پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    منیزیم: می‌تواند جان شما را نجات دهد!

    منیزیم، این ماده معدنی بی‌نظیر، در خاموشی به سلامت ما کمک می‌کند و ممکن است شما از فواید آن بی‌خبر باشید. آیا می‌دانید که کمبود منیزیم می‌تواند به بیماری‌هایی مانند آلزایمر، دیابت نوع دو و حتی بیماری‌های قلبی عروقی منجر شود؟ بیایید با هم به دنیای شگفت‌انگیز منیزیم سفر کنیم و به اهمیت آن در بدن پی ببریم.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    به این 5 دلیل علمی منیزیم بیشتری دریافت کنید

    بدن انسان نیازمند مواد معدنی مختلفی است که هر یک نقش خاصی در سلامت و عملکرد آن ایفا می‌کنند. منیزیم یکی از مهم‌ترین این مواد معدنی است که در بسیاری از فرآیندهای بیوشیمیایی بدن نقش حیاتی دارد. این ماده معدنی نه‌تنها به حفظ تعادل الکترولیت‌ها کمک می‌کند بلکه در تنظیم عملکرد سیستم عصبی، انقباض عضلات و حتی کنترل فشار خون نقش دارد.

     

    نقش کلیدی منیزیم در بدن

    بدن انسان حدود ۲۵ گرم منیزیم دارد که بیش از نیمی از آن در استخوان‌ها ذخیره شده است. مابقی این ماده در بافت‌های نرم، مایعات بدن و عضلات قرار دارد. متأسفانه، بسیاری از افراد به دلیل رژیم غذایی نامناسب، به مقدار کافی منیزیم دریافت نمی‌کنند. با این حال، پزشکان تأکید دارند که کمبود منیزیم در افراد سالم به‌ندرت دیده می‌شود، اما عدم توجه به این ماده معدنی می‌تواند پیامدهای جدی برای سلامتی داشته باشد.

     

    عوارض کمبود منیزیم

    کمبود منیزیم می‌تواند منجر به عوارض جدی شود. علائم اولیه آن شامل کاهش اشتها، حالت تهوع و احساس خستگی است. با پیشرفت این کمبود، افراد ممکن است دچار گرفتگی عضلات، مشکلات ریتم قلبی و تغییرات خلقی شوند. به‌ویژه گروه‌هایی مانند افراد سالمند، مبتلایان به دیابت نوع دو و افرادی که الکل مصرف می‌کنند، در معرض خطر بیشتری هستند.

     

    منابع غنی از منیزیم

    شما می‌توانید منیزیم را از منابع مختلفی دریافت کنید. انواع آجیل مانند بادام و بادام‌هندی، سبزیجاتی مانند اسفناج و آووکادو، و همچنین غلات کامل و حبوبات همگی حاوی مقادیر قابل‌توجهی منیزیم هستند. از منابع حیوانی، شیر و ماهی سالمون به عنوان گزینه‌های غنی از منیزیم شناخته می‌شوند. حتی آب نیز می‌تواند حاوی منیزیم باشد، اما میزان آن بستگی به منبع آب دارد.

     

    نیاز روزانه به منیزیم

    مقدار توصیه‌شده روزانه منیزیم بسته به سن و جنس متفاوت است. برای نوجوانان و بزرگ‌سالان، این میزان به حدود ۴۲۰ میلی‌گرم برای مردان و ۳۲۰ میلی‌گرم برای زنان افزایش می‌یابد. بنابراین، شناخت نیاز بدن و تأمین این ماده معدنی از طریق رژیم غذایی بسیار مهم است.

     

    مکمل‌های منیزیم: کی و چگونه؟

    در مواقعی که بدن دچار کمبود منیزیم می‌شود، پزشکان ممکن است تجویز مکمل‌های منیزیم را توصیه کنند. این مکمل‌ها در دو نوع خوراکی و تزریقی موجود هستند. در شرایط اورژانسی، نوع تزریقی این مکمل‌ها می‌تواند lifesaving باشد.

     

    عوارض مصرف بیش از حد منیزیم

    اگرچه منیزیم برای بدن ضروری است، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند عوارضی را به همراه داشته باشد. این عوارض شامل حالت تهوع، اسهال و درد شکمی هستند. مسمومیت با منیزیم معمولاً به دلیل مصرف مکمل‌ها رخ می‌دهد و دریافت آن از طریق غذا به‌ندرت باعث بروز مشکل می‌شود.

     

    کلام آخر

    منیزیم یک ماده معدنی بسیار مهم است که به حفظ سلامتی و عملکرد صحیح بدن کمک می‌کند. به‌منظور تأمین منیزیم موردنیاز بدن، بهتر است از منابع طبیعی و مواد غذایی غنی‌شده استفاده کنید. اگر شما هم در گروه‌های پرخطر کمبود منیزیم قرار دارید یا علائم ناشی از آن را احساس می‌کنید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا از خطرات احتمالی جلوگیری کنید.

     

    با آگاهی از اهمیت منیزیم، می‌توانید قدم‌های مؤثری در جهت حفظ سلامت خود بردارید. به یاد داشته باشید، سلامت شما در دستان خودتان است!

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفواید منیزیمکمبود منیزیممنیزیم
    پست قبلی

    ۴ گام اساسی برای کاهش وزن سریع

    پست بعدی

    ایجاد رصدخانه کشاورزی راه‌حلی مناسب برای ارائه آمار دقیق

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ایجاد رصدخانه کشاورزی راه‌حلی مناسب برای ارائه آمار دقیق

    ایجاد رصدخانه کشاورزی راه‌حلی مناسب برای ارائه آمار دقیق

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رشد ۵۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در تعطیلات نوروزی

    رشد ۵۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در تعطیلات نوروزی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش تولید گندم در سال جاری به علت خشکسالی

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    اصلاح قیمت تخم‌مرغ با پیشنهاد حدود ۳۰ درصد افزایش

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    فشار خون و چند توصیه مهم از انجمن قلب آمریکا(AHA)

    تغذیه، رمز سلامت جسم و روان در دوران نوجوانی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    کشت مکانیزه برنج؛ نجات کشاورزی شمال در بحران آب

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.