سه‌شنبه 7 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    چرا ارز شیرخشک حذف و ارز شکر برقرار است؟

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم مدیترانه ای زوال شناختی مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد

    گوشت بوقلمون؛ انتخابی سالم برای وعده های غذایی

    یک ماده غذایی پروتئینی و خون‌ساز

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    افزایش قیمت میوه و سبزی در نیمه اول آذرماه ۱۴۰۲

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    پیمان‌سپاری ارزی، بلای جان صادرات پسته زرندیه

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تولید گندم در کشور چقدر رشد خواهد کرد؟

    ۵۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به ضایعات تبدیل می شود

    افزایش ۳۰ درصدی صادرات با کاهش هدررفت محصولات کشاورزی میسر می‌شود

    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان هشدار‌های جلوگیری از سرمازدگی را جدی بگیرند

    بهبود فتوسنتز در گلخانه‌ها با استفاده از یک محصول نانویی

    بهبود فتوسنتز در گلخانه‌ها با استفاده از یک محصول نانویی

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    ثبت شکایات درباره قیمت و کیفیت نان در سامانه «نظر»

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشمش خنداب زیر دندان گِردِ دلالان

    رئیس جهادکشاورزی خنداب گفت: قیمت کشمش از ۱۵ هزار تومان در سال گذشته به حدود ۲۰ هزارتومان در سال جاری رسیده، اما دلالان این حوزه در حال رایزنی برای کاهش قیمت هستند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    27 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    آغاز معاملات گواهی سپرده کشمش از در بورس کالا
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    رضاحسین اسماعیلی  اظهار کرد: از مجموع ۱۳ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات کشاورزی در شهرستان خنداب، ۶ هزار و ۷۰۰ هکتار مختص انگور و مابقی زیر کشت سایر محصولات باغی از جمله زردآلو، آلو، گیلاس، هلو و شلیل و… است، سالانه حدود ۱۷۰ هزار تن محصول از باغات این شهرستان برداشت می‌شود که ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن آن انگور است.

    وی افزود: از میزان انگور برداشت شده از باغات شهرستان ۱۰ تا ۱۵ درصد تازه‌خوری است و بقیه تبدیل به کشمش می‌شود، بر این اساس حدود ۳۰ هزار تن کشمش در شهرستان تولید می‌شود.

    رئیس جهادکشاورزی خنداب تصریح کرد: در حال حاضر دو واحد فرآوری کشمش در شهرستان وجود دارد و مجوز راه اندازی دو واحد دیگر نیز صادر شده، اما این تعداد کارخانه برای شهرستان کافی نیست و حداقل باید حدود ۱۰ واحد در شهرستان فعالیت داشته باشند تا بتوانند پاسخگوی نیاز شهرستان باشد. بخشی از کشمش فرآوری شده به خارج از کشور و بخشی نیز به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

    اسماعیلی ادامه داد: ظرفیت تولید دو واحد فعلی در مجموع حدود پنج هزار و ۵۰۰ تن است که با راه اندازی دو واحد دیگر ظرفیت تولید در شهرستان به حدود ۱۱ هزار تن می‌رسد، نبود واحد فرآوری کافی سبب می‌شود که باغدار کشمش خود را در بازار آزاد به فروش برساند که در نهایت متحمل ضرر نیز خواهد شد چراکه باغدار برای تامین هزینه‌های خود در هر صورت باید محصولش را بفروشد.

    وی اضافه کرد: کمبود کارخانه فرآوری، عدم ثبات و پایین بودن قیمت کشمش از مهمترین مشکلات کشمش در خنداب است، البته قیمت کشمش از ۱۵ هزار تومان در سال گذشته به حدود ۲۰ هزارتومان در سال جاری رسیده، اما دلالان این حوزه در حال رایزنی برای کاهش قیمت هستند، از طرفی کشاورز نیز نمی‌تواند از فروش محصول خودداری کند، در نتیجه مجبور به فروش با قیمت روز است.

    وی خاطرنشان کرد: با توجه به تورم ایجاد شده در کشور، قیمت کشمش قانونا باید بین ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان محاسبه شود، اما دلالان اجازه افزایش قیمت این محصول را نمی‌دهند و نیاز است دولت و سازمان تعاون روستایی به این حوزه ورود کنند.

    رئیس جهادکشاورزی خنداب، میزان تولید سایر محصولات باغی شهرستان را حدود ۶ هزار و ۳۰۰ تن عنوان کرد و گفت: سطح زیر کشت گندم دیم و آبی و جو دیم و آبی و کلزا و یونجه نیز در شهرستان حدود ۲۰ هزار هکتار است و سالانه حدود ۱۵۰ هزار تن محصول تولید می‌شود، امسال نیز ۱۲هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان نیز خریداری و در سیلوی ذخیره گندم شهرستان ذخیره شده است.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    ۵۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به ضایعات تبدیل می شود
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش ۳۰ درصدی صادرات با کاهش هدررفت محصولات کشاورزی میسر می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    7 آذر 1402
    0

    بنابرآمارهای اعلامی سازمان فائو، سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی هدر می رود که ایجاد زیرساخت های لازم همچون...

    بیشتر بخوانید
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان هشدار‌های جلوگیری از سرمازدگی را جدی بگیرند

    7 آذر 1402
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    افزایش ۵۰ درصدی عملکرد تولید گندم دیم با اجرای طرح جهش تولید

    6 آذر 1402
    ارائه پیشنهاد تشکیل شورای‌عالی خاک به دولت

    طرح کاشت یک میلیارد درخت از نیمه دوم آذر آغاز می‌شود

    6 آذر 1402

    پر بازدیدها

    چاشت‌ها و چاشنی‌ها، پادزهری برای سرطان

    تاثیر نوع رژیم غذایی بر باروری

    21 آبان 1402
    ادویه های گرما بخش در زمستان کدامند؟

    روش‌ ساده، سریع و ارزان محقق کشور برای شناسایی ادویه جات تقلبی

    21 آبان 1402
    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزار تن می رسد

    16 آبان 1402
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    نقش کلیدی کارتخوان‌های هوشمند در کشف تخلفات حوزه نان

    20 آبان 1402
    محقق ایرانی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا معرفی کرد

    محقق ایرانی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا معرفی کرد

    28 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود