سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مواد غذایی سرشار از پروتئین‌ برای کاهش وزن

    برخی از متخصصان تغذیه معتقدند داشتن رژیم غذایی غنی از پروتئین یکی از عوامل کلیدی در رسیدن به هدف کاهش وزن است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۱۸, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    ماهی و میگو به وعده‌های غذایی حجم می‌دهند و لوبیای سیاه در رژیم غذایی گیاهی عالی است.

    همچنین توصیه‌ می‌شود به‌ جای نان سفید، سراغ کینوا و نان سبوس‌دار بروید و لبنیات را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید.

    تخم‌ مرغ را در رژیم غذایی روزانه بگنجانید

    «جن فیلنورت»، متخصص تغذیه، می‌گوید: تخم‌مرغ ماده غذایی عالی برای کاهش وزن است. بنابراین، روز خود را با تخم‌مرغ غنی از مواد مغذی آغاز کنید.

    تخم‌مرغ سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. هر تخم‌مرغ حاوی حدود شش گرم پروتئین خوب همراه با همه اسیدهای آمینه ضروری است.

    کره بادام زمینی را به رژیم غذایی اضافه کنید

    کره بادام زمینی کربوهیدرات کمی دارد و می‌تواند منبع خوبی از پروتئین و چربی‌های «سالم» باشد.

    «ربکا استیب»، یک متخصص تغذیه دیگر به نشریه «بیزنس اینسایدر» در این باره گفت: غذای مورد علاقه من برای کاهش وزن که پروتئین زیادی هم دارد، کره بادام زمینی است. با مصرف دو قاشق کره بادام زمینی در هر وعده، حدود هشت گرم پروتئین دریافت می‌کنید.

    ماهی سالمون را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید

    فیلنورت تاکید می‌کند: یکی از غذاهای مورد علاقه من برای کاهش وزن ماهی سالمون است. درست است که ماهی سالمون ماهی چرب محسوب می‌شود، اما مصرف چربی مناسب لزوما به‌معنای افزایش وزن نیست.

     

    ماهی دارای اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ است که باید در رژیم غذایی گنجاند، زیرا بدن انسان قادر به تولید آنها نیست.

    از لوبیا سیاه غافل نشوید

    فیلنورت با تاکید بر نقش لوبیا سیاه بر کاهش وزن گفت: پروتئین گیاهی مورد علاقه من برای کاهش وزن لوبیا سیاه است. این ماده مغذی، علاوه بر پروتئین زیاد، فیبر زیادی نیز دارد. بنابراین به رفع یبوست و نفخ کمک می‌کند که به افزایش وزن مربوط‌ می‌شوند.

    گوشت‌های کم‌کالری و بدون چربی مانند سینه مرغ مصرف کنید

    «سابرینا روسو» هم که کارشناس تغذیه است تاکید دارد وقتی به‌دنبال بهترین غذاهای غنی از پروتئین برای کاهش وزن هستید، مواد کم‌کالری و مرغوب را در نظر داشته باشید. اولین چیزی که به ذهن می‌رسد گوشت قرمز بدون چربی، مرغ و ماهی است. همه این‌ها منابع عالی پروتئین کامل‌ هستند که در ضمن کربوهیدرات و چربی کمی دارند.

    غلات کامل را جایگزین کربوهیدرات‌های سفید کنید

    دانه‌های غنی از پروتئین و غلات کامل از دیگر گزینه‌های عالی‌ هستند.

    روسو می‌گوید: ماکارونی سبوس‌دار پُر پروتئین را در رژیم غذایی بگنجانید، زیرا شما را بدون دریافت کالری زیاد- که در کربوهیدرات‌های آرد سفید فراوری‌شده وجود دارد- سیر نگه می‌دارند.

    همچنین برای کاهش وزن به‌جای برنج یا پاستا سراغ کینوا بروید.

    «استاسی گولبن»، کارشناس تغذیه سالم به بیزنس اینسایدر گفت: این دانه‌های بدون گلوتن جایگزین خوشمزه و سالمی برای برنج یا پاستا محسوب می‌شوند. یک وعده کینوا تقریبا هشت گرم پروتئین و پنج گرم فیبر مناسب برای روده دارد.

    لبنیات کم‌چرب بخورید

    روسو معتقد است محصولات لبنی کم‌چرب نیز نمونه‌هایی از مواد غذایی غنی از پروتئین‌ هستند که ممکن است برای کاهش وزن مفید باشند. او پیشنهاد می‌کند شیر، ماست یا پنیر ساده، کم‌چرب یا بدون چربی را انتخاب کنیم.

    مقداری پنیر به رژیم غذایی اضافه کنید

    متخصصان تغذیه همچنین می‌گوید:‌ این محصول لبنی غنی از پروتئین که هر فنجانش ۲۳ گرم پروتئین و کمتر از ۲۰۰ کالری دارد، افزودنی‌ عالی برای هر وعده غذایی است. یک فنجان پنیر خامه‌ای کم‌چرب با یک درصد چربی شیر، حدود ۲۸ گرم پروتئین دارد.

    از آجیل‌ها غافل نشوید

    دانه‌ها و مغزهای آجیل‌، مواد مغذی عالی برای هر نوع رژیم‌ غذایی در سبک زندگی سالم‌ هستند. بادام و پسته و بادام زمینی حاوی پروتئین زیاد و فیبر مناسب روده‌اند.

    میگو هم انتخاب مناسبی است

    به گزارش ایندیپندنت، کارشناسان همچنین یادآور می‌شوند میگو پروتئینی بسیار کم‌کالری‌ است. این ماده غذایی همچنین منبع عالی ید است که برای کمک به حفظ سلامت تیروئید و مدیریت سوخت‌وساز بدن ضروری است. بنابراین، برای رسیدن به کاهش وزن و تامین پروتئین بدن، گزینه بسیار خوبی است.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پروتئینرژیم غذاییکاهش وزن
    پست قبلی

    ممنوعیت‌های فصلی صادرات محصولات کشاورزی به عراق اعلام شد+جدول

    پست بعدی

    تربیت کشاورزان آینده در ۴۴ هنرستان وابسته به سازمان ترویج کشاورزی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حجم آب مصرفی بخش کشاورزی کمتر از ۷۰ میلیارد مترمکعب است

    تربیت کشاورزان آینده در ۴۴ هنرستان وابسته به سازمان ترویج کشاورزی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت نان در تهران تغییر نداشته است

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.