چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    چرا استارت آپ هاي صنايع غذايي در جهان رو به رشد هستند؟

    شايد جواب اين سوال به نظر بسيارى كاملا پيش پا افتاده و آسان باشد. همه ما به غذا نيازمنديم و اين مهمترين دليل رشد فراگير صنعت غذا و به تبع آن استارآپ هاى صنايع غذايى است. اما اگر اندكى عميق تر به اين سوال بيانديشيم قطعا دلايل جالب ديگرى نيز به ذهنمان مى رسد. از سوى ديگر توجه به اين نكته كه رقابت در اين صنعت بسيار شديد است، ديد واقع گرايانه ترى به ما مى دهد.

    توسط مریم آقایاری
    10 مهر 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    چرا استارت آپ هاي صنايع غذايي در جهان رو به رشد هستند؟
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    واقعيت اين است كه در سالهاى اخير شاهد شكست بسيارى از استارت آپ هاى صنايع غذايى بوده ايم. بسيارى بر اين باورند كه در اين حيطه چندان فرصت و شانسى براى موفقيت نمانده است.
    در اين مطلب به چند دليل اشاره مى كنيم كه حاكى از روند رشد استار آپ هاى صنايع غذايى در آينده هستند.

    دليل اول: خيلى از ما توجه بيشترى به سلامت خود مى كنيم.
    آگاهى عمومى نسبت به سلامت در سالهاى اخير افزايش بسيارى داشته است. بطور مثال آگاهى از اين آمار وحشتناك كه از هر سه امريكايى دو نفر از وزن مطلوب، سنگين تر اند بسيارى از مردم ايالات متحده را به سمت ورزش و تغذيه سالم سوق داده است. بسيارى از استارآپ هاى صنايع غذايى، مانند فلكس پرو ميل، با هدف امكان تغذيه سالم و آسان براى همه، اقدام به ارائه رژيم هاى مناسب و سالم كرده و با تهيه و آماده سازى غذاهاى موجود در اين رژيمها و ارسال آن براى متقاضيان ، قدمى بزرگ در جهت حفظ سلامت افراد كرده اند.
    حفظ سلامت با تغذيه سالم به سرعت در تمام دنيا رو به گسترش است و دوران فست فودهاى خوشمزه اما بسيار مضر به سرعت جاى خود را به غذاهاى ساده و سالم مى دهند. اين فرصتى استثنايى براى نوآوران است تا هر چه بيشتر مردم جهان را در اين مهم يارى كنند.

    دليل دوم:  ما علاقمند به آشپزى آسان شده ايم
    زندگى پرمشغله و زمان اندكى كه براى ما در طول روز باقى مى ماند فرصت آشپزى را از بسيارى از ما گرفته است. نه اينكه نخواهيم آشپزى كنيم، زمان كافى نداريم.
    استارت آپ هاى غذايى چون المنتس با توليد غذاهاى پيش- آماده با تكنولوژى فريز خشك مواد غذايى كيفيت بالا، اين امكان را فراهم مى كنند كه افراد با تهيه اين بسته هاى غذايى تنها با گرم كردن، غذاى سالم و خوشمزه اى براى خود و خانواده شان آماده كنند بدون آنكه فعاليت و زمان لازم براى تهيه غذاى خانگى را به كار گرفته باشند. اين امر جذابيت نوآورى در اين زمينه را چند برابر كرده است.  به انواع غذاها و روشهاى تهيه آنها فكر كنيد.

    دليل سوم: ما به دنبال محصولات ارگانيك با قيمت مناسب هستيم
    بيشتر ما دوست داريم مواد غذايى ارگانيك استفاده كنيم كه فاقد انواع سموم و هورمون هستند. اما مواد غذايى ارگانيك بسيار گران تر ( بيش از دو برابر محصولات غير ارگانيك) و بخصوص براى خانواده هاى پرجمعيت به صرفه نيستند. بسيارى از استارت آپ هاى صنايع غذايى با تمركز بر اين نكته به دنبال ارائه محصولات ارگانيك بصورت عرضه مستقيم از كشاورز به افراد هستند تا با كاهش قيمت به افرادى كه تنها مانعشان قيمت بالاست كمك كرده باشند.

    دليل چهارم: بسيارى از رستورانها زنجيره اى ديگرچندان باب طبع جوانان نيستند
    بسيارى از رستورانهاى زنجيره اى مانند بوفالو وينگز و اپل بيز كه در گذشته بسيار مورد پسند و استقبال مردم بودند محبوبيت سابق را از دست داده و استارآپهاى جذابى چون بلو ايپرن بيشتر به مذاق جوانترها خوش مى آيند. آنها با ارائه انواع غذاها مطابق با سلايق گوناگون و همچنين ارائه برنامه هاى هفتگى متنوع و پروموشنهاى جذاب گوى سبقت را از رستورانها ربوده اند. فرصتى استثنايى براى جذب مشترى هاى وفادار براى نوآوران.

    دليل پنجم: بسيارى به دنبال ارسال مواد خوراكى هستند
    باز هم داستان مشغله و لذت ارسال غذا و مواد خوراكى درب منزل. فرصت جذاب براى استارت آپ هاى صنايع غذايى سهم خود از بازارى به بزرگى بيش از ٢١٠ ميليارد دلار را كسب كنند. بسيارى با تهيه مواد اوليه باكيفيت و عرضه بصورت مستقيم و ديگران با ارسال انواع غذا آماده يا پيش آماده به درب منزل دغدغه غذاى روزمره را براى بسيارى حل كرده اند. در سالهايى نه چندان دور فود دليورى تنها به پيتزا و فست فودها محدود بود ولى اكنون افراد مى توانند هر آنچه را كه هوس مى كنند به سرعت و اطمينان از كيفيت مناسب سفارش دهند و درب منزل تحويل بگيرند. مانند استارت آپ HelloFresh

    نكاتى كه در بالا ذكر شد تنها دلايلى چند از روند رو به رشد استارت آپ هاى صنايع غذايى را بر شمرده است. حقيقت اين است كه عليرغم مشغله و درگيريهاى روزافزون در جوامع امروزى، غذا همچنان جزئى حياتى و البته لذب بخش از زندگى است. و در گستره پهناور اين صنعت از چگونگى بهينه سازى توليد مواد اوليه تا رساندن غذاى سالم و خوشمزه به مشترى، فرصت براى نوآورى و رفع نيازهاى افراد وجود دارد.

    سرویس خبری: اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: تامین آنلاین
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    توسط امیرحسین فتحی
    1 مهر 1402
    0

    ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند به لطف خدا و با یاری همراهان عزیز، این ماه نیز مسابقه...

    بیشتر بخوانید
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دانه‌بندی برنج و بادام بر اساس پردازش تصویر

    26 شهریور 1402
    زنگ خطر تولید شیر و گوشت به صدا در آمد؛ اختلاف ۴ برابری قیمت کنجاله با نرخ مصوب

    تولید ۱۱.۵ میلیون تن شیر در کشور

    6 شهریور 1402
    ایفتاتی آی اسامی برندگان جدول مرداد را اعلام کرد

    ایفتاتی آی اسامی برندگان جدول مرداد را اعلام کرد

    1 شهریور 1402

    پر بازدیدها

    فائو خواستار اقدام جهانی برای مقابله با توفان‌های گرد و غبار شد

    فائو خواستار اقدام جهانی برای مقابله با توفان‌های گرد و غبار شد

    19 شهریور 1402
    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    کاهش ضریب وابستگی کنجاله سویا و دانه‌های روغنی در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی

    11 شهریور 1402
    ایران در مسیر خودکفایی دانه های روغنی/ضرورت وارد شدن “کاملینا” به الگوی کشت کشور

    کوهدشت قطب خرید گندم و کاملینا در لرستان

    16 شهریور 1402
    ۹ مزیت شگفت انگیز برای مصرف روزانه هویج

    ۲۳ خاصیت باورنکردنی هویج که تا به حال نمی‌دانستید

    18 شهریور 1402
    رسوب ۳۰ درصد کیوی تولیدی مازندران در سردخانه‌ها

    آزادسازی صادرات کیوی از اول مهر

    29 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود