جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    ظرفیت ذخیره‌سازی محصولات باغی مازندران به ۱.۵میلیون تن رسید

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت که ظرفیت ذخیره‌سازی محصولات باغی استان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسیده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    9 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    محصولات باغی مازندران مهم ترین تولیدات کشاورزی استان پس از برنج محسوب می شود. گردش مالی این بخش نقش مهمی در معیشت و چرخه اقتصادی خانوارها اعم از کشاورزان و دیگر شهروندان استان مانند کارگران روزمزد ، بخش حمل و نقل و بازار دارد. با این وصف یکی از ویژگی های این محصولات بویژه مرکبات ، تازه خوری و ضرورت ذخیره سازی آن برای ورود تدریجی به بازار است که همواره با مشکل مواجه بود.

    طی سال های گذشته بخشی از باغداران برای دور کردن محصولشان از دسترس دلالان و وارد کردن تدریجی آن به بازار اقدام به انبار کردن سنتی آن می کردند که نتیجه اش از بین رفتن بخش زیادی از محصول به خاطر رعایت نکردن اصول علمی ذخیره سازی بود. دورریز پرتقال های پوسیده در جای جای استان و حتی داخل رودخانه ها و سواحل دریا در سال های گذشته یکی از تبعات و نشانه های کمبود ظرفیت ذخیره سازی و انبارداری محصولات باغی بوده است.

    عزیزالله شهیدی فر روز چهارشنبه به اهمیت تولید و عرضه انواع محصولات باغی بویژه مرکبات و کیوی در استان مازندران اشاره کرد و افزود: طبق برنامه برای افزایش صادرات محصولات باغی بویژه این ۲ میوه پائیزی صاحبان همه سردخانه ها، واحدهای سورتینگ و بسته بندی های استان آماده همکاری با کشاورزان و بازرگانان هستند.

    وی به افتتاح فاز اول پایانه صادراتی روماک گستر و امکان ذخیره سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن مرکبات در شهرستان جویبار اشاره کرد و خطاب به باغداران مازندران گفت که همه شرایط برای صادرات این نوع محصول فراهم شده است و با توجه به ظرفیت بالای این پایانه صادراتی ، در فروش مرکبات خود عجله نکنند.

    پیش‌بینی افزایش ۵۰ درصدی صادرات

    رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به پیگیری شخص استاندار برای خرید میوه شب عید و ذخیره سازی و عرضه آن در پایان سال از سوی دولت اشاره کرد و بیان داشت: پیش بینی می شود صادرات مرکبات امسال نسبت به سال گذشته تا ۵۰ درصد افزایش یابد.

    بر اساس آمار گمرکات مازندران ، پارسال ۱۵۸ هزار تن کیوی به ارزش ۱۱۱ میلیون دلار و ۱۸۲ هزار تن پرتقال به ارزش حدود ۸۹ میلیون دلار از طریق گمرکات استان به خارج از کشور صادر شده بود. میزان صادرات کیوی استان نسبت به سال ۹۷ از لحاظ وزنی ۱۲ درصد و از لحاظ ارزشی نیز حدود ۱۷ درصد رشد داشت. میزان صادرات مرکبات استان به خارج از کشور نیز در سال ۹۸ نسبت به سال قبل از آن  از لحاظ وزنی حدود ۱۳۸ و ارزشی حدود ۱۰۴ درصد رشد داشت.

    رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت:  در حال حاضر ۷۰ درصد مرکبات و کیوی تولیدی مازندران قابلیت صادرات دارد که با توجه به تولیدات مازاد نیاز کشور و همچنین مقرون به صرفه بودن به لحاظ اقتصادی باید بیش از پیش به کشورهای مختلف صادر شود.

    وی با اشاره به صادرات بیشتر محصولات کشاورزی تولیدی مازندران از سایر گمرکات کشور ، افرود : تمامی گمرکات مازندران دریایی هستند و باید کشتی های لازم برای صادرات محصولات کشاورزی در نظر گرفته شود و این موضوع از سوی استاندار و مسئولان مازندران در حال پی گیری است تا بخشی از محصولات صادراتی از دریا انجام شود ضمن اینکه باید از ظرفیت های گمرکی استان نیز بهره لازم برده شود.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه پارسال بیش از ۱۴۰ هزار تن محصول مرکبات از استان به ۱۰ کشور مختلف جهان صادر شده بود ، گفت: با توجه افزایش ۱۰ درصدی تولید و مهیا بودن همه شرایط امیدواریم صادرات امسال مرکبات تا ۳۰۰ هزار تن برسد.

    وی با تاکید بر این نکته که  ضایعات مرکبات استان در چند سال اخیر از ۲۵ درصد به کمتر از پنج درصد کاهش یافته است، بیان داشت:  امروزه با مدیریت صحیح باغداری به ویژه مقابله علمی با آفت مگس میوه و از سوی دیگر گسترش و پیشرفت صنایع بسته بندی ، ماندگاری مرکبات بالا رفته و در واقع با سلیقه شهروندان وارد بازار مصرف می شود.

    شهیدی فر تصریح کرد: بخشی از محصولات مرکبات توسط خود باغداران با  انبار داری فنی که انجام می دهند ؛ضایعات را کم کرده است.

    مازندران ۱۶۰ هزار هکتار باغ دارد که ۱۱۵ هزار هکتار آن باغ مرکبات با ظرفیت تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول است.

    نارنگی ، پرتقال و کیوی از مهم ترین میوه های صادراتی باغ های مازندران هستند و در حال حاضر محصول نارنگی های زود رس که برداشت آن  از اواسط شهریور آغاز شده است وارد بازارمصرف شده است و زمان برداشت پرتقال مانند ” تامسون ”  که حدود ۷۰ درصد مرکبات استان را تشکیل می دهد از نیمه آبان شروع می شود.

    همچنین سالانه حدود ۱۸۰ هزار تن کیوی در مازندران تولید می شود که تا دو سوم  آن به خارج از کشور صادر می شود.

    مازندران با دارا بودن ۱/۵ درصد از اراضی کشور و ۲/۵ درصد اراضی کشاورزی کشور سالانه بیش از ۷ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند که  ۱۰ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است .

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    داوود منظور روز پنجشنبه در نشست با نمایندگان خراسان شمالی در بجنورد اظهار کرد: امسال خرید گندم در کشور فراتر از...

    بیشتر بخوانید
    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    6 مهر 1402
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    6 مهر 1402
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    یکهزار و ٢٧۵ طرح کشاورزی در اصفهان به بهره‌برداری رسید

    6 مهر 1402

    پر بازدیدها

    جولان سوسک‌های سرخرطومی در نخلستان‌ها/ کاهش قیمت میوه و صیفی

    جولان سوسک‌های سرخرطومی در نخلستان‌ها/ کاهش قیمت میوه و صیفی

    1 مهر 1402
    با توجه به افزایش قیمت شیشه نوشابه‌های گران در راهند

    نوشابه های رژیمی موجب افزایش سطح انسولین می شوند

    28 شهریور 1402
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    ارزش صادرات محصولات کشاورزی اصفهان به ۲۲۵ میلیون دلار رسید

    12 شهریور 1402
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    علت چند نرخی بودن مرغ در اصفهان/ جوجه‌ریزی ۲۰ درصد افزایش یافت

    12 شهریور 1402
    خواص شگفت انگیز بلوبری در بهبود سرطان دهانه رحم

    احداث اولین مزرعه بلوبری در ساری

    16 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود