چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    چرا استارت آپ های صنایع غذایی در جهان رو به رشد هستند؟

    شايد جواب اين سوال به نظر بسيارى كاملا پيش پا افتاده و آسان باشد. همه ما به غذا نيازمنديم و اين مهمترين دليل رشد فراگير صنعت غذا و به تبع آن استارآپ هاى صنايع غذايى است. اما اگر اندكى عميق تر به اين سوال بيانديشيم قطعا دلايل جالب ديگرى نيز به ذهنمان مى رسد. از سوى ديگر توجه به اين نكته كه رقابت در اين صنعت بسيار شديد است، ديد واقع گرايانه ترى به ما مى دهد.

    توسط مریم آقایاری
    مهر ۱۰, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چرا استارت آپ های صنایع غذایی در جهان رو به رشد هستند؟

    واقعیت این است که در سالهاى اخیر شاهد شکست بسیارى از استارت آپ هاى صنایع غذایى بوده ایم. بسیارى بر این باورند که در این حیطه چندان فرصت و شانسى براى موفقیت نمانده است.
    در این مطلب به چند دلیل اشاره مى کنیم که حاکى از روند رشد استار آپ هاى صنایع غذایى در آینده هستند.

    دلیل اول: خیلى از ما توجه بیشترى به سلامت خود مى کنیم.
    آگاهى عمومى نسبت به سلامت در سالهاى اخیر افزایش بسیارى داشته است. بطور مثال آگاهى از این آمار وحشتناک که از هر سه امریکایى دو نفر از وزن مطلوب، سنگین تر اند بسیارى از مردم ایالات متحده را به سمت ورزش و تغذیه سالم سوق داده است. بسیارى از استارآپ هاى صنایع غذایى، مانند فلکس پرو میل، با هدف امکان تغذیه سالم و آسان براى همه، اقدام به ارائه رژیم هاى مناسب و سالم کرده و با تهیه و آماده سازى غذاهاى موجود در این رژیمها و ارسال آن براى متقاضیان ، قدمى بزرگ در جهت حفظ سلامت افراد کرده اند.
    حفظ سلامت با تغذیه سالم به سرعت در تمام دنیا رو به گسترش است و دوران فست فودهاى خوشمزه اما بسیار مضر به سرعت جاى خود را به غذاهاى ساده و سالم مى دهند. این فرصتى استثنایى براى نوآوران است تا هر چه بیشتر مردم جهان را در این مهم یارى کنند.

    دلیل دوم:  ما علاقمند به آشپزى آسان شده ایم
    زندگى پرمشغله و زمان اندکى که براى ما در طول روز باقى مى ماند فرصت آشپزى را از بسیارى از ما گرفته است. نه اینکه نخواهیم آشپزى کنیم، زمان کافى نداریم.
    استارت آپ هاى غذایى چون المنتس با تولید غذاهاى پیش- آماده با تکنولوژى فریز خشک مواد غذایى کیفیت بالا، این امکان را فراهم مى کنند که افراد با تهیه این بسته هاى غذایى تنها با گرم کردن، غذاى سالم و خوشمزه اى براى خود و خانواده شان آماده کنند بدون آنکه فعالیت و زمان لازم براى تهیه غذاى خانگى را به کار گرفته باشند. این امر جذابیت نوآورى در این زمینه را چند برابر کرده است.  به انواع غذاها و روشهاى تهیه آنها فکر کنید.

    دلیل سوم: ما به دنبال محصولات ارگانیک با قیمت مناسب هستیم
    بیشتر ما دوست داریم مواد غذایى ارگانیک استفاده کنیم که فاقد انواع سموم و هورمون هستند. اما مواد غذایى ارگانیک بسیار گران تر ( بیش از دو برابر محصولات غیر ارگانیک) و بخصوص براى خانواده هاى پرجمعیت به صرفه نیستند. بسیارى از استارت آپ هاى صنایع غذایى با تمرکز بر این نکته به دنبال ارائه محصولات ارگانیک بصورت عرضه مستقیم از کشاورز به افراد هستند تا با کاهش قیمت به افرادى که تنها مانعشان قیمت بالاست کمک کرده باشند.

    دلیل چهارم: بسیارى از رستورانها زنجیره اى دیگرچندان باب طبع جوانان نیستند
    بسیارى از رستورانهاى زنجیره اى مانند بوفالو وینگز و اپل بیز که در گذشته بسیار مورد پسند و استقبال مردم بودند محبوبیت سابق را از دست داده و استارآپهاى جذابى چون بلو ایپرن بیشتر به مذاق جوانترها خوش مى آیند. آنها با ارائه انواع غذاها مطابق با سلایق گوناگون و همچنین ارائه برنامه هاى هفتگى متنوع و پروموشنهاى جذاب گوى سبقت را از رستورانها ربوده اند. فرصتى استثنایى براى جذب مشترى هاى وفادار براى نوآوران.

    دلیل پنجم: بسیارى به دنبال ارسال مواد خوراکى هستند
    باز هم داستان مشغله و لذت ارسال غذا و مواد خوراکى درب منزل. فرصت جذاب براى استارت آپ هاى صنایع غذایى سهم خود از بازارى به بزرگى بیش از ٢١٠ میلیارد دلار را کسب کنند. بسیارى با تهیه مواد اولیه باکیفیت و عرضه بصورت مستقیم و دیگران با ارسال انواع غذا آماده یا پیش آماده به درب منزل دغدغه غذاى روزمره را براى بسیارى حل کرده اند. در سالهایى نه چندان دور فود دلیورى تنها به پیتزا و فست فودها محدود بود ولى اکنون افراد مى توانند هر آنچه را که هوس مى کنند به سرعت و اطمینان از کیفیت مناسب سفارش دهند و درب منزل تحویل بگیرند. مانند استارت آپ HelloFresh

    نکاتى که در بالا ذکر شد تنها دلایلى چند از روند رو به رشد استارت آپ هاى صنایع غذایى را بر شمرده است. حقیقت این است که علیرغم مشغله و درگیریهاى روزافزون در جوامع امروزى، غذا همچنان جزئى حیاتى و البته لذب بخش از زندگى است. و در گستره پهناور این صنعت از چگونگى بهینه سازى تولید مواد اولیه تا رساندن غذاى سالم و خوشمزه به مشترى، فرصت براى نوآورى و رفع نیازهاى افراد وجود دارد.

    سرویس خبری: اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: تامین آنلاین
    پست قبلی

    صادرات تخم مرغ متوقف شد/ هر شانه؛ ۳۰ هزار تومان

    پست بعدی

    راه اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    استفاده از شربت ذرت به‌جای شکر در کچاپ گوجه فرنگی

    راه اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین  دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم  تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.