جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نوشیدن چند فنجان قهوه در روز بیش‌ازحد محسوب می‌شود؟

    طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین در روز برای بیشتر بزرگسالان که در وضعیت سلامتی قابل قبول قرار دارند، می‌تواند بی‌خطر باشد که تقریبا برابر با کافئین موجود در چهار فنجان کوچک قهوه است

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۱, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    میلیون‌ها نفر در سراسر جهان روز خود را با نوشیدن قهوه آغاز می‌کنند. مطالعه وسیعی که در ماه سپتامبر در بریتانیا انجام شد نشان داد که مصرف متعادل قهوه یا چای خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت را کاهش می‌دهد. همچنین بنابر مطالعه‌ای دیگر در ماه ژانویه، نوشیدن قهوه هنگام صبح به‌ویژه در کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ زودرس مفید است.

    سی‌ان‌ان در مصاحبه‌ای با کارشناس سلامت دکتر لیانا ون، فواید قهوه و مقدار مورد نیاز آن برای بدن را بررسی کرده است. او درمورد فواید سلامت قهوه و اساس فیزیولوژیکی آن می‌گوید: «شواهد بسیار قوی است. علاوه بر مطالعات اخیر، انبوهی از تحقیقات در طول دهه‌ها نشان داده‌اند که مصرف متوسط قهوه با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های متعدد، ازجمله بیماری‌های قلبی، دیابت، برخی سرطان‌ها و حتی زوال عقل مرتبط است.»

    به گفته او، با آنکه دلیل دقیق این موضوع مشخص نیست، چندین توضیح در این مورد وجود دارد. برای مثال، قهوه حاوی مواد شیمیایی است که خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی دارند و در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثرند. برخی از مواد موجود در قهوه به بدن کمک می‌کنند از انسولین بهتر استفاده کند و به این ترتیب در کنترل قند خون نیز موثرند. همچنین برخی مواد موجود در قهوه ظاهرا به تجزیه بهتر کلسترول کمک می‌کنند و در مقابل پیامدهای منفی آن نقش محفاظتی دارند. البته محققان برای آنکه پی ببرند کدام عناصر تاثیر مثبت دارند به تحقیقات بیشتری نیاز دارند.

    دکتر لیانا ون درمورد اینکه چه میزان قهوه برای بدن کافی و مناسب است،‌ می‌گوید که طبق مطالعه سال ۲۰۲۴ بریتانیا، خطر ابتلا به چندین بیماری قلبی‌ـمتابولیک برای افرادی که روزانه سه فنجان قهوه می‌نوشیدند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند یا کمتر از یک فنجان در روز می‌نوشیدند، بیش از ۴۸ درصد کاهش یافت.

    همچنین طبق مطالعه وسیعی در سال ۲۰۲۲، بیشترین کاهش مرگ‌ومیر زودرس در افرادی مشاهده شد که روزانه دو تا سه فنجان قهوه می‌نوشیدند. جالب است که این مطالعه نشان داد که مصرف قهوه آسیاب‌شده بیشترین کاهش را در خطر مرگ زودرس داشت (۲۷ درصد) و تاثیر قهوه فوری کمتر بود (۱۱ درصد).

    دکتر ون درمورد اینکه چه میزان قهوه بیش‌ازحد به شمار می‌آید گفت‌: «نگرانی درمورد نوشیدن بیش‌ازحد قهوه به مصرف بیش از حد کافئین مربوط می‌شود که باعث تپش قلب، اضطراب، بی‌قراری و مشکلات خواب می‌شود.»

    طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین در روز برای بیشتر بزرگسالان در وضعیت سلامتی قابل قبول می‌تواند بی‌خطر باشد که تقریبا برابر با کافئین موجود در چهار فنجان ۲۳۷ میلی‌لیتری (هشت اونسی) قهوه دم‌کرده است. البته بسیاری از این مقدار فراتر می‌روند، اما با هیچ اثر منفی مواجه نشده‌اند. اما افرادی که مشکلات خواب یا مشکلات دیگری دارند باید از پیامدهای منفی کافئین آگاه باشند.

    او درمورد کافئین موجود در اسپرسو، چای و نوشابه می‌گوید: «یک فنجان ۳۰ میلی‌لیتری (یک اونسی) اسپرسو حدود ۶۰ تا ۷۰ میلی‌گرم کافئین دارد. یک فنجان چای سیاه هم معمولا ۴۰ تا ۵۰ میلی‌گرم کافئین دارد اما ممکن است تا ۹۰ میلی‌گرم هم برسد. چای‌سبز و چای‌ سفید کافئین کمتری دارند. نوشابه‌ها هم از نظر محتوای کافئین متفاوت‌اند، اما معمولا در هر وعده ۳۵۵ میلی‌لیتری (۱۲ اونسی) بین ۳ تا ۷۰ میلی‌گرم کافئین وجود دارد.»

    نوشیدنی‌های انرژی‌زا هم کافئین دارند. این نوشیدنی‌ها ممکن است حاوی مقادیر زیادی کافئین باشند و اغلب ۲۰۰ یا حتی ۳۰۰ میلی‌گرم کافئین در آن‌ها وجود دارد. به همین دلیل باید مراقب باشید که روزانه چه مقدار کافئین دریافت می‌کنید.

    برخی افراد هم باید در نوشیدن قهوه احتیاط کنند. زنان باردار و زنانی که در دوران شیردهی قرار دارند بهتر است کمتر از ۲۰۰ میلی‌گرم کافئین در روز مصرف کنند. افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی زمینه‌ای و افرادی که برای درمان تیروئید و افسردگی دارو مصرف می‌کنند نیز بهتر است احتیاط کنند. با این همه رعایت تعادل در مصرف کافئین به همه افراد توصیه می‌شود.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: اسپرسوقهوهکافئین
    پست قبلی

    تلفات کلنی‌های زنبور عسل در اثر سمپاشی با سم حشره کش

    پست بعدی

    بخور نخور بهاری؛ خوراکی‌هایی علیه آلرژی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بخور نخور بهاری؛ خوراکی‌هایی علیه آلرژی

    بخور نخور بهاری؛ خوراکی‌هایی علیه آلرژی

    پر بازدیدها

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    هدف‌گذاری اجرای ۷۰ هزار هکتار سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    نان، شیر و کره در انگلیس ارزان شد

    چرخ تولید روسیه جان گرفت

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    جدول قیمت‌ جدید کالاهای اساسی؛ ببینید | از شیطنت‌ در بازار روغن تا لوبیاچیتی کیلویی نیم میلیون!

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    هشدار کارشناسان درباره آرسنیک پنهان در پوسته برنج برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    بی نتیجه ماندن درخواست کشاورزان برای بازنگری قیمت گندم؛ نرخ‌ خرید تضمینی تغییر نمی‌کند

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.