چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    موساکا

    موساکا، یک نوع غذای یونانی بوده که با مخلوطی از مواد بادمجان، سیب زمینی، مایه گوشت و پنیر پیتزا آماده می‌ شود. این غذا در ترکیه نیز بسیار معروف و پرطرفدار بوده و شاید شما این غذا را به موساکای ترکیه بشناسید.

    توسط زهرا اکبری
    اسفند ۲۲, ۱۴۰۱
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    موساکا

    . روش طبخ این غذای محبوب و مقوی بسیار راحت و ساده بوده و خیلی سریع آماده می ‌شود. تنها لازم است که بعد از آماده کردن مواد اصلی غذا، آن ها را در یک ظرف مناسب به صورت لایه لایه قرار داده و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا آماده شود. در زمان سرو نیز می ‌توانید سس مخصوص موساکا را تهیه کنید. برای آماده کردن این سس تنها به مواد شیر، آرد سفید و کره نیاز دارید و با مخلوط کردن این مواد، یک سس خوشمزه و دلپذیر را آماده کرده و طعم غذا را فوق ‌العاده خواهید کرد.

     

    مواد لازم

    • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
    • بادمجان: ۵ عدد
    • سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
    • فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد
    • شیر: ۱ لیوان
    • پنیر پیتزا: ۲ پیمانه
    • سس سفید: ۱ پیمانه
    • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
    • آرد سفید: ۱ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

    مراحل

    •  گام 1

      ابتدا بادمجان و سیب زمینی ها را پوست کرده و حلقه ای برش بزنید.

    •  گام 2

      سپس در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و بادمجان و سیب زمینی ها را سرخ کنید و در بشقاب بگذارید.

    •  گام 3

      سپس گوشت چرخ کرده را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید.

    •  گام 4

      فلفل دلمه ای خرد شده و رب گوجه فرنگی را به مواد ماهی تابه اضافه و سرخ کنید.

    •  گام 5

      در یک ظرف پیرکس، سس سفید ریخته و تمام ظرف را بپوشانید.

    •  گام 6

      سیب زمینی های سرخ شده را در کف ظرف بچینید.

    •  گام 7

      سپس کمی نمک بر روی سیب زمینی ها بریزید.

    •  گام 8

      بعد بادمجان های سرخ شده را بر روی سیب زمینی ها بچینید.

    •  گام 9

      سپس لایه بعدی مخلوط گوشت و فلفل دلمه‌ای را ریخته و روی بادمجان ها را بپوشانید.

    •  گام 10

      در آخر کمی سس سفید و پنیر پیتزا رنده شده را بر روی مواد بریزید.

    •  گام 11

      فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.

    •  گام 12

      ظرف پیرکس را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا غذا آماده شود.

    •  گام 13

      برای آماده کردن سس موساکا نیز شیر را به همراه آرد در یک ظرف مخلوط کنید.

    •  گام 14

      سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

    •  گام 15

      بعد کره را اضافه و حرارت را خاموش کنید.

    •  گام 16

      در زمان سرو، سس را بر روی موساکا بریزید.

      پیوست خبری :اخبار اشپزی

    منبع: غذالند
    برچسب ها: اشپزی
    پست قبلی

    سیاست ایران بر پایه حفظ ثبات و امنیت در خلیج فارس بدون دخالت خارجی ها است

    پست بعدی

    کیک پودینگ لیمویی

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی
    اخبار آشپزی

    چگونه غذا را سالم بپزیم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    وعده‌های غذایی هم باید خوشمزه و قابل خوردن و هم سرشار از موادمغذی باشند. اما اگر موادمغذی و فیبر در...

    بیشتر بخوانید
    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    کیک پودینگ لیمویی

    کیک پودینگ لیمویی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.