردبیل برداشت می‌شود

    ۴۰ هزار تن محصول سیر از مزارع استان اردبیل برداشت می‌شود

    8 خرداد 1402
    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    قیمت گندم شمشیر دولبه/ آیا گندم سر از دامداری ها در می آورد؟

    12 اردیبهشت 1402
    صادرات خوراک دام و طیور ممنوع شد

    صادرات خوراک دام و طیور ممنوع شد

    11 اردیبهشت 1402
    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    30 اردیبهشت 1402
    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    9 خرداد 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود