سه‌شنبه 9 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی صنایع تبدیلی کشاورزی

    صنایع تبدیلی کشاورزی چیست ؟

    یکی از بهترین روش های توسعه اشتغال و افزایش درآمدهای غیر کشاورزی در مناطق روستایی، ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و صنایع روستایی است.

    توسط پروانه خانی
    1 شهریور 1399
    در صنایع تبدیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    صنایع تبدیلی کشاورزی چیست ؟
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    مقدمه

    یکی از بهترین روش های توسعه اشتغال و افزایش درآمدهای غیر کشاورزی در مناطق روستایی، ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی         و صنایع روستایی است.

    از سوی دیگر ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، مؤثر ترین راهکار برای کاهش حجم ضایعات کشاورزی ، ایجاد ارزش افزوده و ایجاد کسب و کارهای پربازده میباشد.

    صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به صنایعی گفته می شود که به فرآوری و عمل آوری نباتی و حیوانی (زراعی، باغی، شیلاتی، دام و طیور، جنگل و مرتع) می پردازد.

    فرآوری، در برگیرنده تغییرات فیزیکی، شیمیایی، نگهداری، بسته بندی و توزیع است.

     

    بر فرض شما اگر یک کسب وکار گاوداری را در اختیار دارید ، به جای آنکه کود حیوانی خود را مستقیما به فروش برسانید، میتوانید از آن برای استفاده در فرآیند تولید آمونیاک استفاده ببرید و ضایعات به شدت کاهش و ارزش افزوده خوبی ایجاد میشود.

    مثال های کاربردی از صنایع تبدیلی

     

    1. فرآوری و بسته بندی انواع مواد غذایی، محصولات کشاورزی ( سنتی – صنعتی ) و گیاهان دارویی
    2. بسته بندی و درجه بندی محصولات زراعی
    3. تهیه و بسته بندی سبزیجات فرآوری شده (خشک، پودر، سرخ کرده، پاک شده و خرد شده )
    4. تهیه و بسته بندی بذر محصولات جالیزی
    5. بلغور سازی
    6. فرآوری محصول زعفران ( خشک کردن،درجه بندی و بسته بندی )
    7. فرآوری و بسته بندی زرشک
    8. تولید ماکارونی
    9. خشک کردن،فرآوری و بسته بندی میوه جات،میوه خشک، غلات، حبوبات و خشکبار
    10. بسته بندی و پاک کردن انواع دانه های روغنی (سویا، ذرت و مغز تخمه ها)
    11. بسته بندی انواع محصولات باغبانی (انگور، توت، توت فرنگی و … )
    12. فرآوری و بسته بندی انواع جوانه ها (گندم، ماش،عدس و …. )
    13. تولید و بسته بندی فرآورده های کنجد (ارده، حلوا و …. )
    14. کشمش پاک کنی و بسته بندی
    15. خدمات جمع آوری شیر
    16. تولید ژل رویال از زنبور عسل
    17. فرآورده های لبنی، ماست بندی مانند ( کشک – پنیر – دوغ )
    18. کشتارگاه دام و طیور
    19. بسته بندی گوشت و مرغ
    20. فرآورده های گوشتی
    21. کنسرو ماهی
    22. عمل آوری ماهی و میگو و پودر ماهی
    23. فرآورده های زیتون و زیتون پرورده
    24. فرآوری و بسته بندی عسل
    25. تولید و بسته بندی ترشیجات و شور
    26. تولید گلاب و عرقیات گیاهی
    27. تولید و بسته بندی آبلیمو – آبغوره – سرکه – نارنج، قارچ و …
    28. تولید آرد
    29. پخت انواع نان
    30. برنج کوبی
    31. شیرینی پزی سنتی
    32. نخود پزی (نخودچی)
    33. شیره انگور
    34. نبات پزی
    35. تهیه لواشک
    36. تهیه مرباجات
    37. خرد کردن و بسته بندی قند
    38. تهیه ماهی فرآوری شده ( دودی – شور)
    39. تولید انواع رب
    40. تولید رشته آشی
    41. بسته بندی و فرآوری خرما
    42. تولید و بسته بندی کودهای ارگانیک
    43. تهیه انواع کودهای فسیلی، ورمی کمپوست
    44. تهیه و بسته بندی بذر،پیاز و غده انواع گلها و گیاهان زراعی و زینتی
    45. تاکسی درمی پرندگان و حیوانات و آبزیان
    46. بسته بندی تخم مرغ بومی
    47. ابریشم کشی

    نتیجه گیری

    از این رو ، صنایع تبدیلی که فواید فراوانی  در بخش های اقتصادی و کشاورزی و سایر زمینه ها دارد میبایست در اولویت کارافرینان و فعالان اقتصادی باشد.

     

    در ادامه ایفتا تی آی ، یادداشتها و نوشته هایی از کارآفرینان و مدیران عامل صنایع غذایی در خصوص صنایع تبدیلی و تکمیلی را جمع آوری نموده و منعکس می نماید :

    برچسب ها: ارزش افزودهصنایع تکمیلیضایعات کشاورزیکشاورزی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    تامین نهاده با قیمت سال قبل/ نظارت واحدهای‌ مرغ مادر بر قیمت جوجه
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    تامین نهاده با قیمت سال قبل/ نظارت واحدهای‌ مرغ مادر بر قیمت جوجه

    توسط زهرا اکبری
    25 اردیبهشت 1402
    0

    محمدعلی کمالی ، با اشاره به فراهم شدن برخی الزامات برای اینکه هر کیلو مرغ زنده با قیمت ۵۲ هزار...

    بیشتر بخوانید
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    پرداخت ۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    30 فروردین 1402
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان گامی موثر در توسعه کشاورزی

    20 تیر 1400
    مهندس حیدر توکلی شانجانی

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( توانایی های بالقوه روستاها در تولید ملی و ارتقا امنیت غذایی جامعه ) به قلم مهندس حیدر توکلی مدیرعامل گروه صنایع غذایی آی سودا

    20 دی 1399

    پر بازدیدها

    تحول کشاورزی خوزستان با اجرای مصوبه سفر دولت در زمینه طرح ۵۵۰ هزار هکتاری

    تحول کشاورزی خوزستان با اجرای مصوبه سفر دولت در زمینه طرح ۵۵۰ هزار هکتاری

    8 خرداد 1402
    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    آخرین قیمت پنیر صبحانه | ۸۰۰ گرم پنیر لیقوان ۱۸۰ هزار تومان

    13 اردیبهشت 1402
    فروش اینترنتی گوسفند زنده در سایت دام سبز

    فروش اینترنتی گوسفند زنده در سایت دام سبز

    11 اردیبهشت 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    نشانه‌های خروج بازار برنج مازندران از رکود

    9 خرداد 1402
    مردم توصیه های بهداشتی در ارتباط با تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

    مردم توصیه های بهداشتی در ارتباط با تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

    25 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود