سه‌شنبه 4 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی استان بوشهر اجرا شد

    در راستای توسعه کشاورزی و ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک و گواهی شده، طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌ها در ۸ محصول مهم کشاورزی استان بوشهر اجرا شد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    23 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    اعتراض تولید کنندگان داخلی به واردات سموم داری مشابه داخلی در سال جهش تولید
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    در استان بوشهر با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیم ویژه در فصل پاییز و زمستان شرایط بسیار مناسبی برای تولید خارج از فصل محصولات سبزی و صیفی به ویژه گوجه فرنگی فراهم است.

    در این میان آفات گیاهی از مهمترین عوامل محدودکننده کشت این محصول هستند و کشاورزان به روشهای گوناگون در حال مبارزه با آنها هستند؛ یکی از موثرترین و سریع‌ترین روش‌های مبارزه که از جمله زیان‌بارترین روش‌ها بوده، استفاده گسترده از آفت‌کش‌ها است.

    درسال‌های اخیر و با توجه به تحقیقات انجام‌شده پیامدهای نامطلوب مصرف نهاده‌های شیمیایی از جمله پخش در روان‌آبها و تولید آلودگی آب و خاک، مسمومیت و مرگ‌ومیر جانوران، نفوذ به داخل بافت محصولات کشاورزی خصوصاً محصولاتی که مصرف تازه‌خوری دارند از جمله سبزیجات؛ پایداری در طبیعت، مسمومیت مزمن انسان و کاهش تدریجی توان تولید خاک ثابت شده است.

    این امر همگان را برآن داشته تا با اعمال روشهای مدیریت تلفیقی برای دستیابی به بهترین شیوه کنترل آفات با کمترین زیان به محیط زیست با تلفیق روشهای مختلف که با هم سازگاری دارند محصولی سالم تهیه کنند.

    در این راستا خسرو عمرانی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر راه‌حل برون‌رفت از بن‌بست مصرف ترکیبات شیمیایی را کاربرد کشاورزی کم‌نهاده دانست و اظهار داشت:این مهم نوعی کشاورزی بر پایه استفاده بهینه از منابع موجود محلی مانند اقلیم، خاک، آب، پوشش گیاهی، گیاهان و جانوران بومی، نیروی کار، مهارتها و دانش بومی است و از نظر اقتصادی پربازده ، از نظر بوم شناختی سالم، از نظر فرهنگی پذیرفتنی و در بردارنده عدالت اجتماعی باشد مورد توجه قرار گرفته است .

    عمرانی با بیان اینکه در این سامانه نهاده‌های برون مزرعه‌ای مانند کودهای معدنی، آفت کش‌ها و ماشین آلات ممنوع نیست گفت: این نهاده‌ها به‌عنوان مکمل منابع محلی با رعایت معیارهای کشاورزی پایدار استفاده می‌شود تا بتوان محصولات سالم گواهی شده که در مزارع با رعایت نکات بهداشتی و اجرای استانداردهای تولید می‌شوند و دارای حد مجاز از آلاینده‌ها و باقیمانده سموم است تولید شود.

    وی هدف و نتایج حاصل از طرح تولید محصول سالم را، ارتقای سطح سلامت جامع، جلوگیری از تخریب منابع، حفظ و ارتقای و حاصلخیزی درازمدت خاک و پایداری تولید دانست و بیان کرد: حفظ و تعادل اکوسیستم‌های کشاورزی، افزایش بهره‌وری عوامل مفید، کاهش فقر و ایجاد اشتغال، توسعه روشهای کنترل تلفیقی و مبارزه با آفات، جلوگیری از بروز مقاومت در آفات و ایجاد حالتهای طغیانی و جلوگیری از مسمومیت‌های حاد و مزمن ناشی از عملیات سمپاشی از دیگر اهداف تولید محصول سالم است.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر از اجرای طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌ها در 8 محصول مهم کشاورزی استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد:تولید محصول سالم و کافی در 8 محصول گوجه فرنگی و خیار گلخانه‌ای و بوته‌ای، سیب درختی، پیاز، سیب زمینی و پرتقال اجرا شده است.

    عمرانی، هدف اجرای آن را شناسنامه‌دار کردن کلیه کشاورزان تولید کننده با هدف جلوگیری از عرضه محصول ناسالم و تسهیل برخورد با متخلفان دانست و بیان کرد:تامین سلامت محصولات کشاورزی از شروع تولید تا زمان عرضه، توانمندسازی، آموزش و ساماندهی مراکز مشمول قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی برای پوشش سطح اجرای طرح تز دیگر اهداف آن است.

    وی، توانمندسازی بهره برداران تحت پوشش سطح اجرای طرح با مشارکت در تامین مواد و عوامل بیولوژیک و غیرشیمیایی و کودهای زیستی و بهینه سازی سمپاش‌های آنها را از دیگر اهداف این طرح دانست و افزود: شناسایی وضعیت آلودگی خاک‌ها به فلزات سنگین به منظور تغییر ترکیب کشت مناطق آلوده و بسته‌بندی و برچسب‌گذاری و عرضه محصولات کشاورزی گواهی شده از اهداف مهم اجرای طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی است.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبر گزاری تسنیم
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    1 مهر 1402
    0

    افزایش قیمت‌های جهانی، اهمیت خودکفایی ایران در گندم نان را بیشتر روشن کرد که مفهوم آن رفع وابستگی به واردات...

    بیشتر بخوانید
    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    1 مهر 1402
    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    1 مهر 1402
    مهم‌ترین چالش «آب» گره زدن آن به اقتصاد است

    سال زراعی جدید در بی‌خبری کشاورزان از قیمت‌های تضمینی آغاز می شود

    1 مهر 1402

    پر بازدیدها

    فائو خواستار اقدام جهانی برای مقابله با توفان‌های گرد و غبار شد

    فائو خواستار اقدام جهانی برای مقابله با توفان‌های گرد و غبار شد

    19 شهریور 1402
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    در لرستان کمبود مرغ نداریم

    7 شهریور 1402
    شناسایی و تحقیقات نیاز ضروری درختان کهنسال جنگل‌های شمال

    استفاده از ظرفیت نخبگان در حفظ منابع طبیعی

    14 شهریور 1402
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    کاهش قیمت گوشت گوسفندی در بازار/ تداوم عرضه گوشت با قیمت تنظیم بازار

    28 شهریور 1402
    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    1 مهر 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود