پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    طرز تهیه ۳ نوع آش مخصوص برای چهارشنبه‌سوری

    پخت آش در چهارشنبه سوری آخرین چهارشنبه سال مرسوم است. در این مطلب روش درست کردن چند نوع آش مخصوص این روز را می‌خوانید.

    توسط امیرحسین فتحی
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۱
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    طرز تهیه ۳ نوع آش مخصوص برای چهارشنبه‌سوری

    به گزارش همشهری آنلاین، در روز چهارشنبه سوری پختن آش بین مردم بسیاری از استان‌ها مرسوم است که در زیر به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:

    آش ابودردا

    در گذشته رسم بود که در روز چهارشنبه سوری آش ابودردا را به صورت دسته جمعی می‌پختند. گروهی از زنان همسایه یا فامیل دور هم جمع می‌شدند و با شور و شوق این آش را می‌پختند. پخت این آش در شیراز و خراسان بسیار مرسوم است. در برخی نقاط نیز به این آش گوشت قلقلی اضافه می‌کنند؛ این توپ‌های قلقلی گوشت را به نیت تک تک افراد خانواده در این آش می‌ریختند و نیت می‌کردند که همیشه سلامت بمانند. معمولا با پخت این آش شفای بیماران را هم می‌خواهند. طرز تهیه این آش هم شبیه آش رشته است.

    مواد لازم

    سبزی آش: یک و نیم کیلوگرم

    نخود گرد: ¼ لیوان

    لوبیا چیتی: ¼ لیوان

    عدس: یک لیوان

    رشته آش: ۳۰۰ گرم

    کشک: ۲ لیوان

    نعنا خشک: ۴ قاشق غذاخوری

    سیر داغ: ۵ قاشق غذاخوری

    پیاز بزرگ: ۵ عدد

    روغن مایع: به مقدار لازم

    طرز تهیه آش ابودردا

    ۱. از شب قبل حبوبات را خیس کنید. بعد از گرفته شدن نفخ حبوبات، آن دسته از حبوباتی که زمان پخت بیشتری دارند را زودتر بپزید و بعد بقیه حبوبات را اضافه کنید.

    ۲. پیازها را نازک و خلالی خرد و پیازداغ آماده کنید.

    ۳. وقتی که حبوبات کاملا پخته شد، آن‌ها را با هم مخلوط و سبزی آش را با پیاز داغ اضافه کنید. صبر کنید سبزی آش ابودردا خوب بپزد.

    ۴. در بیست دقیقه پایانی پخت آش، رشته آش و کشک را به آش ابودردا اضافه کنید و اجازه دهید آش خوب جا بیفتد.

    ۵. نمک آش ابودردا را بعد از ریختن کشک و رشته آش اضافه کنید تا شور نشود.

    ۶. در پایان یک قاشق غذاخوری نعنا داغ به آش ابودردا اضافه و چند دقیقه بعد شعله را خاموش کنید. روی آش ابودردا چهارشنبه سوری را با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزیین کنید.

    ۷. در خراسان جنوبی آش ابودردا را با گوشت چرخ کرده قلقلی درست می‌کنند. اگر دوست دارید آش ابودردا چهارشنبه سوری مجلسی‌تری داشته باشید گوشت چرخ‌کرده مخلوط را به صورت قلقلی درست کنید و در ۵ دقیقه پایانی پخت به آش ابودردا اضافه کنید.

    آش چهل گیاه

    آش چهل گیاه متعلق به مازندران است که بیشتر برای چهارشنبه سوری پخته می‌شود.

    مواد لازم

    چغندر: ۳۰۰ گرم

    جو: یک چهارم لیوان

    باقالی: یک سوم لیوان

    عدس: یک چهارم لیوان

    برنج معمولی: یک لیوان

    سبزی مازندرانی شامل زلنگ، اناریجه، پونه، نعنا، سیر، گشنیز، گزنه : یک کیلو

    لوبیا و نخود: یک سوم لیوان

    ماش: یک چهارم لیوان

    گندم: یک چهارم لیوان

    ترشی آش : به میزان لازم

    نمک، فلفل، آب، شکر: به میزان لازم

    طرز تهیه آش چهل گیاه

    ۱. چغندر را پوست و به میزان دلخواه خرد کنید. سبزی‌های پاک شده را بشویید و ساطوری کنید.

    ۲. حبوبات را از شب قبل خیس کنید و به همراه برنج شسته شده درون قابلمه بریزید. چغندرهای خرد شده را به مواد اضافه کنید و روی آن را مقداری آب بریزید. بگذارید برای ۲ الی ۳ ساعت بپزد.

    ۳. سپس سبزی‌های خرد شده را درون قابلمه بریزید و در صورت نیاز به آن مقداری آب اضافه کنید.

    ۴. سپس ترشی‌های لازم برای آش را که معمولا یکی یا ترکیبی از آبغوره، سرکه، آب نارنج، آب انار ترش، آب گوجه سبز و شیره ازگیل است اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد بپزند. به جای آب انار و آب گوجه سبز و شیره انگور می‌توانید از رب انار ترش هم استفاده کنید. میزان ترشی مواد بسته به ذائقه خودتان است. اما رب انار در این آش باید به میزانی باشد که طعم انار در آن مشخص باشد. مقدار هر ترشی را ته یک فنجان در نظر بگیرید و اضافه کنید. سپس از آش بچشید و هر کدام را با توجه به ذائقه خود بیشتر کنید. در صورتی که آش ترشی بیشتری داشت، می توانید از مقداری شکر نیز استفاده کنید. آش با این روش آماده است. نوش جان.

    طرز تهیه ۳ نوع آش مخصوص برای چهارشنبه سوری

    آش هفت میوه

    این آش در اردبیل و تبریز بسیار معروف است.

    مواد لازم

    رشته آش:۳۵۰ گرم

     کوفته قلقلی ریز با گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل: ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم

     قیسی زردآلو، آلو زرد، آلوچه، گوجه سبز: از هر یک ۶ الی ۷ عدد

     آلبالو: یک چهارم پیمانه

     چغندر خرد شده: ۲ عدد

     نخود و لوبیا: از هر یک ۱/۳ پیمانه

     عدس: نصف پیمانه

     رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

    سرکه: به مقدار لازم

    پیاز داغ و نعناع داغ: به مقدار لازم

    طرز تهیه آش هفت میوه

    ۱. حبوبات را از قبل خیس کنید و بعد با کمی آب و نمک و خوب بپزید.

    ۲. سپس پیاز داغ درست کنید و کمی رب گوجه بزنید و تفت بدهید.

    ۳. حبوبات پخته و میوه‌ها را که قبلا خوب شسته و خیس کرده‌اید همراه کوفته قلقلی‌ها با کمی آب یا آب گوشت یا آب مرغ اضافه کنید. می‌توانید از عصاره‌های گوشت یا مرغ استفاده کنید. اگر از عصاره‌ها استفاده می‌کنید مراقب نمک آنها باشید تا آش‌تان شور نشود.

    ۴. زمانی که میوه‌ها نرم شدند و پختند، رشته را بریزید. آش را گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.

    ۵. سپس آش را با کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و کوفته قلقلی تزیین ونوش جون کنید.

    سرویس خبری: اخبار آشپزی
    منبع: همشهری آنلاین
    برچسب ها: آشپزیتغذیهچهارشنبه سوریدستور پخت
    پست قبلی

    خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه شب چهارشنبه‌سوری

    پست بعدی

    تصمیمی برای قیمت‌ گندم گرفته نشده/ باید به معیشت دیم‌کاران توجه کنیم

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    تصمیمی برای قیمت‌ گندم گرفته نشده/ باید به معیشت دیم‌کاران توجه کنیم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    برداشت کلزا در فارس آغاز شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    «سامانه جامع بخش کشاورزی» مدیریت تولید و بازار را بهبود می‌دهد

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    برداشت محصول کلزا از مزارع بهبهان آغاز شد

    حل مشکلات کشاورزان حوزه زراعت دانه‌های روغنی در مازندران

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.